Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Kenia

Weer Somalië Weer Tanzania Weer Tanzania Weer Somalië Weer Ethiopië Weer Soedan Weer Oeganda
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Garissa GarissaGarissa Kisumu KisumuKisumu Mombassa MombassaMombassa Nairobi NairobiNairobi Wajir WajirWajir © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Africa/Nairobi tijdzone: Africa/Nairobi

Wolken

Wolken Afrika

Zon

Zon Afrika

Stroming

Stroming Afrika

Neerslag

Neerslag Afrika

Weer in Garissa, 26.04.2018

Na het meestal zonnige van de ochtend heerst er tijdelijk wisselend bewolkt weer. De late avond brengt ons soms wat wolken maar overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 34 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Kisumu, 26.04.2018

Op woensdag is het tijdens het grootste deel van de dag langere tijd bewolkt. 's Avonds verwachten we veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. 's Avonds laat gaat dit over in wisselend bewolkt weer met enkele (onweers)buien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Mombasa, 26.04.2018

Op woensdag is het overdag veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. De nacht voor donderdag brengt ons nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De zuidenwind neemt 's avonds toe en waait matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Nairobi/Kenyatta Intl, 26.04.2018

Op woensdag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. 's Middags gaat dit over in geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De late avond brengt ons bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Wajir, 26.04.2018

Op woensdagochtend is het nog overwegend zonnig. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer afwisselend zonnig en bewolkt. De nacht brengt ons nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 34 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.