Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Marokko

Weer Europa Weer Mauritanië Weer Europa Weer Algerije Weer Westsahara
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Agadir AgadirAgadir Marrakesh MarrakeshMarrakesh Rabat RabatRabat Tanger TangerTanger © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Africa/Casablanca tijdzone: Africa/Casablanca

Wolken

Wolken Afrika

Luchtdruk

Luchtdruk Afrika

Zon

Zon Afrika

Weer in Agadir al Massira/Intl, 23.04.2018

Op maandag is het in de ochtend nog redelijk bewolkt, maar meestal droog. 's Middags gaat dit over in grotendeels zonnig weer. De late avond brengt ons veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De westenwind neemt in de namiddag toe en waait matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Marrakech, 23.04.2018

Op maandag is het tijdens het grootste deel van de dag redelijk bewolkt, maar meestal droog. 's Avonds verwachten we wisselend bewolkt weer met enkele regenbuien. 's Avonds laat gaat dit over in geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Rabat-Sale, 23.04.2018

In de vroege ochtend is het overwegend zonnig. In de loop van de ochtend wordt het afwisselend bewolkt en zonnig. De nacht laat zich zien met veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Tanger/Intl, 23.04.2018

Op maandag is het in de ochtend nog redelijk bewolkt, maar meestal droog. Vanaf de middag verwachten we hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer. 's Avonds laat heerst er wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. in de namiddag steekt er een matige, met tijdens windstoten harde oostenwind op.