Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Egypte

Weer Azië Weer Libische Arabische Republiek Weer Soedan
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Abu Rudeis Abu RudeisAbu Rudeis Abu Simbel Abu SimbelAbu Simbel Alexandrië AlexandriëAlexandrië Asyut AsyutAsyut Aswan AswanAswan Hurghada HurghadaHurghada Caïro CaïroCaïro Minya MinyaMinya Sharm el-Sheikh Sharm el-SheikhSharm el-Sheikh Siwa SiwaSiwa Marsa Alam Marsa AlamMarsa Alam © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Africa/Cairo tijdzone: Africa/Cairo

Wolken

Wolken Afrika

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Afrika

Stroming

Stroming Afrika

Weer in Abu Simbel, 15.08.2020

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 29 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 39 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 30°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Aburdees, 15.08.2020

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 29 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 29°C. 's avonds steekt er een matige, met tijdens windstoten harde noordwestenwind op.

Weer in Alexandria/Nouzha, 15.08.2020

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig uit het noordwesten.

Weer in Asswan, 15.08.2020

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 31 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 42 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 31°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Asyut, 15.08.2020

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 27 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 39 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. De wind waait zwak tot matig en komt uit noordwestelijke richtingen.

Weer in Hurguada, 15.08.2020

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 31 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 36 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 30°C. Er komt een matige, tot matige, tijdens windstoten stormachtige noordwestenwind, die in de namiddag naar het noorden draait.

Weer in Kairo Cairo/Intl, 15.08.2020

Op zaterdag kunnen we rekenen op overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 37 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. De noordwestenwind neemt 's nachts toe en waait matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Marsa Alam, 15.08.2020

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 28 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 36 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 28°C. De in de namiddag verfrissende noordenwind waait gemiddeld vrij krachtig, tijdens windstoten stormachtig.

Weer in Minya, 15.08.2020

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 37 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Sharm El Sheikhintl, 15.08.2020

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 31 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 36 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 31°C. De noordenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten hard, 's nachts zwak.

Weer in Siwa, 15.08.2020

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 39 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De wind waait zwak uit het noorden.