Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer India

Weer Volksrepubliek China Weer Kashmir-Aksai-Chin Weer Sri Lanka Weer Nepal Weer Volksrepubliek China Weer Myanmar Weer Thailand Weer Bangladesh Weer Afghanistan Weer Pakistan Weer Indonesië Weer Bhutan
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Calcutta CalcuttaCalcutta Madras MadrasMadras Mangalore MangaloreMangalore New Delhi New DelhiNew Delhi Trivandrum TrivandrumTrivandrum Jaisalmer JaisalmerJaisalmer Patna PatnaPatna Rajkot RajkotRajkot Indore IndoreIndore Nagpur/Sonegaon Nagpur/SonegaonNagpur/Sonegaon Veraval VeravalVeraval Sholapur SholapurSholapur Vishakhapatnam/Waltair Vishakhapatnam/WaltairVishakhapatnam/Waltair © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Asia/Kolkata tijdzone: Asia/Kolkata

Luchtdruk

Luchtdruk Azië

Stroming

Stroming Azië

Wolken

Wolken Azië

Weer in Calcutta/Dum Dum Intl, 28.09.2020

In de ochtend is het grotendeels zonnig. Tijdens de middaguren gaat dit echter over in veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 28 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 35 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 28°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Indore, 28.09.2020

Op maandag is het langere tijd zonnig. De namiddags brengt ons meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. 's Avonds laat heerst er onbewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Jaisalmer, 28.09.2020

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 37 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Madras/Minambakkam, 28.09.2020

Op maandag is het de hele dag door vrij zonnig. Tijdens de nacht voor dinsdag gaat dit over in bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 35 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Mangalore/Bajpe, 28.09.2020

Op maandag kunnen we rekenen op vrij zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Nagpur/Sonegaon, 28.09.2020

Op maandag is het de hele dag door afwisselend bewolkt en zonnig. De late avond dient zich bewolkt met lichte regen aan. ‘s Nacht heerst er dan redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 34 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in New Delhi/Palam Intl, 28.09.2020

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 38 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Patna, 28.09.2020

Op maandag kunnen we rekenen op nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 35 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 27°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Rajkot, 28.09.2020

Op maandag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Sholapur, 28.09.2020

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Thiruvananthapuram/Intl, 28.09.2020

Op maandag is het in de ochtend nog wisselend bewolkt, maar meestal droog. Vanaf de middag verwachten we meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. 's Nachts heerst er bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Veraval, 28.09.2020

Op maandag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Vishakhapatnam/Waltair, 28.09.2020

Op maandag verwachten we afwisselend bewolkt en zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 27 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 28°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.