Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Niger

Weer Tsjaad Weer Mali Weer Benin Weer Ghana Weer Burkina Faso Weer Algerije Weer Libische Arabische Republiek Weer Togo Weer Kameroen Weer Nigeria
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Agadez AgadezAgadez Bilma BilmaBilma Niamey NiameyNiamey Tahoua TahouaTahoua © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Africa/Niamey tijdzone: Africa/Niamey

Temperatuur

Temperatuur Afrika

Zon

Zon Afrika

Neerslag

Neerslag Afrika

Weer in Agadez, 22.08.2019

Op donderdag is het langere tijd veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. 's Middags heerst er bewolkt weer met perioden met regen. 's Avonds verwachten we licht bewolkt weer, met brede opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. De oostenwind neemt in de namiddag toe en waait matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Bilma, 22.08.2019

Op donderdag is het overdag hooguit licht bewolkt, verder zonnig. De nacht voor vrijdag brengt ons wolkeloos weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 36 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Niamey/CIV, 22.08.2019

Na het wisselend bewolkte weer van de ochtend gaat dit al tijdens de eerste helft van de dag over in bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Tahoua, 22.08.2019

Op donderdag is het langere tijd bewolkt, maar overwegend droog. 's Middags heerst er deels bewolkt, deels ook zonnig weer. 's Nachts verwachten we grotendeels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.