Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Egypte

Weer Azië Weer Libische Arabische Republiek Weer Soedan
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Abu Rudeis Abu RudeisAbu Rudeis Abu Simbel Abu SimbelAbu Simbel Alexandrië AlexandriëAlexandrië Asyut AsyutAsyut Aswan AswanAswan Hurghada HurghadaHurghada Caïro CaïroCaïro Minya MinyaMinya Sharm el-Sheikh Sharm el-SheikhSharm el-Sheikh Siwa SiwaSiwa Marsa Alam Marsa AlamMarsa Alam © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Africa/Cairo tijdzone: Africa/Cairo

Neerslag

Neerslag Afrika

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Afrika

Vliegweer

Vliegweer Afrika

Weer in Abu Simbel, 21.09.2019

Op zaterdag is het de hele dag door nauwelijks bewolkt. De late avond dient zich bewolkt, maar overwegend droog aan. ‘s Nacht heerst er dan onbewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 30 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 40 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 28°C. De noordenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Aburdees, 21.09.2019

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. De 's avonds verfrissende noordwestenwind waait gemiddeld vrij krachtig, tijdens windstoten stormachtig.

Weer in Alexandria/Nouzha, 21.09.2019

Op zaterdag kunnen we rekenen op nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig uit het noorden.

Weer in Asswan, 21.09.2019

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 30 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 43 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 29°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig uit het noorden.

Weer in Asyut, 21.09.2019

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 34 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De noordenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Hurguada, 21.09.2019

Op zaterdag is het langere tijd nauwelijks bewolkt. De namiddag dient zich bewolkt, maar overwegend droog aan. De late avond brengt ons onbewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 29 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 34 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 27°C. De noordwestenwind neemt 's avonds toe en bereikt tijdens windstoten een windsterkte van 9.

Weer in Kairo Cairo/Intl, 21.09.2019

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. 's avonds laat steekt er een matige, met tijdens windstoten krachtige noordenwind op.

Weer in Marsa Alam, 21.09.2019

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 30 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 34 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 29°C. Er waait een matige tot vrij krachtige tijdens windstoten stormachtige noordenwind.

Weer in Minya, 21.09.2019

Op zaterdag is het langere tijd nauwelijks bewolkt. De namiddag dient zich bewolkt, maar overwegend droog aan. De late avond brengt ons onbewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De in het begin matige, tijdens windstoten harde noordenwind waait 's nachts zwak.

Weer in Sharm El Sheikhintl, 21.09.2019

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 29 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 28°C. De noordenwind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten stormachtig.

Weer in Siwa, 21.09.2019

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 34 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De wind waait zwak uit het noorden.