Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Kenia

Weer Somalië Weer Tanzania Weer Tanzania Weer Somalië Weer Ethiopië Weer Soedan Weer Oeganda
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Garissa GarissaGarissa Kisumu KisumuKisumu Mombassa MombassaMombassa Nairobi NairobiNairobi Wajir WajirWajir © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Africa/Nairobi tijdzone: Africa/Nairobi

Vliegweer

Vliegweer Afrika

Neerslag

Neerslag Afrika

Luchtdruk

Luchtdruk Afrika

Stroming

Stroming Afrika

Weer in Garissa, 20.10.2019

Op zondag is het langere tijd wisselend bewolkt, maar meestal droog. 's Avonds laat heerst er hooguit licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 35 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De zuidenwind neemt 's nachts toe en waait matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Kisumu, 20.10.2019

Op zondag is het overdag zonnig of licht bewolkt. 's Avonds is er veranderlijk bewolkt weer met enkele (onweers)buien. 's Nachts zet bewolkt weer met perioden met regen zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Mombasa, 20.10.2019

Tijdens de vroege ochtend is het nog grotendeels zonnig. Vanaf de latere ochtend heerst redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. 's avonds steekt er een matige, met tijdens windstoten krachtige zuidoostenwind op.

Weer in Nairobi/Kenyatta Intl, 20.10.2019

Na het bewolkte weer met nu en dan lichte regen van de ochtend brengt de rest van de dag langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Wajir, 20.10.2019

Op zondag is het langere tijd wisselend bewolkt. 's Avonds laat heerst er meest helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.