Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Egypte

Weer Azië Weer Libische Arabische Republiek Weer Soedan
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Abu Rudeis Abu RudeisAbu Rudeis Abu Simbel Abu SimbelAbu Simbel Alexandrië AlexandriëAlexandrië Asyut AsyutAsyut Aswan AswanAswan Hurghada HurghadaHurghada Caïro CaïroCaïro Minya MinyaMinya Sharm el-Sheikh Sharm el-SheikhSharm el-Sheikh Siwa SiwaSiwa Marsa Alam Marsa AlamMarsa Alam © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Africa/Cairo tijdzone: Africa/Cairo

Wolken

Wolken Afrika

Neerslag

Neerslag Afrika

Vliegweer

Vliegweer Afrika

Weer in Abu Simbel, 24.09.2017

Op zondag is het in de ochtend nog wolkeloos. Vanaf de middag verwachten we geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. In de namiddag heerst er overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 34 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten harde noordenwind.

Weer in Aburdees, 24.09.2017

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard uit het noordwesten.

Weer in Alexandria/Nouzha, 24.09.2017

Op zondag is het langere tijd nauwelijks bewolkt. De namiddag dient zich langere tijd bewolkt aan. De avond brengt ons soms wat wolken maar overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten krachtige noordwestenwind.

Weer in Asswan, 24.09.2017

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 37 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. Er waait een matige noordenwind.

Weer in Asyut, 24.09.2017

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. De noordenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Hurguada, 24.09.2017

Op zondag is het tijdens het grootste deel van de dag wolkeloos. 's Avonds verwachten we meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. 's Avonds laat gaat dit over in wolkeloos weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. Er komt een vrij krachtige, tot vrij krachtige, tijdens windstoten stormachtige noordwestenwind, die in de namiddag naar het noorden draait.

Weer in Kairo Cairo/Intl, 24.09.2017

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. De noordenwind waait 's avonds laat steeds meer matig.

Weer in Marsa Alam, 24.09.2017

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 27 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De in het begin vrij krachtige, tijdens windstoten stormachtige noordenwind waait 's nachts zwak.

Weer in Minya, 24.09.2017

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. De in het begin matige, tijdens windstoten krachtige noordenwind waait 's nachts zwak.

Weer in Sharm El Sheikhintl, 24.09.2017

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 27 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 27°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard uit het noorden.

Weer in Siwa, 24.09.2017

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. Er waait een zwakke noordenwind.