Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Madagaskar

Weer Mozambique Weer Mozambique Weer Tanzania Weer Mozambique
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Antananarivo AntananarivoAntananarivo Tolanaro TolanaroTolanaro Mahajanga MahajangaMahajanga Toamasina ToamasinaToamasina Hahaya/Intl Hahaya/IntlHahaya/Intl © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Indian/Antananarivo tijdzone: Indian/Antananarivo

Stroming

Stroming Afrika

Vliegweer

Vliegweer Afrika

Zon

Zon Afrika

Neerslag

Neerslag Afrika

Weer in Antananarivo/Ivato Intl, 22.08.2019

In de vroege ochtend is het deels bewolkt, deels ook zonnig. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De middag brengt ons deels bewolkt, deels ook zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De zuidoostenwind waait in de namiddag steeds meer matig.

Weer in Fort-Dauphin, 22.08.2019

Op donderdag is het langere tijd bewolkt met nu en dan lichte regen. In de namiddag heerst er hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Hahaya/Intl, 22.08.2019

Op donderdag is het overdag veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. 's Avonds is er wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. 's Nachts zet licht bewolkt weer, met brede opklaringen zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De zuidenwind neemt in de namiddag toe en bereikt tijdens windstoten een windsterkte van 7.

Weer in Majunga/Mahajanga Amborovy, 22.08.2019

Op donderdag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. 's avonds steekt er een matige, met tijdens windstoten harde westenwind op.

Weer in Tamatave/Toamasina, 22.08.2019

donderdag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. 's avonds steekt er een vrij krachtige, met tijdens windstoten harde zuidwestenwind op.