Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Filipijnen

Weer Maleisië Weer Maleisië Weer Indonesië Weer Indonesië Weer Indonesië Weer Indonesië Weer Indonesië Weer Taiwan Weer Brunei Weer Brunei Weer Indonesië Weer Maleisië
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Davao City Davao CityDavao City Manilla ManillaManilla Puerto Princesa City Puerto Princesa CityPuerto Princesa City Tacloban City Tacloban CityTacloban City Zamboanga ZamboangaZamboanga © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Asia/Manila tijdzone: Asia/Manila

Wolken

Wolken Azië

Luchtdruk

Luchtdruk Azië

Neerslag

Neerslag Azië

Temperatuur

Temperatuur Azië

Weer in Davao/Intl, 28.09.2020

Op maandag is het vrij zonnig. In de nacht voor dinsdag heerst er bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Manila, 28.09.2020

Op maandag is het de hele dag door wisselend bewolkt, maar meestal droog. De late avond brengt ons overwegend bewolkt, maar meest droog weer. ‘s Nacht is er bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 27 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 27°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Puerto Princesa, 28.09.2020

Op maandag is het langere tijd afwisselend bewolkt en zonnig. De avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Tacloban, 28.09.2020

Op maandag is het langere tijd vrij zonnig. De namiddags brengt ons bewolkt weer met lichte regen. 's Nachts heerst er redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 27 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Zamboanga, 28.09.2020

In de vroege ochtend is het vrij zonnig. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar bewolkt, maar grotendeels droog weer. De middag brengt ons meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De wind waait zwak uit het westen.