Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Burkina Faso

Weer Mauritanië Weer Ivoorkust Weer Togo Weer Mali Weer Niger Weer Benin Weer Ghana
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Bobo-Dioulasso Bobo-DioulassoBobo-Dioulasso Dori DoriDori Ouagadougou OuagadougouOuagadougou Ouahigouya OuahigouyaOuahigouya © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Africa/Ouagadougou tijdzone: Africa/Ouagadougou

Vliegweer

Vliegweer Afrika

Wolken

Wolken Afrika

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Afrika

Weer in Bobo-Dioulasso, 12.07.2020

Op zondag is het overdag wisselend bewolkt. 's Avonds is er bewolkt weer met perioden met regen. 's Nachts zet veranderlijk bewolkt weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Dori, 12.07.2020

Op zondag is het overwegend vrij zonnig. In de komende nacht heerst er onbewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 36 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Ouagadougou, 12.07.2020

Op zondag is het overdag wisselend bewolkt. 's Avonds is er veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. 's Avonds laat zet veranderlijk bewolkt weer met enkele (onweers)buien zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 34 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Ouahigouya, 12.07.2020

Op zondag is het in de ochtend nog redelijk bewolkt, maar meestal droog. Vanaf de middag verwachten we grotendeels zonnig weer. 's Nachts heerst er veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 34 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. Er waait een zwakke westenwind.