Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Algerije

Weer Europa Weer Tunesië Weer Europa Weer Mauritanië Weer Libische Arabische Republiek Weer Marokko Weer Niger Weer Europa Weer Mali Weer Westsahara Weer Tunesië
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Adrar AdrarAdrar Algiers AlgiersAlgiers Laghouat LaghouatLaghouat Oran OranOran Ouargla OuarglaOuargla Tamanrasset TamanrassetTamanrasset Tindouf TindoufTindouf © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Africa/Algiers tijdzone: Africa/Algiers

Neerslag

Neerslag Afrika

Zon

Zon Afrika

Temperatuur

Temperatuur Afrika

Weer in Adrar, 18.10.2019

In de vroege ochtend is het grotendeels zonnig. In de loop van de ochtend wordt het vaak bewolkt, maar bijna overal droog. De late avond laat zich zien met nauwelijks bewolkt of helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. De zuiden-, later noordoostenwind waait vervolgens vrij krachtig, tijdens windstoten stormachtig, in de namiddag nog slechts zwak.

Weer in Dar-El-Beida, 18.10.2019

Op donderdag kunnen we rekenen op vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Laghouat, 18.10.2019

Op donderdag verwachten we afwisselend bewolkt en zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Oran-Senia, 18.10.2019

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De zuidwestenwind neemt in de namiddag toe en waait matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Ouargla, 18.10.2019

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Tamanrasset/Aguenn, 18.10.2019

Op donderdag kunnen we rekenen op vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. in de namiddag steekt er een matige, met tijdens windstoten harde zuidwestenwind op.

Weer in Tindouf, 18.10.2019

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De westenwind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten stormachtig.