Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Kenia

Weer Somalië Weer Tanzania Weer Tanzania Weer Somalië Weer Ethiopië Weer Soedan Weer Oeganda
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Garissa GarissaGarissa Kisumu KisumuKisumu Mombassa MombassaMombassa Nairobi NairobiNairobi Wajir WajirWajir © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Africa/Nairobi tijdzone: Africa/Nairobi

Vliegweer

Vliegweer Afrika

Temperatuur

Temperatuur Afrika

Zon

Zon Afrika

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Afrika

Weer in Garissa, 01.06.2020

Op zondag is het langere tijd aanhoudend zonnig. De namiddag dient zich wisselend bewolkt aan. De late avond brengt ons deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 34 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De zuidenwind neemt in de namiddag toe en waait matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Kisumu, 01.06.2020

Op zondag is het langere tijd nauwelijks bewolkt. 's Avonds gaat dit over in wisselend bewolkt weer met enkele regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Mombasa, 01.06.2020

Op zondag is het tijdens het grootste deel van de dag overwegend helder. 's Avonds verwachten we veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. 's Avonds laat gaat dit over in licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard uit het zuiden.

Weer in Nairobi/Kenyatta Intl, 01.06.2020

In de ochtend is het nog aanhoudend zonnig. De tweede helft van de dag brengt ons afwisselend bewolkt en zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Wajir, 01.06.2020

Op zondag is het langere tijd aanhoudend zonnig. 's Middags gaat dit over in afwisselend zonnig en bewolkt weer. De avond brengt ons nauwelijks bewolkt of helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 36 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. De wind waait zwak uit het zuiden.