Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Indonesië

Weer Oceanië Weer Oceanië Weer Oceanië Weer Filipijnen Weer Filipijnen Weer Filipijnen Weer Brunei Weer Oceanië Weer Vietnam Weer Maleisië Weer Oost-Timor Weer Maleisië Weer Filipijnen Weer Oceanië Weer Thailand
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Ambon AmbonAmbon Jakarta JakartaJakarta Medan MedanMedan Pontianak PontianakPontianak © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Etc/GMT+8 tijdzone: Etc/GMT+8

Stroming

Stroming Azië

Neerslag

Neerslag Azië

Weer in Ambon/Pattimura, 20.02.2018

Op maandag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Jakarta/Soekarno-Hatta Intl, 20.02.2018

In de vroege ochtend is het wisselend bewolkt, maar meestal droog. In de loop van de ochtend heerst er bewolkt weer met lichte regen. De middag brengt ons veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Medan/Polonia, 20.02.2018

Op maandag is het in de ochtend nog grotendeels zonnig. 's Middags gaat dit over in redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De nacht brengt ons af en toe licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Pontianak/Supadio, 20.02.2018

Op maandag is het langere tijd veranderlijk bewolkt. 's Avonds laat heerst er bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.