Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Egypte

Weer Azië Weer Libische Arabische Republiek Weer Soedan
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Abu Rudeis Abu RudeisAbu Rudeis Abu Simbel Abu SimbelAbu Simbel Alexandrië AlexandriëAlexandrië Asyut AsyutAsyut Aswan AswanAswan Hurghada HurghadaHurghada Caïro CaïroCaïro Minya MinyaMinya Sharm el-Sheikh Sharm el-SheikhSharm el-Sheikh Siwa SiwaSiwa Marsa Alam Marsa AlamMarsa Alam © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Africa/Cairo tijdzone: Africa/Cairo

Wolken

Wolken Afrika

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Afrika

Neerslag

Neerslag Afrika

Weer in Abu Simbel, 20.11.2017

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. De noordwestenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Aburdees, 20.11.2017

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. De noordwestenwind neemt 's avonds toe en waait matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Alexandria/Nouzha, 20.11.2017

In de vroege ochtend is het vrij zonnig. In de loop van de ochtend wordt het veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. De late avond laat zich zien met af en toe licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. De westenwind neemt 's nachts toe en waait matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Asswan, 20.11.2017

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten krachtige noordenwind.

Weer in Asyut, 20.11.2017

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De noordwestenwind neemt 's avonds laat toe en waait matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Hurguada, 20.11.2017

Op maandag is het overdag zonnig. 's Avonds is er bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. 's Avonds laat zet wolkeloos weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. De wind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten stormachtig uit het noordwesten.

Weer in Kairo Cairo/Intl, 20.11.2017

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. De zuidenwind waait 's avonds steeds meer matig.

Weer in Marsa Alam, 20.11.2017

Op maandag is het langere tijd zonnig. 's Middags gaat dit over in veranderlijk bewolkt weer. De avond brengt ons helder tot licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten harde noordwestenwind.

Weer in Minya, 20.11.2017

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Sharm El Sheikhintl, 20.11.2017

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. De wind waait zwak, tijdens windstoten zwak uit het noorden.

Weer in Siwa, 20.11.2017

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. Er waait een zwakke westenwind.