Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Zuid-Afrika

Weer Limpopo Weer Limpopo Weer Gauteng Weer Eastern-Cape Weer Limpopo Weer Free-State Weer Zimbabwe Weer Kwazulu-Natal Weer Mpumalanga Weer Namibië Weer Northern-Cape Weer North-West Weer Swaziland Weer Eastern-Cape Weer Botswana Weer Western-Cape Weer Gauteng Weer Mozambique Weer Lesotho
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Alexander Bay Alexander BayAlexander Bay Bloemfontein BloemfonteinBloemfontein Cape Town Cape TownCape Town Durban DurbanDurban Johannesburg JohannesburgJohannesburg Nelspruit NelspruitNelspruit Polokwane PolokwanePolokwane Port Elizabeth Port ElizabethPort Elizabeth Rustenburg RustenburgRustenburg Upington UpingtonUpington Pretoria PretoriaPretoria © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Africa/Johannesburg tijdzone: Africa/Johannesburg

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Afrika

Stroming

Stroming Afrika

Temperatuur

Temperatuur Afrika

Weer in Alexander Bay, 22.04.2019

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De zuidwestenwind neemt in de middag toe en waait matig.

Weer in Bloemfontein/Intl, 22.04.2019

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte regen. In de loop van de ochtend wordt het veranderend bewolkt met enkele regenbuien. De namiddag laat zich zien met bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Cape Town Int. Airport, 22.04.2019

Op maandag kunnen we rekenen op meestal zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. Er waait een matige tot vrij krachtige tijdens windstoten stormachtige zuidoostenwind.

Weer in Durban/Intl, 22.04.2019

Op maandag is het overdag bewolkt met lichte regen. De komende nacht brengt ons grijs, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Johannesburg/OR Tambo International Airport, 22.04.2019

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte regen. In de loop van de ochtend wordt het afwisselend bewolkt en zonnig. De middag laat zich zien met veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard uit het noordoosten.

Weer in Krueger Mpumalanga Intl, 22.04.2019

Op maandag is het bewolkt, maar overwegend droog. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Pietersburg Civil, 22.04.2019

Op maandag is het de hele dag door afwisselend bewolkt en zonnig. De late avond dient zich nauwelijks bewolkt aan. ‘s Nacht heerst er dan vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Port Elizabeth, 22.04.2019

Op maandag is het in de ochtend nog bewolkt met lichte regen. Vanaf de middag verwachten we bewolkt, maar overwegend droog weer. In de namiddag heerst er bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. De oostenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Pretoria/Irene, 22.04.2019

Na het bewolkte weer met lichte regen van de ochtend verwachten we vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer . De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Rustenburg, 22.04.2019

Na het bewolkte weer met lichte regen van de ochtend heerst er tijdelijk wisselend bewolkt weer met enkele regenbuien. De avond brengt ons helder tot licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Upington, 22.04.2019

In de vroege ochtend is het overwegend helder. In de loop van de ochtend heerst er vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De avond brengt ons deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.