Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Filipijnen

Weer Maleisië Weer Maleisië Weer Indonesië Weer Indonesië Weer Indonesië Weer Indonesië Weer Indonesië Weer Taiwan Weer Brunei Weer Brunei Weer Indonesië Weer Maleisië
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Davao City Davao CityDavao City Manilla ManillaManilla Puerto Princesa City Puerto Princesa CityPuerto Princesa City Tacloban City Tacloban CityTacloban City Zamboanga ZamboangaZamboanga © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Asia/Manila tijdzone: Asia/Manila

Stroming

Stroming Azië

Vliegweer

Vliegweer Azië

Zon

Zon Azië

Luchtdruk

Luchtdruk Azië

Weer in Davao/Intl, 24.02.2020

In de vroege ochtend is het afwisselend bewolkt en zonnig. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar overwegend zonnig weer. De middag brengt ons afwisselend bewolkt en zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Manila, 24.02.2020

Na het afwisselend bewolkte en zonnige weer van de ochtend krijgt het weerstype vrij zonnig weer vorm. De avond laat zich zien met veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Puerto Princesa, 24.02.2020

Op zondag is het langere tijd afwisselend bewolkt en zonnig. 's Avonds gaat dit over in helder tot licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. 's avonds steekt er een matige, met tijdens windstoten krachtige oostenwind op.

Weer in Tacloban, 24.02.2020

Op zondag is het langere tijd hooguit licht bewolkt, verder zonnig. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De nacht brengt ons veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Zamboanga, 24.02.2020

Op zondag is het langere tijd overwegend zonnig. 's Avonds laat gaat dit over in wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.