Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Mali

Weer Sierra Leone Weer Ghana Weer Westsahara Weer Senegal Weer Benin Weer Niger Weer Algerije Weer Nigeria Weer Burkina Faso Weer Ivoorkust Weer Mauritanië Weer Togo Weer Guinee
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Bamako BamakoBamako Gao GaoGao Timboektoe TimboektoeTimboektoe © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Africa/Bamako tijdzone: Africa/Bamako

Temperatuur

Temperatuur Afrika

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Afrika

Wolken

Wolken Afrika

Weer in Bamako/Senou, 28.01.2021

In de vroege ochtend is het wolkeloos. In de loop van de ochtend heerst er bewolkt, maar grotendeels droog weer. De avond brengt ons onbewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 36 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Gao, 28.01.2021

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. Op in de middag zet er een zwakke wind uit noordoostelijke richtingen op.

Weer in Tombouctou, 28.01.2021

Op woensdag is het in de ochtend nog grijs, maar overwegend droog. 's Middags gaat dit over in grijs, maar overwegend droog weer. De nacht brengt ons bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De noordoostenwind neemt in de middag toe en waait matig, tijdens windstoten krachtig.