Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Swaziland

Weer Zimbabwe Weer Zuid-Afrika Weer Namibië Weer Botswana Weer Mozambique Weer Lesotho
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Alexander Bay Alexander BayAlexander Bay Bloemfontein BloemfonteinBloemfontein Cape Town Cape TownCape Town Durban DurbanDurban Johannesburg JohannesburgJohannesburg Manzini ManziniManzini Mossel Bay Mossel BayMossel Bay Thohoyandou ThohoyandouThohoyandou Upington UpingtonUpington Port Elizabeth Port ElizabethPort Elizabeth © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Africa/Johannesburg tijdzone: Africa/Johannesburg

Zon

Zon Afrika

Neerslag

Neerslag Afrika

Luchtdruk

Luchtdruk Afrika

Weer in Alexander Bay, 28.01.2021

Tijdens de vroege ochtend is het nog veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. Vanaf de latere ochtend heerst meestal zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De zuidenwind waait vervolgens vrij krachtig, tijdens windstoten stormachtig, 's nachts zwak.

Weer in Bloemfontein/Intl, 28.01.2021

Op woensdag is het de hele dag door bewolkt met lichte regen. Tijdens de nacht gaat dit over in af en toe licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Cape Town Int. Airport, 28.01.2021

Na het vaak bewolkte, maar bijna overal droge weer van de ochtend brengt de rest van de dag meestal zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. De in het begin krachtige, tijdens windstoten stormachtige zuidenwind waait 's nachts matig.

Weer in Durban/Intl, 28.01.2021

Op woensdag is het tijdens het grootste deel van de dag meestal zonnig. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met perioden met regen. 's Nachts gaat dit over in bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. Zeker in de namiddag waait er een matige tot matige tijdens windstoten harde wind uit het zuiden.

Weer in George/Intl, 28.01.2021

Op woensdag is het langere tijd langere tijd bewolkt. De namiddags brengt ons bewolkt weer met lichte regen. 's Avonds heerst er af en toe licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De in het begin matige, tijdens windstoten krachtige zuidenwind waait 's nachts zwak.

Weer in Johannesburg/OR Tambo International Airport, 28.01.2021

In de vroege ochtend is het bewolkt met nu en dan lichte regen. In de loop van de ochtend wordt het veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. De middag laat zich zien met veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten harde noordoostenwind.

Weer in Manzini/Matsapa Intl, 28.01.2021

Op woensdagochtend is het nog afwisselend bewolkt en zonnig. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer meestal zonnig. De nacht brengt ons wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Port Elizabeth, 28.01.2021

Op woensdag is het overdag langere tijd bewolkt. De komende nacht brengt ons soms wat wolken maar overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De in het begin vrij krachtige, tijdens windstoten harde zuidwestenwind waait 's nachts zwak.

Weer in Thohoyandou, 28.01.2021

Na het bewolkte weer met nu en dan lichte regen van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. De middag brengt ons redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Upington, 28.01.2021

Op woensdag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 35 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. De zuidwestenwind neemt in de namiddag toe en waait matig.