Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Marokko

Weer Europa Weer Mauritanië Weer Europa Weer Algerije Weer Westsahara
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Agadir AgadirAgadir Marrakesh MarrakeshMarrakesh Rabat RabatRabat Tanger TangerTanger © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Africa/Casablanca tijdzone: Africa/Casablanca

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Afrika

Wolken

Wolken Afrika

Zon

Zon Afrika

Weer in Agadir al Massira/Intl, 22.04.2019

Op maandag is het langere tijd redelijk bewolkt, maar meestal droog. In de namiddag gaat dit over in meestal zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De westenwind neemt in de namiddag toe en waait vrij krachtig, tijdens windstoten hard.

Weer in Marrakech, 22.04.2019

Op maandag is het de hele dag door meestal zonnig. Tijdens de nacht gaat dit over in wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Rabat-Sale, 22.04.2019

In de vroege ochtend is het meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De nacht brengt ons licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De in het begin matige, tijdens windstoten harde westenwind waait 's avonds laat zwak.

Weer in Tanger/Intl, 22.04.2019

Op maandag verwachten we wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. 's avonds steekt er een matige, met tijdens windstoten harde zuidwestenwind op.