Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Algerije

Weer Europa Weer Tunesië Weer Europa Weer Mauritanië Weer Libische Arabische Republiek Weer Marokko Weer Niger Weer Europa Weer Mali Weer Westsahara Weer Tunesië
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Adrar AdrarAdrar Algiers AlgiersAlgiers Laghouat LaghouatLaghouat Oran OranOran Ouargla OuarglaOuargla Tamanrasset TamanrassetTamanrasset Tindouf TindoufTindouf © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Africa/Algiers tijdzone: Africa/Algiers

Luchtdruk

Luchtdruk Afrika

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Afrika

Temperatuur

Temperatuur Afrika

Weer in Adrar, 26.10.2020

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig uit het oosten.

Weer in Dar-El-Beida, 26.10.2020

Op maandagochtend is het nog aanhoudend zonnig. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer bewolkt met lichte regen. De late avond brengt ons helder tot licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. in de middag steekt er een matige, met tijdens windstoten harde zuidwestenwind op.

Weer in Laghouat, 26.10.2020

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. in de namiddag steekt er een matige, met tijdens windstoten harde noordwestenwind op.

Weer in Oran-Senia, 26.10.2020

Op maandagochtend is het nog grotendeels zonnig. Vanaf de middaguren heerst er wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De avond brengt ons helder tot licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De in het begin vrij krachtige, tijdens windstoten stormachtige zuidwestenwind waait 's nachts zwak.

Weer in Ouargla, 26.10.2020

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Tamanrasset/Aguenn, 26.10.2020

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Tindouf, 26.10.2020

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten stormachtige westenwind.