Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Zuid-Afrika

Weer Limpopo Weer Limpopo Weer Gauteng Weer Eastern-Cape Weer Limpopo Weer Free-State Weer Zimbabwe Weer Kwazulu-Natal Weer Mpumalanga Weer Namibië Weer Northern-Cape Weer North-West Weer Swaziland Weer Eastern-Cape Weer Botswana Weer Western-Cape Weer Gauteng Weer Mozambique Weer Lesotho
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Alexander Bay Alexander BayAlexander Bay Bloemfontein BloemfonteinBloemfontein Cape Town Cape TownCape Town Durban DurbanDurban Johannesburg JohannesburgJohannesburg Nelspruit NelspruitNelspruit Polokwane PolokwanePolokwane Port Elizabeth Port ElizabethPort Elizabeth Rustenburg RustenburgRustenburg Upington UpingtonUpington Pretoria PretoriaPretoria © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Africa/Johannesburg tijdzone: Africa/Johannesburg

Neerslag

Neerslag Afrika

Stroming

Stroming Afrika

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Afrika

Weer in Alexander Bay, 07.04.2020

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De zuidenwind waait vervolgens vrij krachtig, tijdens windstoten hard, 's nachts zwak.

Weer in Bloemfontein/Intl, 07.04.2020

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Cape Town Int. Airport, 07.04.2020

Tijdens de vroege ochtend is het nog wisselend bewolkt. In de loop van de ochtend wordt het grotendeels zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De in de namiddag verfrissende zuidenwind waait gemiddeld vrij krachtig, tijdens windstoten hard.

Weer in Durban/Intl, 07.04.2020

Op dinsdag is het de hele dag door bewolkt met nu en dan lichte regen. Tijdens de nacht gaat dit over in bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten harde zuidwestenwind.

Weer in Johannesburg/OR Tambo International Airport, 07.04.2020

Op dinsdag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De westenwind neemt in de middag toe en waait matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Krueger Mpumalanga Intl, 07.04.2020

Op dinsdag is het overdag grotendeels zonnig. De komende nacht brengt ons vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Pietersburg Civil, 07.04.2020

Op dinsdag is het de hele dag door zonnig. De late avond brengt ons wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. ‘s Nacht is er soms wat wolken maar overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Port Elizabeth, 07.04.2020

Op dinsdag is het langere tijd bewolkt met nu en dan lichte regen. De namiddag brengt ons overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De westenwind waait vervolgens krachtig, tijdens windstoten storm, 's nachts zwak.

Weer in Pretoria/Irene, 07.04.2020

Op dinsdag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Rustenburg, 07.04.2020

Op dinsdag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Upington, 07.04.2020

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. Er waait een zwakke zuidenwind.