Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Egypte

Weer Azië Weer Libische Arabische Republiek Weer Soedan
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Abu Rudeis Abu RudeisAbu Rudeis Abu Simbel Abu SimbelAbu Simbel Alexandrië AlexandriëAlexandrië Asyut AsyutAsyut Aswan AswanAswan Hurghada HurghadaHurghada Caïro CaïroCaïro Minya MinyaMinya Sharm el-Sheikh Sharm el-SheikhSharm el-Sheikh Siwa SiwaSiwa Marsa Alam Marsa AlamMarsa Alam © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Africa/Cairo tijdzone: Africa/Cairo

Temperatuur

Temperatuur Afrika

Vliegweer

Vliegweer Afrika

Stroming

Stroming Afrika

Weer in Abu Simbel, 22.04.2019

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard uit het noorden.

Weer in Aburdees, 22.04.2019

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. 's avonds steekt er een matige, met tijdens windstoten harde noordwestenwind op.

Weer in Alexandria/Nouzha, 22.04.2019

In de vroege ochtend is het vrij zonnig. In de loop van de ochtend heerst er veranderlijk bewolkt weer. De namiddag brengt ons vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De in het begin matige, tijdens windstoten krachtige noordwestenwind waait 's nachts zwak.

Weer in Asswan, 22.04.2019

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. Er waait een matige wind uit het noorden.

Weer in Asyut, 22.04.2019

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De noordenwind neemt 's avonds laat toe en waait matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Hurguada, 22.04.2019

Op maandag is het overdag nauwelijks bewolkt. 's Avonds is er grijs, maar overwegend droog weer. 's Avonds laat zet helder weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. De wind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten stormachtig uit het noordwesten.

Weer in Kairo Cairo/Intl, 22.04.2019

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. Op 's nachts zet er een zwakke wind uit westelijke richtingen op.

Weer in Marsa Alam, 22.04.2019

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. De noordwesten-, later noordenwind waait vervolgens vrij krachtig, tijdens windstoten hard, 's nachts nog slechts zwak.

Weer in Minya, 22.04.2019

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Sharm El Sheikhintl, 22.04.2019

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. De noordenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Siwa, 22.04.2019

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. Er waait een zwakke oostenwind.