Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Lesotho

Weer Zimbabwe Weer Zuid-Afrika Weer Namibië Weer Swaziland Weer Botswana Weer Mozambique
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Bloemfontein BloemfonteinBloemfontein Cape Town Cape TownCape Town Durban DurbanDurban Johannesburg JohannesburgJohannesburg Maseru MaseruMaseru Mossel Bay Mossel BayMossel Bay Upington UpingtonUpington Thohoyandou ThohoyandouThohoyandou Alexander Bay Alexander BayAlexander Bay Port Elizabeth Port ElizabethPort Elizabeth © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Africa/Johannesburg tijdzone: Africa/Johannesburg

Luchtdruk

Luchtdruk Afrika

Stroming

Stroming Afrika

Wolken

Wolken Afrika

Weer in Alexander Bay, 26.10.2020

Op maandag is het langere tijd grotendeels zonnig. 's Avonds laat gaat dit over in langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. Op in de middag zet er een zwakke wind uit zuidwestelijke richtingen op.

Weer in Bloemfontein/Intl, 26.10.2020

Op maandag is het langere tijd zonnig. De namiddags brengt ons vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. 's Avonds heerst er soms wat wolken maar overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Cape Town Int. Airport, 26.10.2020

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De in het begin matige, tijdens windstoten krachtige zuidwestenwind waait 's avonds laat zwak.

Weer in Durban/Intl, 26.10.2020

In de vroege ochtend is het zonnig of licht bewolkt. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De nacht brengt ons wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Johannesburg/OR Tambo International Airport, 26.10.2020

Op maandag is het langere tijd vrij zonnig. De namiddag dient zich wisselend bewolkt met enkele (onweers)buien aan. De avond brengt ons soms wat wolken maar overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Maseru/Mia, 26.10.2020

Op maandag is het in de ochtend nog veranderlijk bewolkt met enkele lichte regenbuien. Vanaf de middag verwachten we langere tijd bewolkt weer. 's Avonds heerst er soms wat wolken maar overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. in de middag steekt er een matige, met tijdens windstoten stormachtige noordwestenwind op.

Weer in Mossel Bay/Cape St. Blaize, 26.10.2020

Op maandag is het langere tijd bewolkt, maar grotendeels droog. De late avond brengt ons wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Port Elizabeth, 26.10.2020

Na het bewolkte weer met lichte regen van de ochtend verwachten we meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. Er waait een matige tot vrij krachtige tijdens windstoten stormachtige oostenwind.

Weer in Thohoyandou, 26.10.2020

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Upington, 26.10.2020

Op maandag kunnen we rekenen op nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 37 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. De zuidwestenwind waait in de namiddag steeds meer matig.