Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Namibië

Weer Zuid-Afrika Weer Zambia Weer Angola Weer Zimbabwe Weer Botswana
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Ondangwa OndangwaOndangwa Windhoek WindhoekWindhoek Luderitz/Diaz Poin Luderitz/Diaz PoinLuderitz/Diaz Poin © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Africa/Windhoek tijdzone: Africa/Windhoek

Neerslag

Neerslag Afrika

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Afrika

Wolken

Wolken Afrika

Weer in Luderitz/Diaz Poin, 23.10.2018

Op dinsdag is het langere tijd meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog. 's Avonds gaat dit over in helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. De in het begin matige, tijdens windstoten stormachtige zuidwestenwind waait 's avonds zwak.

Weer in Ondangwa, 23.10.2018

Op dinsdag kunnen we rekenen op meestal zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Windhoek, 23.10.2018

Op dinsdagochtend is het nog overwegend zonnig. Vanaf de middaguren heerst er veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De namiddag brengt ons wisselend bewolkt weer met enkele (onweers)buien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. Er waait een zwakke oostenwind.