Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Egypte

Weer Azië Weer Libische Arabische Republiek Weer Soedan
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Abu Rudeis Abu RudeisAbu Rudeis Abu Simbel Abu SimbelAbu Simbel Alexandrië AlexandriëAlexandrië Asyut AsyutAsyut Aswan AswanAswan Hurghada HurghadaHurghada Caïro CaïroCaïro Minya MinyaMinya Sharm el-Sheikh Sharm el-SheikhSharm el-Sheikh Siwa SiwaSiwa Marsa Alam Marsa AlamMarsa Alam © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Africa/Cairo tijdzone: Africa/Cairo

Temperatuur

Temperatuur Afrika

Wolken

Wolken Afrika

Neerslag

Neerslag Afrika

Weer in Abu Simbel, 19.08.2018

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 30 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 40 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 30°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Aburdees, 19.08.2018

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 28 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 28°C. 's avonds steekt er een matige, met tijdens windstoten krachtige noordwestenwind op.

Weer in Alexandria/Nouzha, 19.08.2018

Op zondag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De in het begin nog matige noordwestenwind neemt af en waait nog zwak.

Weer in Asswan, 19.08.2018

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 31 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 42 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 31°C. 's avonds laat steekt er een matige, met tijdens windstoten krachtige noordenwind op.

Weer in Asyut, 19.08.2018

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 36 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. De noordwestenwind neemt 's avonds laat toe en waait matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Hurguada, 19.08.2018

Op zondag is het overdag zonnig. 's Avonds is er grijs, maar overwegend droog weer. 's Avonds laat zet onbewolkt weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 29 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 36 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 29°C. De in het begin vrij krachtige, tijdens windstoten stormachtige noordwestenwind waait 's nachts zwak.

Weer in Kairo Cairo/Intl, 19.08.2018

Op zondag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 34 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. De noordenwind neemt 's nachts toe en waait matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Marsa Alam, 19.08.2018

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 29 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 34 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 29°C. De in het begin vrij krachtige, tijdens windstoten harde noordenwind waait 's nachts zwak.

Weer in Minya, 19.08.2018

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 35 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Sharm El Sheikhintl, 19.08.2018

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 29 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 35 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 29°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten harde noordenwind.

Weer in Siwa, 19.08.2018

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 37 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.