Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Niger

Weer Tsjaad Weer Mali Weer Benin Weer Ghana Weer Burkina Faso Weer Algerije Weer Libische Arabische Republiek Weer Togo Weer Kameroen Weer Nigeria
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Agadez AgadezAgadez Bilma BilmaBilma Niamey NiameyNiamey Tahoua TahouaTahoua © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Africa/Niamey tijdzone: Africa/Niamey

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Afrika

Zon

Zon Afrika

Vliegweer

Vliegweer Afrika

Weer in Agadez, 27.01.2021

Op woensdagochtend is het nog wolkeloos. Vanaf de middaguren heerst er bewolkt, maar overwegend droog weer. De namiddag brengt ons nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. in de morgen steekt er een vrij krachtige, met tijdens windstoten stormachtige oostenwind op.

Weer in Bilma, 27.01.2021

Op woensdag is het langere tijd wolkeloos. De namiddag dient zich bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog aan. De avond brengt ons wolkeloos weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Niamey/CIV, 27.01.2021

Op woensdag verwachten we meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 34 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Tahoua, 27.01.2021

In de vroege ochtend is het wolkeloos. In de loop van de ochtend heerst er bewolkt, maar overwegend droog weer. De middag brengt ons nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. De in het begin matige, tijdens windstoten krachtige oostenwind waait 's avonds laat zwak.