Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Kenia

Weer Somalië Weer Tanzania Weer Tanzania Weer Somalië Weer Ethiopië Weer Soedan Weer Oeganda
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Garissa GarissaGarissa Kisumu KisumuKisumu Mombassa MombassaMombassa Nairobi NairobiNairobi Wajir WajirWajir © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Africa/Nairobi tijdzone: Africa/Nairobi

Wolken

Wolken Afrika

Zon

Zon Afrika

Stroming

Stroming Afrika

Neerslag

Neerslag Afrika

Weer in Garissa, 28.05.2019

Op maandagochtend is het nog grotendeels zonnig. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer langere tijd bewolkt. De nacht brengt ons soms wat wolken maar overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De zuidenwind neemt in de namiddag toe en waait matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Kisumu, 28.05.2019

Op maandag is het langere tijd zonnig of licht bewolkt. 's Middags heerst er wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. 's Avonds verwachten we veranderlijk bewolkt weer met enkele (onweers)buien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Mombasa, 28.05.2019

Na het meestal zonnige, af en toe ook licht bewolkte weer van de ochtend heerst er tijdelijk bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De avond brengt ons wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De zuidenwind neemt 's avonds toe en waait matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Nairobi/Kenyatta Intl, 28.05.2019

Op maandag is het overdag langere tijd bewolkt. 's Avonds is er wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. 's Avonds laat zet wisselend bewolkt, maar meestal droog weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Wajir, 28.05.2019

In de vroege ochtend is het zonnig. In de loop van de ochtend wordt het wisselend bewolkt, maar meestal droog. De late avond laat zich zien met grotendeels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 34 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De wind waait zwak uit het zuiden.