Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Tunesië

Weer Europa Weer Europa Weer Libische Arabische Republiek Weer Algerije
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Jendouba JendoubaJendouba Sfax SfaxSfax Tozeur TozeurTozeur Tunis TunisTunis © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Africa/Tunis tijdzone: Africa/Tunis

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Afrika

Neerslag

Neerslag Afrika

Stroming

Stroming Afrika

Zon

Zon Afrika

Weer in Jendouba, 22.08.2018

Op dinsdag is het langere tijd wisselend bewolkt. 's Avonds laat gaat dit over in deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Sfax El-Maou, 22.08.2018

Op dinsdag is het afwisselend bewolkt en zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Tozeur, 22.08.2018

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 35 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. 's nachts steekt er een matige, met tijdens windstoten harde oostenwind op.

Weer in Tunis-Carthage, 22.08.2018

Op dinsdag is het overdag wisselend bewolkt met enkele regenbuien. 's Avonds is er licht bewolkt weer. 's Avonds laat zet wisselend bewolkt weer met enkele regenbuien zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De in het begin matige, tijdens windstoten krachtige westenwind waait 's avonds laat zwak.