Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Kenia

Weer Somalië Weer Tanzania Weer Tanzania Weer Somalië Weer Ethiopië Weer Soedan Weer Oeganda
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Garissa GarissaGarissa Kisumu KisumuKisumu Mombassa MombassaMombassa Nairobi NairobiNairobi Wajir WajirWajir © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Africa/Nairobi tijdzone: Africa/Nairobi

Wolken

Wolken Afrika

Zon

Zon Afrika

Neerslag

Neerslag Afrika

Temperatuur

Temperatuur Afrika

Weer in Garissa, 23.08.2019

Op donderdag is het in de ochtend nog vrij zonnig. 's Middags gaat dit over in vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De late avond brengt ons hooguit licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 34 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De zuidenwind neemt 's nachts toe en waait vrij krachtig, tijdens windstoten hard.

Weer in Kisumu, 23.08.2019

Op donderdag is het de hele dag door veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. De late avond brengt ons wisselend bewolkt weer met enkele (onweers)buien. ‘s Nacht is er veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. Eerst waait er een zwakke zuidwestelijke wind, 's avonds laat matige, tijdens windstoten harde noordoostenwind.

Weer in Mombasa, 23.08.2019

Op donderdag is het langere tijd grotendeels zonnig. 's Middags gaat dit over in vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De avond brengt ons licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. in de middag steekt er een matige, met tijdens windstoten harde zuidenwind op.

Weer in Nairobi/Kenyatta Intl, 23.08.2019

Op donderdag is het langere tijd bewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Wajir, 23.08.2019

Op donderdagochtend is het nog zonnig. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer afwisselend zonnig en bewolkt. De late avond brengt ons grotendeels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 34 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. Er waait een zwakke zuidenwind.