Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Filipijnen

Weer Maleisië Weer Maleisië Weer Indonesië Weer Indonesië Weer Indonesië Weer Indonesië Weer Indonesië Weer Taiwan Weer Brunei Weer Brunei Weer Indonesië Weer Maleisië
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Davao City Davao CityDavao City Manilla ManillaManilla Puerto Princesa City Puerto Princesa CityPuerto Princesa City Tacloban City Tacloban CityTacloban City Zamboanga ZamboangaZamboanga © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Asia/Manila tijdzone: Asia/Manila

Temperatuur

Temperatuur Azië

Wolken

Wolken Azië

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Azië

Stroming

Stroming Azië

Weer in Davao/Intl, 20.11.2017

Op maandag is het de hele dag door vrij zonnig. De late avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. ‘s Nacht is er wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Manila, 20.11.2017

Op maandag is het langere tijd wisselend bewolkt, maar meestal droog. De namiddag brengt ons meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 27 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 27°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Puerto Princesa, 20.11.2017

Op maandag is het langere tijd deels bewolkt, deels ook zonnig. 's Avonds heerst er nauwelijks bewolkt of helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Tacloban, 20.11.2017

Op maandag is het langere tijd veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. De namiddag dient zich bewolkt met lichte regen aan. De nacht brengt ons af en toe licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Zamboanga, 20.11.2017

Op maandag is het de hele dag door meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. Tijdens de nacht gaat dit over in vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. Er waait een zwakke westenwind.