Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Kenia

Weer Somalië Weer Tanzania Weer Tanzania Weer Somalië Weer Ethiopië Weer Soedan Weer Oeganda
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Garissa GarissaGarissa Kisumu KisumuKisumu Mombassa MombassaMombassa Nairobi NairobiNairobi Wajir WajirWajir © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Africa/Nairobi tijdzone: Africa/Nairobi

Luchtdruk

Luchtdruk Afrika

Vliegweer

Vliegweer Afrika

Wolken

Wolken Afrika

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Afrika

Weer in Garissa, 27.01.2021

In de vroege ochtend is het zonnig. In de loop van de ochtend wordt het veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. De namiddag laat zich zien met vrij zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 35 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Kisumu, 27.01.2021

Op woensdag is het de hele dag door overwegend zonnig. Tijdens de late avond heerst er deels bewolkt, deels helder weer. ‘s Nacht verwachten we meest helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. 's avonds laat steekt er een matige, met tijdens windstoten stormachtige oostenwind op.

Weer in Mombasa, 27.01.2021

Op woensdag is het langere tijd overwegend zonnig. De namiddag dient zich veranderlijk bewolkt aan. De avond brengt ons deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De noordoostenwind neemt 's avonds toe en waait matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Nairobi/Kenyatta Intl, 27.01.2021

Op woensdag is het overdag zonnig. 's Avonds is er langere tijd bewolkt weer. 's Avonds laat zet meest helder weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. 's avonds laat steekt er een matige, met tijdens windstoten harde noordoostenwind op.

Weer in Wajir, 27.01.2021

Op woensdag kunnen we rekenen op overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 37 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. Er waait een zwakke oostenwind.