Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Marokko

Weer Europa Weer Mauritanië Weer Europa Weer Algerije Weer Westsahara
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Agadir AgadirAgadir Marrakesh MarrakeshMarrakesh Rabat RabatRabat Tanger TangerTanger © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Africa/Casablanca tijdzone: Africa/Casablanca

Zon

Zon Afrika

Vliegweer

Vliegweer Afrika

Stroming

Stroming Afrika

Weer in Agadir al Massira/Intl, 24.02.2020

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De in het begin vrij krachtige, tijdens windstoten stormachtige noordoostenwind waait 's avonds zwak.

Weer in Marrakech, 24.02.2020

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Rabat-Sale, 24.02.2020

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Tanger/Intl, 24.02.2020

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De oostenwind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten stormachtig.