Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Zuid-Afrika

Weer Limpopo Weer Limpopo Weer Gauteng Weer Eastern-Cape Weer Limpopo Weer Free-State Weer Zimbabwe Weer Kwazulu-Natal Weer Mpumalanga Weer Namibië Weer Northern-Cape Weer North-West Weer Swaziland Weer Eastern-Cape Weer Botswana Weer Western-Cape Weer Gauteng Weer Mozambique Weer Lesotho
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Alexander Bay Alexander BayAlexander Bay Bloemfontein BloemfonteinBloemfontein Cape Town Cape TownCape Town Durban DurbanDurban Johannesburg JohannesburgJohannesburg Nelspruit NelspruitNelspruit Polokwane PolokwanePolokwane Port Elizabeth Port ElizabethPort Elizabeth Rustenburg RustenburgRustenburg Upington UpingtonUpington Pretoria PretoriaPretoria © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Africa/Johannesburg tijdzone: Africa/Johannesburg

Wolken

Wolken Afrika

Temperatuur

Temperatuur Afrika

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Afrika

Weer in Alexander Bay, 26.04.2018

Na het vaak bewolkte, maar bijna overal droge weer van de ochtend verwachten we meestal zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. Op in de middag zet er een zwakke wind uit noordwestelijke richtingen op.

Weer in Bloemfontein/Intl, 26.04.2018

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Cape Town Int. Airport, 26.04.2018

Op woensdag is het in de ochtend nog overwegend zonnig. 's Middags gaat dit over in veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. Eerst waait er een zwakke noordwestelijke wind, 's nachts vrij krachtige, tijdens windstoten stormachtige noordenwind.

Weer in Durban/Intl, 26.04.2018

Op woensdagochtend is het nog meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. Vanaf de middaguren heerst er wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De namiddag brengt ons meestal zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. De noordenwind neemt 's avonds toe en waait matig.

Weer in Johannesburg/OR Tambo International Airport, 26.04.2018

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Krueger Mpumalanga Intl, 26.04.2018

Op woensdag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Pietersburg Civil, 26.04.2018

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Port Elizabeth, 26.04.2018

Na het afwisselend bewolkte en zonnige weer van de ochtend brengt de rest van de dag meestal zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. Eerst waait er een zwakke oostelijke wind, 's avonds matige, tijdens windstoten harde zuidwestenwind.

Weer in Pretoria/Irene, 26.04.2018

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Rustenburg, 26.04.2018

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Upington, 26.04.2018

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De noordwestenwind waait vervolgens vrij krachtig, 's nachts zwak.