Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Kenia

Weer Somalië Weer Tanzania Weer Tanzania Weer Somalië Weer Ethiopië Weer Soedan Weer Oeganda
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Garissa GarissaGarissa Kisumu KisumuKisumu Mombassa MombassaMombassa Nairobi NairobiNairobi Wajir WajirWajir © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Africa/Nairobi tijdzone: Africa/Nairobi

Neerslag

Neerslag Afrika

Temperatuur

Temperatuur Afrika

Vliegweer

Vliegweer Afrika

Stroming

Stroming Afrika

Weer in Garissa, 26.10.2020

Op maandag verwachten we afwisselend bewolkt en zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 36 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. 's nachts steekt er een matige, met tijdens windstoten harde zuidoostenwind op.

Weer in Kisumu, 26.10.2020

Op maandag is het langere tijd langere tijd bewolkt. De avond brengt ons veranderlijk bewolkt weer met enkele (onweers)buien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. De oostenwind neemt 's avonds toe en waait matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Mombasa, 26.10.2020

Na het overwegend zonnige weer van de ochtend heerst er tijdelijk afwisselend bewolkt en zonnig weer. De avond brengt ons grotendeels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De zuidoostenwind neemt 's avonds toe en waait matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Nairobi/Kenyatta Intl, 26.10.2020

Op maandag is het in de ochtend nog deels bewolkt, deels ook zonnig. Vanaf de middag verwachten we bewolkt weer met nu en dan lichte regen. In de namiddag heerst er vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. 's avonds laat steekt er een matige, met tijdens windstoten harde oostenwind op.

Weer in Wajir, 26.10.2020

Na het aanhoudend zonnige weer van de ochtend heerst er tijdelijk zonnig of licht bewolkt weer. De avond brengt ons vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 35 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.