Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Libische Arabische Republiek

Weer Tunesië Weer Tunesië Weer Egypte Weer Niger Weer Algerije Weer Soedan Weer Tsjaad
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Al Kufrah Al KufrahAl Kufrah Benghazi BenghaziBenghazi Sabhah SabhahSabhah Surt SurtSurt Tripolis TripolisTripolis © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Africa/Tripoli tijdzone: Africa/Tripoli

Luchtdruk

Luchtdruk Afrika

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Afrika

Vliegweer

Vliegweer Afrika

Weer in Benina, 27.01.2021

Na het bewolkte weer met nu en dan lichte regen van de ochtend krijgt het weerstype veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer vorm. De middag laat zich zien met meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De in het begin vrij krachtige, tijdens windstoten stormachtige noordwestenwind waait 's nachts zwak.

Weer in Kufra, 27.01.2021

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Sebha, 27.01.2021

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De noordoostenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten hard, 's avonds laat zwak.

Weer in Sirte, 27.01.2021

Op woensdagochtend is het nog wisselend bewolkt, maar meestal droog. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. De nacht brengt ons wolkeloos weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De noordenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten stormachtig.

Weer in Tripolis/Intl, 27.01.2021

Op woensdag is het langere tijd meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. 's Avonds laat gaat dit over in wolkeloos weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De noordwestenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten krachtig, 's avonds zwak.