Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Botswana

Weer Angola Weer Namibië Weer Zambia Weer Zuid-Afrika Weer Zimbabwe
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Gaborone GaboroneGaborone Letlhakane LetlhakaneLetlhakane Maun MaunMaun Selibe-Phikwe Selibe-PhikweSelibe-Phikwe Tshabong TshabongTshabong © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Africa/Gaborone tijdzone: Africa/Gaborone

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Afrika

Temperatuur

Temperatuur Afrika

Wolken

Wolken Afrika

Weer in Gaborone, 15.08.2020

Na het veranderlijk bewolkte, maar meestal droge weer van de ochtend krijgt het weerstype nauwelijks bewolkt weer vorm. De nacht laat zich zien met langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De noordwestenwind neemt in de middag toe en waait matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Letlhakane, 15.08.2020

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Maun, 15.08.2020

Tijdens de vroege ochtend is het nog bewolkt, maar overwegend droog. In de loop van de ochtend wordt het zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Selebi-Phikwe, 15.08.2020

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Tsabong, 15.08.2020

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.