Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Algerije

Weer Europa Weer Tunesië Weer Europa Weer Mauritanië Weer Libische Arabische Republiek Weer Marokko Weer Niger Weer Europa Weer Mali Weer Westsahara Weer Tunesië
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Adrar AdrarAdrar Algiers AlgiersAlgiers Laghouat LaghouatLaghouat Oran OranOran Ouargla OuarglaOuargla Tamanrasset TamanrassetTamanrasset Tindouf TindoufTindouf © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Africa/Algiers tijdzone: Africa/Algiers

Temperatuur

Temperatuur Afrika

Zon

Zon Afrika

Luchtdruk

Luchtdruk Afrika

Weer in Adrar, 27.01.2021

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten harde noordoostenwind.

Weer in Dar-El-Beida, 27.01.2021

In de ochtend is het nog redelijk bewolkt, maar meestal droog. De tweede helft van de dag brengt ons meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De westenwind neemt in de namiddag toe en waait matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Laghouat, 27.01.2021

Op woensdagochtend is het nog grotendeels zonnig. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer redelijk bewolkt, maar meestal droog. De namiddag brengt ons meestal zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Oran-Senia, 27.01.2021

Op woensdag is het overwegend afwisselend zonnig en bewolkt. In de komende nacht heerst er helder tot licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Ouargla, 27.01.2021

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Tamanrasset/Aguenn, 27.01.2021

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De oostenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten hard, 's avonds laat zwak.

Weer in Tindouf, 27.01.2021

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. Er waait een zwakke oostenwind.