Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Zuid-Afrika

Weer Limpopo Weer Limpopo Weer Gauteng Weer Eastern-Cape Weer Limpopo Weer Free-State Weer Zimbabwe Weer Kwazulu-Natal Weer Mpumalanga Weer Namibië Weer Northern-Cape Weer North-West Weer Swaziland Weer Eastern-Cape Weer Botswana Weer Western-Cape Weer Gauteng Weer Mozambique Weer Lesotho
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Alexander Bay Alexander BayAlexander Bay Bloemfontein BloemfonteinBloemfontein Cape Town Cape TownCape Town Durban DurbanDurban Johannesburg JohannesburgJohannesburg Nelspruit NelspruitNelspruit Polokwane PolokwanePolokwane Port Elizabeth Port ElizabethPort Elizabeth Rustenburg RustenburgRustenburg Upington UpingtonUpington Pretoria PretoriaPretoria © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Africa/Johannesburg tijdzone: Africa/Johannesburg

Vliegweer

Vliegweer Afrika

Zon

Zon Afrika

Neerslag

Neerslag Afrika

Weer in Alexander Bay, 24.01.2018

In de vroege ochtend is het grijs, maar overwegend droog. In de loop van de ochtend heerst er langere tijd bewolkt weer. De middag brengt ons grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De zuidwestenwind neemt in de middag toe en waait vrij krachtig, tijdens windstoten hard.

Weer in Bloemfontein/Intl, 24.01.2018

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Cape Town Int. Airport, 24.01.2018

Op woensdag is het langere tijd wisselend bewolkt. In de namiddag gaat dit over in grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. De in de namiddag verfrissende zuidenwind waait gemiddeld vrij krachtig, tijdens windstoten stormachtig.

Weer in Durban/Intl, 24.01.2018

Na het aanhoudend zonnige weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag langere tijd bewolkt weer. De nacht brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De zuidenwind neemt 's avonds toe en waait matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Johannesburg/OR Tambo International Airport, 24.01.2018

Op woensdag is het in de ochtend nog nauwelijks bewolkt. 's Middags gaat dit over in overwegend bewolkt, maar meest droog weer. De late avond brengt ons onbewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. De in het begin matige, tijdens windstoten krachtige noordwestenwind waait 's nachts zwak.

Weer in Krueger Mpumalanga Intl, 24.01.2018

Op woensdag is het de hele dag door wisselend bewolkt. De late avond brengt ons soms bewolkt, soms opgeklaard weer. ‘s Nacht is er wisselend bewolkt weer met enkele (onweers)buien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Pietersburg Civil, 24.01.2018

Op woensdag is het langere tijd nauwelijks bewolkt. De namiddags brengt ons wisselend bewolkt weer met enkele (onweers)buien. 's Avonds laat heerst er wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Port Elizabeth, 24.01.2018

Op woensdag is het overdag nauwelijks bewolkt. 's Avonds is er bewolkt weer met lichte regen. 's Avonds laat zet langere tijd bewolkt weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. De in het begin vrij krachtige, tijdens windstoten harde zuidwestenwind waait 's avonds laat zwak.

Weer in Pretoria/Irene, 24.01.2018

Op woensdag is het tijdens het grootste deel van de dag overwegend helder. 's Avonds verwachten we wisselend bewolkt weer met enkele (onweers)buien. 's Avonds laat gaat dit over in nauwelijks bewolkt of helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Rustenburg, 24.01.2018

Op woensdagochtend is het nog nauwelijks bewolkt. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog. De nacht brengt ons soms wat wolken maar overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Upington, 24.01.2018

Op woensdag kunnen we rekenen op vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De wind waait zwak uit het zuiden.