Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Burkina Faso

Weer Mauritanië Weer Ivoorkust Weer Togo Weer Mali Weer Niger Weer Benin Weer Ghana
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Bobo-Dioulasso Bobo-DioulassoBobo-Dioulasso Dori DoriDori Ouagadougou OuagadougouOuagadougou Ouahigouya OuahigouyaOuahigouya © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Africa/Ouagadougou tijdzone: Africa/Ouagadougou

Temperatuur

Temperatuur Afrika

Vliegweer

Vliegweer Afrika

Stroming

Stroming Afrika

Weer in Bobo-Dioulasso, 22.08.2019

Op donderdag is het langere tijd veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. In de namiddag gaat dit over in meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Dori, 22.08.2019

Op donderdagochtend is het nog grotendeels zonnig. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. De late avond brengt ons bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Ouagadougou, 22.08.2019

In de ochtend is het veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. Tijdens de middaguren gaat dit echter over in bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Ouahigouya, 22.08.2019

Op donderdag is het de hele dag door grotendeels zonnig. De late avond brengt ons veranderlijk bewolkt weer met enkele (onweers)buien. ‘s Nacht is er langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De wind waait zwak uit het westen.