Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Tunesië

Weer Europa Weer Europa Weer Libische Arabische Republiek Weer Algerije
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Jendouba JendoubaJendouba Sfax SfaxSfax Tozeur TozeurTozeur Tunis TunisTunis © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Africa/Tunis tijdzone: Africa/Tunis

Luchtdruk

Luchtdruk Afrika

Temperatuur

Temperatuur Afrika

Neerslag

Neerslag Afrika

Wolken

Wolken Afrika

Weer in Jendouba, 24.09.2017

Op zondag kunnen we rekenen op zonnig of licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Sfax El-Maou, 24.09.2017

Op zondag kunnen we rekenen op vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Tozeur, 24.09.2017

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 34 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Tunis-Carthage, 24.09.2017

Op zondag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. in de namiddag steekt er een matige, met tijdens windstoten harde westenwind op.