Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Kenia

Weer Somalië Weer Tanzania Weer Tanzania Weer Somalië Weer Ethiopië Weer Soedan Weer Oeganda
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Garissa GarissaGarissa Kisumu KisumuKisumu Mombassa MombassaMombassa Nairobi NairobiNairobi Wajir WajirWajir © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Africa/Nairobi tijdzone: Africa/Nairobi

Vliegweer

Vliegweer Afrika

Zon

Zon Afrika

Neerslag

Neerslag Afrika

Luchtdruk

Luchtdruk Afrika

Weer in Garissa, 19.01.2019

Na het zonnige weer van de ochtend krijgt het weerstype veranderlijk bewolkt weer vorm. De namiddag laat zich zien met grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 36 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Kisumu, 19.01.2019

Op zaterdag is het langere tijd vrij zonnig. 's Avonds gaat dit over in veranderlijk bewolkt weer met enkele (onweers)buien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. 's avonds laat steekt er een matige, met tijdens windstoten stormachtige oostenwind op.

Weer in Mombasa, 19.01.2019

Op zaterdagochtend is het nog grotendeels zonnig. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer wisselend bewolkt. De avond brengt ons grotendeels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. 's avonds steekt er een matige, met tijdens windstoten stormachtige noordoostenwind op.

Weer in Nairobi/Kenyatta Intl, 19.01.2019

Op zaterdag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. De noordoostenwind neemt 's avonds laat toe en waait matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Wajir, 19.01.2019

Op zaterdag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 38 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. De wind waait zwak uit het oosten.