Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Namibië

Weer Zuid-Afrika Weer Zambia Weer Angola Weer Zimbabwe Weer Botswana
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Ondangwa OndangwaOndangwa Windhoek WindhoekWindhoek Luderitz/Diaz Poin Luderitz/Diaz PoinLuderitz/Diaz Poin © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Africa/Windhoek tijdzone: Africa/Windhoek

Stroming

Stroming Afrika

Luchtdruk

Luchtdruk Afrika

Wolken

Wolken Afrika

Weer in Luderitz/Diaz Poin, 17.02.2020

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De zuidenwind neemt in de namiddag toe en waait vrij krachtig, tijdens windstoten stormachtig.

Weer in Ondangwa, 17.02.2020

Op maandag is het langere tijd hooguit licht bewolkt, verder zonnig. De namiddag dient zich bewolkt met perioden met regen aan. De nacht brengt ons af en toe licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Windhoek, 17.02.2020

Na het wisselend bewolkte weer met enkele lichte regenbuien van de ochtend heerst er tijdelijk langere tijd bewolkt weer. De middag brengt ons veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. Er waait een zwakke oostenwind.