Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Kenia

Weer Somalië Weer Tanzania Weer Tanzania Weer Somalië Weer Ethiopië Weer Soedan Weer Oeganda
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Garissa GarissaGarissa Kisumu KisumuKisumu Mombassa MombassaMombassa Nairobi NairobiNairobi Wajir WajirWajir © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Africa/Nairobi tijdzone: Africa/Nairobi

Wolken

Wolken Afrika

Zon

Zon Afrika

Temperatuur

Temperatuur Afrika

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Afrika

Weer in Garissa, 24.09.2017

Na het meestal zonnige van de ochtend krijgt het weerstype redelijk bewolkt, maar meestal droog weer vorm. De late avond laat zich zien met hooguit licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 35 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten harde zuidenwind.

Weer in Kisumu, 24.09.2017

Op zondag is het overdag meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. 's Avonds is er wisselend bewolkt weer met enkele regenbuien. 's Avonds laat zet wisselend bewolkt weer met enkele (onweers)buien zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. De oostenwind neemt 's avonds toe en waait matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Mombasa, 24.09.2017

Na het overwegend heldere weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De avond brengt ons soms wat wolken maar overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De zuidoostenwind neemt 's avonds toe en waait matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Nairobi/Kenyatta Intl, 24.09.2017

Op zondag is het langere tijd overwegend helder. 's Avonds laat gaat dit over in veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. 's avonds laat steekt er een matige, met tijdens windstoten harde zuidoostenwind op.

Weer in Wajir, 24.09.2017

Na het zonnige weer van de ochtend heerst er tijdelijk redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De namiddag brengt ons vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 35 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. Er waait een zwakke zuidenwind.