Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Libische Arabische Republiek

Weer Tunesië Weer Tunesië Weer Egypte Weer Niger Weer Algerije Weer Soedan Weer Tsjaad
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Al Kufrah Al KufrahAl Kufrah Benghazi BenghaziBenghazi Sabhah SabhahSabhah Surt SurtSurt Tripolis TripolisTripolis © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Africa/Tripoli tijdzone: Africa/Tripoli

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Afrika

Zon

Zon Afrika

Luchtdruk

Luchtdruk Afrika

Weer in Benina, 18.10.2019

In de vroege ochtend is het grotendeels zonnig. In de loop van de ochtend wordt het vaak bewolkt, maar bijna overal droog. De middag laat zich zien met vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. Er waait een matige tot vrij krachtige tijdens windstoten stormachtige noordoostenwind.

Weer in Kufra, 18.10.2019

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 37 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De in het begin matige, tijdens windstoten krachtige noordoostenwind waait 's avonds zwak.

Weer in Sebha, 18.10.2019

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard uit het oosten.

Weer in Sirte, 18.10.2019

Op donderdag is het langere tijd langere tijd bewolkt. De namiddag brengt ons vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Tripolis/Intl, 18.10.2019

Op donderdag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. De wind waait zwak uit het oosten.