Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Zuid-Afrika

Weer Limpopo Weer Limpopo Weer Gauteng Weer Eastern-Cape Weer Limpopo Weer Free-State Weer Zimbabwe Weer Kwazulu-Natal Weer Mpumalanga Weer Namibië Weer Northern-Cape Weer North-West Weer Swaziland Weer Eastern-Cape Weer Botswana Weer Western-Cape Weer Gauteng Weer Mozambique Weer Lesotho
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Alexander Bay Alexander BayAlexander Bay Bloemfontein BloemfonteinBloemfontein Cape Town Cape TownCape Town Durban DurbanDurban Johannesburg JohannesburgJohannesburg Nelspruit NelspruitNelspruit Polokwane PolokwanePolokwane Port Elizabeth Port ElizabethPort Elizabeth Rustenburg RustenburgRustenburg Upington UpingtonUpington Pretoria PretoriaPretoria © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Africa/Johannesburg tijdzone: Africa/Johannesburg

Stroming

Stroming Afrika

Neerslag

Neerslag Afrika

Zon

Zon Afrika

Weer in Alexander Bay, 19.01.2021

Na het vrij zonnig van de ochtend brengt de rest van de dag wolkeloos weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De in de middag verfrissende zuidenwind waait gemiddeld vrij krachtig, tijdens windstoten stormachtig.

Weer in Bloemfontein/Intl, 19.01.2021

Op dinsdag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Cape Town Int. Airport, 19.01.2021

Op dinsdag is het langere tijd deels bewolkt, deels ook zonnig. De namiddag brengt ons nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. De in de namiddag verfrissende zuidenwind waait gemiddeld vrij krachtig, tijdens windstoten stormachtig.

Weer in Durban/Intl, 19.01.2021

In de ochtend is het eerst nog veranderlijk bewolkt. Vanaf de middag zet wolkeloos weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. 's avonds steekt er een vrij krachtige, met tijdens windstoten harde noordenwind op.

Weer in Johannesburg/OR Tambo International Airport, 19.01.2021

Op dinsdag is het langere tijd zonnig of licht bewolkt. 's Avonds gaat dit over in helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Krueger Mpumalanga Intl, 19.01.2021

Op dinsdag is het overwegend zonnig of licht bewolkt. In de komende nacht heerst er veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Pietersburg Civil, 19.01.2021

Op dinsdag is het de hele dag door redelijk bewolkt, maar meestal droog. De late avond dient zich bewolkt met nu en dan lichte regen aan. ‘s Nacht heerst er dan meest helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Port Elizabeth, 19.01.2021

Op dinsdag is het langere tijd meestal zonnig. In de namiddag gaat dit over in veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. De zuidwestenwind waait vervolgens krachtig, tijdens windstoten storm, 's nachts zwak.

Weer in Pretoria/Irene, 19.01.2021

Op dinsdag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Rustenburg, 19.01.2021

In de vroege ochtend is het grotendeels zonnig. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar veranderlijk bewolkt weer. De middag brengt ons grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Upington, 19.01.2021

Op dinsdag kunnen we rekenen op overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 37 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. Er waait een zwakke zuidenwind.