Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Marokko

Weer Europa Weer Mauritanië Weer Europa Weer Algerije Weer Westsahara
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Agadir AgadirAgadir Marrakesh MarrakeshMarrakesh Rabat RabatRabat Tanger TangerTanger © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Africa/Casablanca tijdzone: Africa/Casablanca

Neerslag

Neerslag Afrika

Wolken

Wolken Afrika

Vliegweer

Vliegweer Afrika

Weer in Agadir al Massira/Intl, 24.09.2017

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. De westenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten hard, 's nachts zwak.

Weer in Marrakech, 24.09.2017

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 38 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Rabat-Sale, 24.09.2017

Na het wisselend bewolkte weer van de ochtend verwachten we overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Tanger/Intl, 24.09.2017

Op zondag kunnen we rekenen op vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. De oostenwind waait vervolgens vrij krachtig, tijdens windstoten hard, 's nachts zwak.