Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Tunesië

Weer Europa Weer Europa Weer Libische Arabische Republiek Weer Algerije
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Jendouba JendoubaJendouba Sfax SfaxSfax Tozeur TozeurTozeur Tunis TunisTunis © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Africa/Tunis tijdzone: Africa/Tunis

Wolken

Wolken Afrika

Luchtdruk

Luchtdruk Afrika

Vliegweer

Vliegweer Afrika

Temperatuur

Temperatuur Afrika

Weer in Jendouba, 25.06.2018

Op zondag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. De noordenwind waait in de namiddag steeds meer matig.

Weer in Sfax El-Maou, 25.06.2018

Op zondag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. in de namiddag steekt er een matige, met tijdens windstoten harde oostenwind op.

Weer in Tozeur, 25.06.2018

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 27 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 39 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. 's nachts steekt er een matige, met tijdens windstoten harde oostenwind op.

Weer in Tunis-Carthage, 25.06.2018

Op zondag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. De in het begin matige, tijdens windstoten krachtige noordenwind waait 's avonds laat zwak.