Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Zuid-Afrika

Weer Limpopo Weer Limpopo Weer Gauteng Weer Eastern-Cape Weer Limpopo Weer Free-State Weer Zimbabwe Weer Kwazulu-Natal Weer Mpumalanga Weer Namibië Weer Northern-Cape Weer North-West Weer Swaziland Weer Eastern-Cape Weer Botswana Weer Western-Cape Weer Gauteng Weer Mozambique Weer Lesotho
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Alexander Bay Alexander BayAlexander Bay Bloemfontein BloemfonteinBloemfontein Cape Town Cape TownCape Town Durban DurbanDurban Johannesburg JohannesburgJohannesburg Nelspruit NelspruitNelspruit Polokwane PolokwanePolokwane Port Elizabeth Port ElizabethPort Elizabeth Rustenburg RustenburgRustenburg Upington UpingtonUpington Pretoria PretoriaPretoria © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Africa/Johannesburg tijdzone: Africa/Johannesburg

Vliegweer

Vliegweer Afrika

Luchtdruk

Luchtdruk Afrika

Stroming

Stroming Afrika

Weer in Alexander Bay, 13.12.2018

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De zuidenwind neemt in de middag toe en bereikt tijdens windstoten een windsterkte van 7.

Weer in Bloemfontein/Intl, 13.12.2018

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Cape Town Int. Airport, 13.12.2018

Op donderdag is het overdag meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. De nacht voor vrijdag brengt ons wolkeloos weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De in de namiddag verfrissende zuidenwind waait gemiddeld vrij krachtig, tijdens windstoten hard.

Weer in Durban/Intl, 13.12.2018

Op donderdag is het langere tijd redelijk bewolkt, maar meestal droog. 's Middags heerst er vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. 's Nachts verwachten we bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. De zuidenwind neemt 's avonds toe en bereikt tijdens windstoten een windsterkte van 7.

Weer in Johannesburg/OR Tambo International Airport, 13.12.2018

Op donderdag is het overdag zonnig. 's Avonds is er bewolkt, maar overwegend droog weer. 's Nachts zet bewolkt, maar overwegend droog weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Krueger Mpumalanga Intl, 13.12.2018

Op donderdag is het in de ochtend nog nauwelijks bewolkt. Vanaf de middag verwachten we vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. 's Avonds laat heerst er licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Pietersburg Civil, 13.12.2018

Op donderdag is het de hele dag door zonnig. De late avond brengt ons wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. ‘s Nacht is er nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Port Elizabeth, 13.12.2018

Op donderdag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. De zuiden-, later westenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten hard, 's avonds nog slechts zwak.

Weer in Pretoria/Irene, 13.12.2018

Op donderdag is het tijdens het grootste deel van de dag zonnig. 's Avonds verwachten we veranderlijk bewolkt weer met enkele (onweers)buien. 's Avonds laat gaat dit over in geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Rustenburg, 13.12.2018

Na het zonnig weer van de ochtend zet bewolkt, maar overwegend droog weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 35 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Upington, 13.12.2018

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 36 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. De wind waait zwak uit het zuiden.