Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Marokko

Weer Europa Weer Mauritanië Weer Europa Weer Algerije Weer Westsahara
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Agadir AgadirAgadir Marrakesh MarrakeshMarrakesh Rabat RabatRabat Tanger TangerTanger © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Africa/Casablanca tijdzone: Africa/Casablanca

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Afrika

Zon

Zon Afrika

Wolken

Wolken Afrika

Weer in Agadir al Massira/Intl, 15.08.2020

In de ochtend is het langere tijd bewolkt. Tijdens de middaguren gaat dit echter over in nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. De in het begin matige, tijdens windstoten krachtige zuidwestenwind waait 's nachts zwak.

Weer in Marrakech, 15.08.2020

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 36 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Rabat-Sale, 15.08.2020

Na het deels bewolkte, deels ook zonnige weer van de ochtend verwachten we nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. De matige noordwestenwind neemt 's nachts af en bereikt nog een gemiddelde windsterkte van zwak.

Weer in Tanger/Intl, 15.08.2020

In de vroege ochtend is het grotendeels zonnig. In de loop van de ochtend wordt het redelijk bewolkt, maar meestal droog. De middag laat zich zien met overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. De westenwind neemt in de namiddag toe en waait matig, tijdens windstoten krachtig.