Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Libische Arabische Republiek

Weer Tunesië Weer Tunesië Weer Egypte Weer Niger Weer Algerije Weer Soedan Weer Tsjaad
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Al Kufrah Al KufrahAl Kufrah Benghazi BenghaziBenghazi Sabhah SabhahSabhah Surt SurtSurt Tripolis TripolisTripolis © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Africa/Tripoli tijdzone: Africa/Tripoli

Vliegweer

Vliegweer Afrika

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Afrika

Temperatuur

Temperatuur Afrika

Weer in Benina, 22.08.2019

Op donderdag kunnen we rekenen op overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. Er waait een matige, tijdens windstoten stormachtige noordoostenwind Hij neemt 's nachts af, waait dan zwak en draait naar het noorden.

Weer in Kufra, 22.08.2019

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 29 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 39 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 29°C. De wind waait zwak uit noordelijke richtingen.

Weer in Sebha, 22.08.2019

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 38 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De in het begin matige, tijdens windstoten krachtige oostenwind waait in de middag zwak.

Weer in Sirte, 22.08.2019

Op donderdag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Tripolis/Intl, 22.08.2019

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 35 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De oostenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard.