Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Kenia

Weer Somalië Weer Tanzania Weer Tanzania Weer Somalië Weer Ethiopië Weer Soedan Weer Oeganda
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Garissa GarissaGarissa Kisumu KisumuKisumu Mombassa MombassaMombassa Nairobi NairobiNairobi Wajir WajirWajir © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Africa/Nairobi tijdzone: Africa/Nairobi

Stroming

Stroming Afrika

Luchtdruk

Luchtdruk Afrika

Wolken

Wolken Afrika

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Afrika

Weer in Garissa, 22.11.2018

Op donderdag is het overdag grotendeels zonnig. 's Avonds is er veranderlijk bewolkt weer. 's Avonds laat zet nauwelijks bewolkt of helder weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 35 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Kisumu, 22.11.2018

Op donderdag is het langere tijd grotendeels zonnig. 's Avonds laat heerst er veranderlijk bewolkt weer met enkele (onweers)buien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. 's avonds steekt er een matige, met tijdens windstoten harde oostenwind op.

Weer in Mombasa, 22.11.2018

In de vroege ochtend is het nauwelijks bewolkt. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De avond brengt ons hooguit licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. 's avonds steekt er een matige, met tijdens windstoten krachtige oostenwind op.

Weer in Nairobi/Kenyatta Intl, 22.11.2018

Op donderdagochtend is het nog redelijk bewolkt, maar meestal droog. Vanaf de middaguren heerst er hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer. De namiddag brengt ons veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. 's avonds laat steekt er een matige, met tijdens windstoten harde noordoostenwind op.

Weer in Wajir, 22.11.2018

Op donderdagochtend is het nog wolkeloos. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer hooguit licht bewolkt, verder zonnig. De late avond brengt ons helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 36 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De wind waait zwak uit het oosten.