Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Burkina Faso

Weer Mauritanië Weer Ivoorkust Weer Togo Weer Mali Weer Niger Weer Benin Weer Ghana
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Bobo-Dioulasso Bobo-DioulassoBobo-Dioulasso Dori DoriDori Ouagadougou OuagadougouOuagadougou Ouahigouya OuahigouyaOuahigouya © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Africa/Ouagadougou tijdzone: Africa/Ouagadougou

Neerslag

Neerslag Afrika

Vliegweer

Vliegweer Afrika

Luchtdruk

Luchtdruk Afrika

Weer in Bobo-Dioulasso, 28.01.2021

Op donderdag is het tijdens het grootste deel van de dag bewolkt, maar grotendeels droog. 's Avonds verwachten we grijs, maar overwegend droog weer. 's Nachts gaat dit over in helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 36 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Dori, 28.01.2021

Op donderdag is het overdag zonnig. 's Avonds is er overwegend bewolkt, maar meest droog weer. 's Nachts zet grijs, maar overwegend droog weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 35 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Ouagadougou, 28.01.2021

Na het aanhoudend zonnige weer van de ochtend heerst er tijdelijk overwegend bewolkt, maar meest droog weer. De avond brengt ons overwegend bewolkt, maar meest droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 36 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Ouahigouya, 28.01.2021

Op donderdag is het in de ochtend nog zonnig. Vanaf de middag verwachten we grijs, maar overwegend droog weer. 's Avonds laat heerst er onbewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 35 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. Er waait een zwakke oostenwind.