Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Niger

Weer Tsjaad Weer Mali Weer Benin Weer Ghana Weer Burkina Faso Weer Algerije Weer Libische Arabische Republiek Weer Togo Weer Kameroen Weer Nigeria
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Agadez AgadezAgadez Bilma BilmaBilma Niamey NiameyNiamey Tahoua TahouaTahoua © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Africa/Niamey tijdzone: Africa/Niamey

Vliegweer

Vliegweer Afrika

Wolken

Wolken Afrika

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Afrika

Weer in Agadez, 26.10.2020

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 34 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. in de morgen steekt er een matige, met tijdens windstoten harde oostenwind op.

Weer in Bilma, 26.10.2020

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 34 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Niamey/CIV, 26.10.2020

Na het overwegend zonnige weer van de ochtend heerst er tijdelijk overwegend bewolkt, maar meest droog weer. De middag brengt ons zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 38 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Tahoua, 26.10.2020

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 37 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. De wind waait zwak uit het oosten.