Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Zuid-Afrika

Weer Limpopo Weer Limpopo Weer Gauteng Weer Eastern-Cape Weer Limpopo Weer Free-State Weer Zimbabwe Weer Kwazulu-Natal Weer Mpumalanga Weer Namibië Weer Northern-Cape Weer North-West Weer Swaziland Weer Eastern-Cape Weer Botswana Weer Western-Cape Weer Gauteng Weer Mozambique Weer Lesotho
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Alexander Bay Alexander BayAlexander Bay Bloemfontein BloemfonteinBloemfontein Cape Town Cape TownCape Town Durban DurbanDurban Johannesburg JohannesburgJohannesburg Nelspruit NelspruitNelspruit Polokwane PolokwanePolokwane Port Elizabeth Port ElizabethPort Elizabeth Rustenburg RustenburgRustenburg Upington UpingtonUpington Pretoria PretoriaPretoria © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Africa/Johannesburg tijdzone: Africa/Johannesburg

Temperatuur

Temperatuur Afrika

Stroming

Stroming Afrika

Luchtdruk

Luchtdruk Afrika

Weer in Alexander Bay, 18.01.2020

Na het bijna overal zwaar bewolkte, maar overwegend droge weer van de ochtend krijgt het weerstype afwisselend bewolkt en zonnig weer vorm. De nacht laat zich zien met bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. De in het begin matige, tijdens windstoten harde zuidwestenwind waait 's nachts zwak.

Weer in Bloemfontein/Intl, 18.01.2020

Op zaterdag is het tijdens het grootste deel van de dag vrij zonnig. 's Avonds verwachten we wisselend bewolkt weer met enkele (onweers)buien. 's Avonds laat gaat dit over in wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Cape Town Int. Airport, 18.01.2020

Op zaterdag is het tijdens het grootste deel van de dag overwegend zonnig. 's Avonds verwachten we veranderlijk bewolkt weer. 's Nachts gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. Er waait een vrij krachtige tot krachtige tijdens windstoten stormachtige zuidenwind.

Weer in Durban/Intl, 18.01.2020

Op zaterdag is het in de ochtend nog bewolkt met nu en dan lichte regen. Vanaf de middag verwachten we wisselend bewolkt weer. 's Avonds heerst er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. De 's avonds verfrissende zuidwestenwind waait gemiddeld vrij krachtig, tijdens windstoten stormachtig.

Weer in Johannesburg/OR Tambo International Airport, 18.01.2020

Op zaterdag is het in de ochtend nog meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. 's Middags gaat dit over in wisselend bewolkt weer met enkele regenbuien. De avond brengt ons nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Krueger Mpumalanga Intl, 18.01.2020

Na het langere tijd bewolkte weer van de ochtend heerst er tijdelijk geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. De late avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Pietersburg Civil, 18.01.2020

Op zaterdag is het in de ochtend nog afwisselend bewolkt en zonnig. 's Middags gaat dit over in wisselend bewolkt weer met enkele regenbuien. De avond brengt ons bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Port Elizabeth, 18.01.2020

Na het bewolkte weer met nu en dan lichte regen van de ochtend krijgt het weerstype geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer vorm. De middag laat zich zien met bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten harde zuidoostenwind.

Weer in Pretoria/Irene, 18.01.2020

Op zaterdag is het langere tijd afwisselend bewolkt en zonnig. 's Middags gaat dit over in wisselend bewolkt weer met enkele regenbuien. De avond brengt ons wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Rustenburg, 18.01.2020

Tijdens de vroege ochtend is het nog geheel bewolkt, maar overwegend droog. In de loop van de ochtend gaat dit echter over in deels bewolkt, deels ook zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Upington, 18.01.2020

Op zaterdag is het langere tijd meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. 's Avonds laat heerst er helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 37 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. De westenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig.