Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Botswana

Weer Angola Weer Namibië Weer Zambia Weer Zuid-Afrika Weer Zimbabwe
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Gaborone GaboroneGaborone Letlhakane LetlhakaneLetlhakane Maun MaunMaun Selibe-Phikwe Selibe-PhikweSelibe-Phikwe Tshabong TshabongTshabong © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Africa/Gaborone tijdzone: Africa/Gaborone

Stroming

Stroming Afrika

Luchtdruk

Luchtdruk Afrika

Zon

Zon Afrika

Weer in Gaborone, 29.03.2020

Op zondag is het in de ochtend nog overwegend helder. 's Middags gaat dit over in langere tijd bewolkt weer. De namiddag brengt ons overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Letlhakane, 29.03.2020

Op zondag is het in de ochtend nog meestal zonnig. 's Middags gaat dit over in afwisselend bewolkt en zonnig weer. De avond brengt ons onbewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Maun, 29.03.2020

Op zondag is het overdag overwegend helder. 's Avonds is er wisselend bewolkt weer met enkele (onweers)buien. 's Avonds laat zet grotendeels helder weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Selebi-Phikwe, 29.03.2020

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Tsabong, 29.03.2020

Op zondag is het overdag vaak bewolkt, maar bijna overal droog. 's Avonds is er onbestendig weer met enkele zware onweersbuien. 's Nachts zet deels helder weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.