Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Libische Arabische Republiek

Weer Tunesië Weer Tunesië Weer Egypte Weer Niger Weer Algerije Weer Soedan Weer Tsjaad
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Al Kufrah Al KufrahAl Kufrah Benghazi BenghaziBenghazi Sabhah SabhahSabhah Surt SurtSurt Tripolis TripolisTripolis © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Africa/Tripoli tijdzone: Africa/Tripoli

Temperatuur

Temperatuur Afrika

Vliegweer

Vliegweer Afrika

Zon

Zon Afrika

Weer in Benina, 15.07.2020

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. De noordenwind waait vervolgens vrij krachtig, tijdens windstoten stormachtig, 's nachts zwak.

Weer in Kufra, 15.07.2020

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 28 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 39 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 27°C. De wind waait zwak en komt uit het noorden.

Weer in Sebha, 15.07.2020

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 38 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard uit het oosten.

Weer in Sirte, 15.07.2020

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Tripolis/Intl, 15.07.2020

Op woensdag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 37 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 27°C. De zuidoostenwind neemt in de namiddag toe en waait matig, tijdens windstoten hard.