Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Madagaskar

Weer Mozambique Weer Mozambique Weer Tanzania Weer Mozambique
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Antananarivo AntananarivoAntananarivo Tolanaro TolanaroTolanaro Mahajanga MahajangaMahajanga Toamasina ToamasinaToamasina Hahaya/Intl Hahaya/IntlHahaya/Intl © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Indian/Antananarivo tijdzone: Indian/Antananarivo

Zon

Zon Afrika

Temperatuur

Temperatuur Afrika

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Afrika

Neerslag

Neerslag Afrika

Weer in Antananarivo/Ivato Intl, 18.10.2019

Op donderdag is het langere tijd meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De avond brengt ons veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De zuidoostenwind neemt 's avonds laat toe en waait matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Fort-Dauphin, 18.10.2019

Op donderdagochtend is het nog bewolkt met lichte regen. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer langere tijd bewolkt. De late avond brengt ons wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. De oostenwind neemt 's avonds toe en bereikt tijdens windstoten een windsterkte van 8.

Weer in Hahaya/Intl, 18.10.2019

Op donderdag is het tijdens het grootste deel van de dag afwisselend zonnig en bewolkt. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met nu en dan lichte regen. 's Avonds laat gaat dit over in veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Majunga/Mahajanga Amborovy, 18.10.2019

Na het deels bewolkte, deels ook zonnige weer van de ochtend verwachten we zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 34 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. Eerst waait er een zwakke oostelijke wind, in de middag matige, tijdens windstoten harde zuidwestenwind.

Weer in Tamatave/Toamasina, 18.10.2019

Op donderdag is het bewolkt met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. Op 's avonds zet er een zwakke wind uit zuidelijke richtingen op.