Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Zuid-Afrika

Weer Limpopo Weer Limpopo Weer Gauteng Weer Eastern-Cape Weer Limpopo Weer Free-State Weer Zimbabwe Weer Kwazulu-Natal Weer Mpumalanga Weer Namibië Weer Northern-Cape Weer North-West Weer Swaziland Weer Eastern-Cape Weer Botswana Weer Western-Cape Weer Gauteng Weer Mozambique Weer Lesotho
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Alexander Bay Alexander BayAlexander Bay Bloemfontein BloemfonteinBloemfontein Cape Town Cape TownCape Town Durban DurbanDurban Johannesburg JohannesburgJohannesburg Nelspruit NelspruitNelspruit Polokwane PolokwanePolokwane Port Elizabeth Port ElizabethPort Elizabeth Rustenburg RustenburgRustenburg Upington UpingtonUpington Pretoria PretoriaPretoria © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Africa/Johannesburg tijdzone: Africa/Johannesburg

Stroming

Stroming Afrika

Wolken

Wolken Afrika

Temperatuur

Temperatuur Afrika

Weer in Alexander Bay, 21.10.2020

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De zuidenwind waait vervolgens vrij krachtig, tijdens windstoten hard, 's nachts zwak.

Weer in Bloemfontein/Intl, 21.10.2020

Op dinsdag is het langere tijd nauwelijks bewolkt. De namiddag dient zich meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt aan. De nacht brengt ons wolkeloos weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Cape Town Int. Airport, 21.10.2020

Na het veranderlijk bewolkte, maar meestal droge weer van de ochtend brengt de rest van de dag grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. in de namiddag steekt er een matige, met tijdens windstoten harde zuidenwind op.

Weer in Durban/Intl, 21.10.2020

Op dinsdagochtend is het nog overwegend bewolkt, maar meest droog. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer veranderlijk bewolkt met enkele lichte regenbuien. De namiddag brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. 's avonds steekt er een vrij krachtige, met tijdens windstoten stormachtige zuidenwind op.

Weer in Johannesburg/OR Tambo International Airport, 21.10.2020

Op dinsdag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De matige tot matige, tijdens windstoten harde wind waait vervolgens uit het noordwesten, 's nachts uit het oosten.

Weer in Krueger Mpumalanga Intl, 21.10.2020

Op dinsdag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 35 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Pietersburg Civil, 21.10.2020

Op dinsdag is het de hele dag door nauwelijks bewolkt. De late avond brengt ons wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. ‘s Nacht is er wolkeloos weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Port Elizabeth, 21.10.2020

Op dinsdag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De westenwind waait vervolgens krachtig, tijdens windstoten storm, 's nachts zwak.

Weer in Pretoria/Irene, 21.10.2020

Op dinsdag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Rustenburg, 21.10.2020

Op dinsdag is het in de ochtend nog nauwelijks bewolkt. 's Middags gaat dit over in redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De nacht brengt ons veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 35 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Upington, 21.10.2020

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De zuidenwind waait vervolgens matig, 's avonds zwak.