Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Kenia

Weer Somalië Weer Tanzania Weer Tanzania Weer Somalië Weer Ethiopië Weer Soedan Weer Oeganda
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Garissa GarissaGarissa Kisumu KisumuKisumu Mombassa MombassaMombassa Nairobi NairobiNairobi Wajir WajirWajir © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Africa/Nairobi tijdzone: Africa/Nairobi

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Afrika

Luchtdruk

Luchtdruk Afrika

Zon

Zon Afrika

Stroming

Stroming Afrika

Weer in Garissa, 20.11.2017

In de vroege ochtend is het overwegend helder. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar wisselend bewolkt weer. De late avond brengt ons nauwelijks bewolkt of helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 35 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Kisumu, 20.11.2017

Op maandag is het de hele dag door overwegend helder. De late avond dient zich wisselend bewolkt met enkele lichte regenbuien aan. ‘s Nacht heerst er dan nauwelijks bewolkt of helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. 's avonds steekt er een matige, met tijdens windstoten harde oostenwind op.

Weer in Mombasa, 20.11.2017

Na het overwegend heldere weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De namiddag brengt ons zonnig of licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De oostenwind neemt 's avonds toe en waait matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Nairobi/Kenyatta Intl, 20.11.2017

Op maandag verwachten we veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. De noordoostenwind neemt 's avonds laat toe en waait matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Wajir, 20.11.2017

Op maandag is het in de ochtend nog zonnig. 's Middags gaat dit over in meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. De late avond brengt ons wolkeloos weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 34 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. Er waait een zwakke oostenwind.