Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Lesotho

Weer Zimbabwe Weer Zuid-Afrika Weer Namibië Weer Swaziland Weer Botswana Weer Mozambique
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Bloemfontein BloemfonteinBloemfontein Cape Town Cape TownCape Town Durban DurbanDurban Johannesburg JohannesburgJohannesburg Maseru MaseruMaseru Mossel Bay Mossel BayMossel Bay Upington UpingtonUpington Thohoyandou ThohoyandouThohoyandou Alexander Bay Alexander BayAlexander Bay Port Elizabeth Port ElizabethPort Elizabeth © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Africa/Johannesburg tijdzone: Africa/Johannesburg

Stroming

Stroming Afrika

Temperatuur

Temperatuur Afrika

Zon

Zon Afrika

Weer in Alexander Bay, 27.01.2021

Op woensdag is het langere tijd hooguit licht bewolkt, verder zonnig. 's Avonds gaat dit over in wolkeloos weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De in het begin vrij krachtige, tijdens windstoten harde zuidenwind waait 's nachts zwak.

Weer in Bloemfontein/Intl, 27.01.2021

Op woensdag is het de hele dag door bewolkt met lichte regen. Tijdens de nacht gaat dit over in vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Cape Town Int. Airport, 27.01.2021

Na het veranderlijk bewolkt weer van de ochtend zet meestal zonnig zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. De zuidenwind waait vervolgens krachtig, tijdens windstoten storm, 's nachts matig.

Weer in Durban/Intl, 27.01.2021

Op woensdag is het tijdens het grootste deel van de dag wolkeloos. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met lichte regen. 's Nachts gaat dit over in geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. De zuidenwind neemt 's avonds toe en waait matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Johannesburg/OR Tambo International Airport, 27.01.2021

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte regen. In de loop van de ochtend wordt het afwisselend zonnig en bewolkt. De middag laat zich zien met wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten harde noordenwind.

Weer in Maseru/Mia, 27.01.2021

Op woensdag is het tijdens het grootste deel van de dag bewolkt met perioden met regen. 's Avonds verwachten we bewolkt, maar overwegend droog weer. 's Nachts gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Mossel Bay/Cape St. Blaize, 27.01.2021

Op woensdag is het in de ochtend nog hooguit licht bewolkt, verder zonnig. Vanaf de middag verwachten we bewolkt, maar overwegend droog weer. 's Avonds laat heerst er wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. De matige zuidenwind neemt 's avonds laat af en bereikt nog een gemiddelde windsterkte van zwak.

Weer in Port Elizabeth, 27.01.2021

In de vroege ochtend is het wisselend bewolkt. In de loop van de ochtend wordt het geheel bewolkt, maar grotendeels droog. De late avond laat zich zien met vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. De zuidwestenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten hard, 's nachts zwak.

Weer in Thohoyandou, 27.01.2021

In de vroege ochtend is het bewolkt met nu en dan lichte regen. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar veranderlijk bewolkt weer. De nacht brengt ons deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Upington, 27.01.2021

Tijdens de vroege ochtend is het nog wisselend bewolkt. In de loop van de ochtend wordt het grotendeels zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 35 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. De wind waait zwak en komt uit zuidwestelijke richtingen.