Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Botswana

Weer Angola Weer Namibië Weer Zambia Weer Zuid-Afrika Weer Zimbabwe
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Gaborone GaboroneGaborone Letlhakane LetlhakaneLetlhakane Maun MaunMaun Selibe-Phikwe Selibe-PhikweSelibe-Phikwe Tshabong TshabongTshabong © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Africa/Gaborone tijdzone: Africa/Gaborone

Vliegweer

Vliegweer Afrika

Temperatuur

Temperatuur Afrika

Neerslag

Neerslag Afrika

Weer in Gaborone, 22.01.2021

Op donderdag is het langere tijd langere tijd bewolkt. 's Avonds gaat dit over in soms wat wolken maar overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 34 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Letlhakane, 22.01.2021

Na het vaak bewolkte, maar bijna overal droge weer van de ochtend krijgt het weerstype bewolkt weer met lichte regen vorm. De middag laat zich zien met veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. De in het begin matige, tijdens windstoten harde oostenwind waait 's avonds laat zwak.

Weer in Maun, 22.01.2021

Na het deels bewolkte, deels ook zonnige weer van de ochtend verwachten we bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Selebi-Phikwe, 22.01.2021

Na het bewolkte weer met lichte regen van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag bewolkt, maar overwegend droog weer. De namiddag brengt ons vrij zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten harde oostenwind.

Weer in Tsabong, 22.01.2021

Op donderdag is het in de ochtend nog zonnig. Vanaf de middag verwachten we afwisselend zonnig en bewolkt weer. 's Avonds heerst er wisselend bewolkt weer met enkele (onweers)buien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 35 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.