Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Libische Arabische Republiek

Weer Tunesië Weer Tunesië Weer Egypte Weer Niger Weer Algerije Weer Soedan Weer Tsjaad
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Al Kufrah Al KufrahAl Kufrah Benghazi BenghaziBenghazi Sabhah SabhahSabhah Surt SurtSurt Tripolis TripolisTripolis © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Africa/Tripoli tijdzone: Africa/Tripoli

Luchtdruk

Luchtdruk Afrika

Vliegweer

Vliegweer Afrika

Stroming

Stroming Afrika

Weer in Benina, 27.10.2020

Op dinsdag kunnen we rekenen op vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten stormachtig en komt uit zuidoostelijke, later zuidelijke richtingen.

Weer in Kufra, 27.10.2020

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Sebha, 27.10.2020

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De in het begin vrij krachtige, tijdens windstoten harde zuidenwind waait 's avonds laat zwak.

Weer in Sirte, 27.10.2020

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. Er komt een matige, tot matige, tijdens windstoten harde westenwind, die 's avonds naar het noorden draait.

Weer in Tripolis/Intl, 27.10.2020

Op dinsdagochtend is het nog zonnig. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer veranderlijk bewolkt. De late avond brengt ons soms wat wolken maar overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. in de middag steekt er een matige, met tijdens windstoten harde westenwind op.