Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Namibië

Weer Zuid-Afrika Weer Zambia Weer Angola Weer Zimbabwe Weer Botswana
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Ondangwa OndangwaOndangwa Windhoek WindhoekWindhoek Luderitz/Diaz Poin Luderitz/Diaz PoinLuderitz/Diaz Poin © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Africa/Windhoek tijdzone: Africa/Windhoek

Zon

Zon Afrika

Stroming

Stroming Afrika

Temperatuur

Temperatuur Afrika

Weer in Luderitz/Diaz Poin, 20.11.2017

Op maandag is het overdag wisselend bewolkt, maar meestal droog. 's Avonds is er licht bewolkt weer. 's Avonds laat zet redelijk bewolkt, maar meestal droog weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Ondangwa, 20.11.2017

Op maandag is het tijdens het grootste deel van de dag zonnig. 's Avonds verwachten we bewolkt, maar overwegend droog weer. 's Avonds laat gaat dit over in wolkeloos weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 36 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Windhoek, 20.11.2017

Op maandag is het langere tijd zonnig. In de namiddag heerst er meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.