Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Marokko

Weer Europa Weer Mauritanië Weer Europa Weer Algerije Weer Westsahara
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Agadir AgadirAgadir Marrakesh MarrakeshMarrakesh Rabat RabatRabat Tanger TangerTanger © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Africa/Casablanca tijdzone: Africa/Casablanca

Vliegweer

Vliegweer Afrika

Temperatuur

Temperatuur Afrika

Zon

Zon Afrika

Weer in Agadir al Massira/Intl, 23.10.2018

Op dinsdag kunnen we rekenen op meestal zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De in het begin nog matige oostenwind neemt af en waait nog zwak.

Weer in Marrakech, 23.10.2018

Tijdens de vroege ochtend is het nog langere tijd bewolkt. Vanaf de latere ochtend heerst meestal zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Rabat-Sale, 23.10.2018

Op dinsdag is het langere tijd vrij zonnig. De namiddag dient zich veranderlijk bewolkt, maar meestal droog aan. De late avond brengt ons grotendeels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Tanger/Intl, 23.10.2018

In de vroege ochtend is het overwegend helder. In de loop van de ochtend wordt het veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. De avond laat zich zien met nauwelijks bewolkt of helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard uit het oosten.