Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Kenia

Weer Somalië Weer Tanzania Weer Tanzania Weer Somalië Weer Ethiopië Weer Soedan Weer Oeganda
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Garissa GarissaGarissa Kisumu KisumuKisumu Mombassa MombassaMombassa Nairobi NairobiNairobi Wajir WajirWajir © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Africa/Nairobi tijdzone: Africa/Nairobi

Stroming

Stroming Afrika

Wolken

Wolken Afrika

Temperatuur

Temperatuur Afrika

Zon

Zon Afrika

Weer in Garissa, 16.08.2020

Op zondag is het in de ochtend nog overwegend helder. 's Middags gaat dit over in vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De avond brengt ons vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 34 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. 's nachts steekt er een matige, met tijdens windstoten harde zuidenwind op.

Weer in Kisumu, 16.08.2020

Op zondag is het tijdens het grootste deel van de dag deels bewolkt, deels ook zonnig. 's Avonds verwachten we wisselend bewolkt weer met enkele regenbuien. 's Avonds laat gaat dit over in veranderlijk bewolkt weer met enkele (onweers)buien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Mombasa, 16.08.2020

Op zondagochtend is het nog overwegend helder. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer langere tijd bewolkt. De avond brengt ons helder tot licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. 's avonds steekt er een matige, met tijdens windstoten harde zuidoostenwind op.

Weer in Nairobi/Kenyatta Intl, 16.08.2020

Op zondag is het vaak bewolkt, maar bijna overal droog. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Wajir, 16.08.2020

Op zondag is het in de ochtend nog zonnig. Vanaf de middag verwachten we vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. 's Nachts heerst er helder tot licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De wind waait zwak uit het zuiden.