Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Kenia

Weer Somalië Weer Tanzania Weer Tanzania Weer Somalië Weer Ethiopië Weer Soedan Weer Oeganda
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Garissa GarissaGarissa Kisumu KisumuKisumu Mombassa MombassaMombassa Nairobi NairobiNairobi Wajir WajirWajir © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Africa/Nairobi tijdzone: Africa/Nairobi

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Afrika

Stroming

Stroming Afrika

Zon

Zon Afrika

Luchtdruk

Luchtdruk Afrika

Weer in Garissa, 20.03.2019

Na het zonnige weer van de ochtend krijgt het weerstype vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer vorm. De namiddag laat zich zien met vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 38 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Kisumu, 20.03.2019

Op woensdag is het de hele dag door grotendeels zonnig. De late avond dient zich wisselend bewolkt met enkele (onweers)buien aan. ‘s Nacht heerst er dan veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 34 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. 's avonds laat steekt er een vrij krachtige, met tijdens windstoten stormachtige zuidwestenwind op.

Weer in Mombasa, 20.03.2019

Op woensdag kunnen we rekenen op vrij zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. 's avonds steekt er een matige, met tijdens windstoten harde oostenwind op.

Weer in Nairobi/Kenyatta Intl, 20.03.2019

Op woensdag is het tijdens het grootste deel van de dag grotendeels zonnig. 's Avonds verwachten we vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. 's Nachts gaat dit over in deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. 's avonds laat steekt er een vrij krachtige, met tijdens windstoten stormachtige noordoostenwind op.

Weer in Wajir, 20.03.2019

In de vroege ochtend is het aanhoudend zonnig. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De namiddag brengt ons overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 27 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 38 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 27°C. De in het begin matige, tijdens windstoten stormachtige oostenwind waait 's nachts zwak.