Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Kenia

Weer Somalië Weer Tanzania Weer Tanzania Weer Somalië Weer Ethiopië Weer Soedan Weer Oeganda
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Garissa GarissaGarissa Kisumu KisumuKisumu Mombassa MombassaMombassa Nairobi NairobiNairobi Wajir WajirWajir © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Africa/Nairobi tijdzone: Africa/Nairobi

Stroming

Stroming Afrika

Wolken

Wolken Afrika

Zon

Zon Afrika

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Afrika

Weer in Garissa, 21.09.2018

Op vrijdag is het overdag afwisselend bewolkt en zonnig. De komende nacht brengt ons helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 36 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De zuidenwind neemt 's nachts toe en waait matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Kisumu, 21.09.2018

Op vrijdag is het de hele dag door meestal zonnig. De late avond dient zich wisselend bewolkt met enkele (onweers)buien aan. ‘s Nacht heerst er dan overwegend grijs, maar over het algemeen droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. Eerst waait er een zwakke zuidwestelijke wind, 's avonds laat matige, tijdens windstoten harde westenwind.

Weer in Mombasa, 21.09.2018

Op vrijdag kunnen we rekenen op meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. 's avonds steekt er een matige, met tijdens windstoten krachtige zuidenwind op.

Weer in Nairobi/Kenyatta Intl, 21.09.2018

Op vrijdag kunnen we rekenen op meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De oostenwind neemt 's avonds laat toe en waait matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Wajir, 21.09.2018

In de vroege ochtend is het wolkeloos. In de loop van de ochtend wordt het meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. De nacht laat zich zien met wolkeloos weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 34 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. Er waait een zwakke zuidenwind.