Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Tunesië

Weer Europa Weer Europa Weer Libische Arabische Republiek Weer Algerije
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Jendouba JendoubaJendouba Sfax SfaxSfax Tozeur TozeurTozeur Tunis TunisTunis © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Africa/Tunis tijdzone: Africa/Tunis

Temperatuur

Temperatuur Afrika

Vliegweer

Vliegweer Afrika

Neerslag

Neerslag Afrika

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Afrika

Weer in Jendouba, 27.01.2021

Op woensdag is het in de ochtend nog grotendeels zonnig. 's Middags gaat dit over in vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De nacht brengt ons licht bewolkt weer, met brede opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Sfax El-Maou, 27.01.2021

Op woensdag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De zuidwestenwind neemt in de namiddag toe en waait matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Tozeur, 27.01.2021

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Tunis-Carthage, 27.01.2021

Op woensdag is het tijdens het grootste deel van de dag hooguit licht bewolkt, verder zonnig. 's Avonds verwachten we veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. 's Avonds laat gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten krachtige westenwind.