Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Madagaskar

Weer Mozambique Weer Mozambique Weer Tanzania Weer Mozambique
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Antananarivo AntananarivoAntananarivo Tolanaro TolanaroTolanaro Mahajanga MahajangaMahajanga Toamasina ToamasinaToamasina Hahaya/Intl Hahaya/IntlHahaya/Intl © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Indian/Antananarivo tijdzone: Indian/Antananarivo

Wolken

Wolken Afrika

Zon

Zon Afrika

Vliegweer

Vliegweer Afrika

Stroming

Stroming Afrika

Weer in Antananarivo/Ivato Intl, 27.01.2021

Na het hooguit licht bewolkte, verder zonnige weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De late avond brengt ons bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Fort-Dauphin, 27.01.2021

In de vroege ochtend is het hooguit licht bewolkt, verder zonnig. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De middag brengt ons langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De oostenwind neemt 's avonds toe en waait vrij krachtig, tijdens windstoten hard.

Weer in Hahaya/Intl, 27.01.2021

Op woensdag is het tijdens het grootste deel van de dag zonnig. 's Avonds verwachten we langere tijd bewolkt weer. 's Avonds laat gaat dit over in meest helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Majunga/Mahajanga Amborovy, 27.01.2021

Op woensdag is het in de ochtend nog bewolkt met perioden met regen. 's Middags gaat dit over in grotendeels zonnig weer. De late avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. 's avonds steekt er een matige, met tijdens windstoten krachtige noordwestenwind op.

Weer in Tamatave/Toamasina, 27.01.2021

Op woensdag is het in de ochtend nog bewolkt met lichte regen. Vanaf de middag verwachten we zonnig of licht bewolkt weer. 's Avonds laat heerst er bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. Er waait een zwakke oostenwind.