Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Namibië

Weer Zuid-Afrika Weer Zambia Weer Angola Weer Zimbabwe Weer Botswana
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Ondangwa OndangwaOndangwa Windhoek WindhoekWindhoek Luderitz/Diaz Poin Luderitz/Diaz PoinLuderitz/Diaz Poin © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Africa/Windhoek tijdzone: Africa/Windhoek

Wolken

Wolken Afrika

Vliegweer

Vliegweer Afrika

Stroming

Stroming Afrika

Weer in Luderitz/Diaz Poin, 27.01.2021

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De zuidenwind neemt in de middag toe en bereikt tijdens windstoten een windsterkte van 10.

Weer in Ondangwa, 27.01.2021

Na het veranderlijk bewolkte weer van de ochtend heerst er tijdelijk veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. De middag brengt ons overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Windhoek, 27.01.2021

Op woensdag is het langere tijd overwegend helder. De namiddags brengt ons veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. 's Avonds heerst er wisselend bewolkt weer met enkele (onweers)buien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.