Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Swaziland

Weer Zimbabwe Weer Zuid-Afrika Weer Namibië Weer Botswana Weer Mozambique Weer Lesotho
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Alexander Bay Alexander BayAlexander Bay Bloemfontein BloemfonteinBloemfontein Cape Town Cape TownCape Town Durban DurbanDurban Johannesburg JohannesburgJohannesburg Manzini ManziniManzini Mossel Bay Mossel BayMossel Bay Thohoyandou ThohoyandouThohoyandou Upington UpingtonUpington Port Elizabeth Port ElizabethPort Elizabeth © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Africa/Johannesburg tijdzone: Africa/Johannesburg

Luchtdruk

Luchtdruk Afrika

Zon

Zon Afrika

Temperatuur

Temperatuur Afrika

Weer in Alexander Bay, 25.09.2020

In de vroege ochtend is het veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. In de loop van de ochtend heerst er hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer. De namiddag brengt ons redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De westenwind waait vervolgens matig, 's avonds zwak.

Weer in Bloemfontein/Intl, 25.09.2020

Op vrijdag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De westenwind waait vervolgens matig, 's avonds zwak.

Weer in Cape Town Int. Airport, 25.09.2020

Na het veranderlijk bewolkte weer van de ochtend krijgt het weerstype bewolkt weer met lichte regen vorm. De avond laat zich zien met licht bewolkt weer, met brede opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De noorden-, later westenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten hard, 's avonds nog slechts zwak.

Weer in Durban/Intl, 25.09.2020

Op vrijdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. De noordwestenwind neemt 's nachts toe en waait matig, tijdens windstoten stormachtig.

Weer in George/Intl, 25.09.2020

Op vrijdag is het langere tijd overwegend helder. De namiddags brengt ons bewolkt weer met lichte regen. 's Nachts heerst er helder tot licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De matige tot matige, tijdens windstoten stormachtige wind waait vervolgens uit het zuidwesten, 's avonds uit het westen.

Weer in Johannesburg/OR Tambo International Airport, 25.09.2020

Op vrijdag kunnen we rekenen op vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. De noordenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Manzini/Matsapa Intl, 25.09.2020

Op vrijdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 36 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 27°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Port Elizabeth, 25.09.2020

Op vrijdag is het langere tijd overwegend helder. 's Avonds laat gaat dit over in redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De westenwind waait vrij krachtig tot krachtig, tijdens windstoten storm.

Weer in Thohoyandou, 25.09.2020

Op vrijdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 35 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Upington, 25.09.2020

Op vrijdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. Op in de namiddag zet er een zwakke wind uit zuidwestelijke richtingen op.