Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Marokko

Weer Europa Weer Mauritanië Weer Europa Weer Algerije Weer Westsahara
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Agadir AgadirAgadir Marrakesh MarrakeshMarrakesh Rabat RabatRabat Tanger TangerTanger © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Africa/Casablanca tijdzone: Africa/Casablanca

Zon

Zon Afrika

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Afrika

Temperatuur

Temperatuur Afrika

Weer in Agadir al Massira/Intl, 13.12.2018

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Marrakech, 13.12.2018

Op donderdag is het de hele dag door zonnig. Tijdens de nacht gaat dit over in langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Rabat-Sale, 13.12.2018

Na het vrij zonnig van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag bewolkt weer met lichte regen. De namiddag brengt ons bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De westen-, later zuidwestenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten stormachtig, 's nachts nog slechts zwak.

Weer in Tanger/Intl, 13.12.2018

Na het vrij zonnig van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag bewolkt weer met perioden met regen. De namiddag brengt ons hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. Er komt een vrij krachtige, tot vrij krachtige, tijdens windstoten harde zuidwestenwind, die in de namiddag naar het noordwesten draait.