Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Filipijnen

Weer Maleisië Weer Maleisië Weer Indonesië Weer Indonesië Weer Indonesië Weer Indonesië Weer Indonesië Weer Taiwan Weer Brunei Weer Brunei Weer Indonesië Weer Maleisië
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Davao City Davao CityDavao City Manilla ManillaManilla Puerto Princesa City Puerto Princesa CityPuerto Princesa City Tacloban City Tacloban CityTacloban City Zamboanga ZamboangaZamboanga © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Asia/Manila tijdzone: Asia/Manila

Neerslag

Neerslag Azië

Luchtdruk

Luchtdruk Azië

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Azië

Wolken

Wolken Azië

Weer in Davao/Intl, 20.07.2019

Op zaterdag is het de hele dag door vrij zonnig. De late avond dient zich redelijk bewolkt, maar meestal droog aan. ‘s Nacht heerst er dan bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Manila, 20.07.2019

Op zaterdag is het tijdens het grootste deel van de dag overwegend bewolkt, maar meest droog. 's Avonds verwachten we licht bewolkt weer. 's Avonds laat gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 27 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 28°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Puerto Princesa, 20.07.2019

Na het zonnige of licht bewolkte weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De middag brengt ons overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Tacloban, 20.07.2019

Op zaterdag is het tijdens het grootste deel van de dag overwegend helder. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met lichte regen. 's Nachts gaat dit over in licht bewolkt weer, met brede opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 27 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Zamboanga, 20.07.2019

In de vroege ochtend is het zonnig of licht bewolkt. In de loop van de ochtend wordt het veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. De avond laat zich zien met licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.