Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Tanzania

Weer Zambia Weer Congo-Kinshasa Weer Oeganda Weer Mozambique Weer Kenia Weer Zambia Weer Somalië Weer Rwanda Weer Malawi Weer Burundi
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Dodoma DodomaDodoma Kigoma KigomaKigoma Mtwara MtwaraMtwara Songea SongeaSongea © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Africa/Dar_es_Salaam tijdzone: Africa/Dar_es_Salaam

Zon

Zon Afrika

Temperatuur

Temperatuur Afrika

Stroming

Stroming Afrika

Weer in Dodoma, 18.10.2019

In de vroege ochtend is het vrij zonnig. In de loop van de ochtend wordt het vaak bewolkt, maar bijna overal droog. De nacht laat zich zien met soms wat wolken maar overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. in de namiddag steekt er een vrij krachtige, met tijdens windstoten stormachtige oostenwind op.

Weer in Kigoma, 18.10.2019

Op donderdag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. 's Middags heerst er vrij zonnig. 's Avonds verwachten we wisselend bewolkt weer met enkele (onweers)buien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Mtwara, 18.10.2019

Op donderdag is het langere tijd vrij zonnig. 's Middags gaat dit over in vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De late avond brengt ons deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. Er waait een matige, tijdens windstoten stormachtige zuidwestenwind Hij neemt 's nachts af, waait dan zwak en draait naar het zuidoosten.

Weer in Songea, 18.10.2019

Na het nauwelijks bewolkte weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag veranderlijk bewolkt weer. De nacht brengt ons helder tot licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. De oostenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten hard, 's nachts zwak.