Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Marokko

Weer Europa Weer Mauritanië Weer Europa Weer Algerije Weer Westsahara
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Agadir AgadirAgadir Marrakesh MarrakeshMarrakesh Rabat RabatRabat Tanger TangerTanger © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Africa/Casablanca tijdzone: Africa/Casablanca

Wolken

Wolken Afrika

Zon

Zon Afrika

Neerslag

Neerslag Afrika

Weer in Agadir al Massira/Intl, 22.06.2018

Op donderdag is het langere tijd langere tijd bewolkt. De namiddag dient zich overwegend zonnig aan. De nacht brengt ons veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. in de namiddag steekt er een matige, met tijdens windstoten harde zuidenwind op.

Weer in Marrakech, 22.06.2018

Op donderdag kunnen we rekenen op meestal zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Rabat-Sale, 22.06.2018

Op donderdag verwachten we veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Tanger/Intl, 22.06.2018

Op donderdag is het overdag overwegend helder. De komende nacht brengt ons wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. De in het begin matige, tijdens windstoten harde oostenwind waait 's nachts zwak.