Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Kenia

Weer Somalië Weer Tanzania Weer Tanzania Weer Somalië Weer Ethiopië Weer Soedan Weer Oeganda
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Garissa GarissaGarissa Kisumu KisumuKisumu Mombassa MombassaMombassa Nairobi NairobiNairobi Wajir WajirWajir © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Africa/Nairobi tijdzone: Africa/Nairobi

Vliegweer

Vliegweer Afrika

Neerslag

Neerslag Afrika

Zon

Zon Afrika

Wolken

Wolken Afrika

Weer in Garissa, 17.07.2018

Op dinsdag kunnen we rekenen op meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. De zuidenwind neemt in de namiddag toe en waait vrij krachtig, tijdens windstoten stormachtig.

Weer in Kisumu, 17.07.2018

Op dinsdag is het langere tijd overwegend zonnig. 's Avonds laat gaat dit over in wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Mombasa, 17.07.2018

Op dinsdagochtend is het nog vrij zonnig. Vanaf de middaguren heerst er redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De avond brengt ons redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. 's avonds steekt er een matige, met tijdens windstoten harde zuidenwind op.

Weer in Nairobi/Kenyatta Intl, 17.07.2018

Op dinsdag is het in de ochtend nog overwegend zonnig. Vanaf de middag verwachten we veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. 's Avonds laat heerst er af en toe licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Wajir, 17.07.2018

Op dinsdag is het in de ochtend nog wolkeloos. Vanaf de middag verwachten we veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. 's Avonds laat heerst er nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De wind waait zwak uit het zuiden.