Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Senegal

Weer Guinee-Bissau Weer Guinee-Bissau Weer Guinee-Bissau Weer Guinee-Bissau Weer Guinee-Bissau Weer Guinee-Bissau Weer Guinee-Bissau Weer Guinee-Bissau Weer Guinee-Bissau Weer Guinee-Bissau Weer Guinee-Bissau Weer Guinee-Bissau Weer Guinee-Bissau Weer Guinee-Bissau Weer Guinee-Bissau Weer Guinee-Bissau Weer Mauritanië Weer Guinee-Bissau Weer Gambia Weer Mali Weer Guinee
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Dakar DakarDakar Saint-Louis Saint-LouisSaint-Louis Tambacounda TambacoundaTambacounda © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Africa/Dakar tijdzone: Africa/Dakar

Vliegweer

Vliegweer Afrika

Neerslag

Neerslag Afrika

Zon

Zon Afrika

Weer in Dakar/Yoff, 22.08.2019

Na het wisselend bewolkte weer met enkele regenbuien van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag bewolkt, maar grotendeels droog weer. De middag brengt ons bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Saint-Louis, 22.08.2019

Na het zonnige of licht bewolkte weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag bewolkt weer met lichte regen. De middag brengt ons deels bewolkt, deels ook zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Tambacounda, 22.08.2019

In de vroege ochtend is het bewolkt met perioden met regen. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De avond brengt ons bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.