Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Madagaskar

Weer Mozambique Weer Mozambique Weer Tanzania Weer Mozambique
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Antananarivo AntananarivoAntananarivo Tolanaro TolanaroTolanaro Mahajanga MahajangaMahajanga Toamasina ToamasinaToamasina Hahaya/Intl Hahaya/IntlHahaya/Intl © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Indian/Antananarivo tijdzone: Indian/Antananarivo

Stroming

Stroming Afrika

Neerslag

Neerslag Afrika

Temperatuur

Temperatuur Afrika

Zon

Zon Afrika

Weer in Antananarivo/Ivato Intl, 27.10.2020

Op dinsdag is het langere tijd langere tijd bewolkt. 's Middags gaat dit over in langere tijd bewolkt weer. De late avond brengt ons wisselend bewolkt weer met enkele (onweers)buien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Fort-Dauphin, 27.10.2020

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. De oostenwind neemt 's avonds toe en bereikt tijdens windstoten een windsterkte van 7.

Weer in Hahaya/Intl, 27.10.2020

Op dinsdag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. in de namiddag steekt er een matige, met tijdens windstoten harde oostenwind op.

Weer in Majunga/Mahajanga Amborovy, 27.10.2020

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. 's avonds steekt er een matige, met tijdens windstoten harde oostenwind op.

Weer in Tamatave/Toamasina, 27.10.2020

Op dinsdag is het de hele dag door meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. Tijdens de late avond heerst er bewolkt weer met lichte regen. ‘s Nacht verwachten we wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. Er waait een zwakke westenwind.