Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Madagaskar

Weer Mozambique Weer Mozambique Weer Tanzania Weer Mozambique
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Antananarivo AntananarivoAntananarivo Tolanaro TolanaroTolanaro Mahajanga MahajangaMahajanga Toamasina ToamasinaToamasina Hahaya/Intl Hahaya/IntlHahaya/Intl © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Indian/Antananarivo tijdzone: Indian/Antananarivo

Temperatuur

Temperatuur Afrika

Neerslag

Neerslag Afrika

Luchtdruk

Luchtdruk Afrika

Vliegweer

Vliegweer Afrika

Weer in Antananarivo/Ivato Intl, 15.07.2020

Na het veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer van de ochtend zet overwegend helder weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Fort-Dauphin, 15.07.2020

Op woensdag is het langere tijd zonnig. 's Avonds laat heerst er redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Hahaya/Intl, 15.07.2020

Op woensdag is het overdag overwegend helder. 's Avonds is er wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. 's Avonds laat zet nauwelijks bewolkt weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. De zuidenwind neemt 's avonds toe en waait matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Majunga/Mahajanga Amborovy, 15.07.2020

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Tamatave/Toamasina, 15.07.2020

Op woensdag moeten we rekening houden met bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. Er waait een zwakke zuidenwind.