Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Swaziland

Weer Zimbabwe Weer Zuid-Afrika Weer Namibië Weer Botswana Weer Mozambique Weer Lesotho
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Alexander Bay Alexander BayAlexander Bay Bloemfontein BloemfonteinBloemfontein Cape Town Cape TownCape Town Durban DurbanDurban Johannesburg JohannesburgJohannesburg Manzini ManziniManzini Mossel Bay Mossel BayMossel Bay Thohoyandou ThohoyandouThohoyandou Upington UpingtonUpington Port Elizabeth Port ElizabethPort Elizabeth © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Africa/Johannesburg tijdzone: Africa/Johannesburg

Luchtdruk

Luchtdruk Afrika

Stroming

Stroming Afrika

Neerslag

Neerslag Afrika

Weer in Alexander Bay, 22.08.2019

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Bloemfontein/Intl, 22.08.2019

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Cape Town Int. Airport, 22.08.2019

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De zuidenwind neemt in de namiddag toe en waait matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Durban/Intl, 22.08.2019

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. Op 's avonds zet er een zwakke wind uit noordelijke richtingen op.

Weer in George/Intl, 22.08.2019

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Johannesburg/OR Tambo International Airport, 22.08.2019

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Manzini/Matsapa Intl, 22.08.2019

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Port Elizabeth, 22.08.2019

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. in de middag steekt er een matige, met tijdens windstoten harde westenwind op.

Weer in Thohoyandou, 22.08.2019

Op donderdag is het langere tijd deels bewolkt, deels ook zonnig. De late avond brengt ons wolkeloos weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Upington, 22.08.2019

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.