Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Zuid-Afrika

Weer Limpopo Weer Limpopo Weer Gauteng Weer Eastern-Cape Weer Limpopo Weer Free-State Weer Zimbabwe Weer Kwazulu-Natal Weer Mpumalanga Weer Namibië Weer Northern-Cape Weer North-West Weer Swaziland Weer Eastern-Cape Weer Botswana Weer Western-Cape Weer Gauteng Weer Mozambique Weer Lesotho
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Alexander Bay Alexander BayAlexander Bay Bloemfontein BloemfonteinBloemfontein Cape Town Cape TownCape Town Durban DurbanDurban Johannesburg JohannesburgJohannesburg Nelspruit NelspruitNelspruit Polokwane PolokwanePolokwane Port Elizabeth Port ElizabethPort Elizabeth Rustenburg RustenburgRustenburg Upington UpingtonUpington Pretoria PretoriaPretoria © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Africa/Johannesburg tijdzone: Africa/Johannesburg

Vliegweer

Vliegweer Afrika

Luchtdruk

Luchtdruk Afrika

Neerslag

Neerslag Afrika

Weer in Alexander Bay, 14.08.2020

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De zuidoostenwind neemt 's avonds toe en waait matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Bloemfontein/Intl, 14.08.2020

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Cape Town Int. Airport, 14.08.2020

Op donderdag is het langere tijd langere tijd bewolkt. De namiddag brengt ons vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Durban/Intl, 14.08.2020

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De zuidwestenwind neemt 's avonds toe en waait vrij krachtig, tijdens windstoten hard.

Weer in Johannesburg/OR Tambo International Airport, 14.08.2020

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De zuidwestenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten hard, 's avonds zwak.

Weer in Krueger Mpumalanga Intl, 14.08.2020

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Pietersburg Civil, 14.08.2020

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Port Elizabeth, 14.08.2020

In de vroege ochtend is het bewolkt met nu en dan lichte regen. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar zonnig of licht bewolkt weer. De middag brengt ons wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De in het begin krachtige, tijdens windstoten stormachtige westenwind waait 's nachts zwak.

Weer in Pretoria/Irene, 14.08.2020

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De in het begin nog matige zuidenwind neemt af en waait nog zwak.

Weer in Rustenburg, 14.08.2020

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Upington, 14.08.2020

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak uit het zuiden.