Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Indonesië

Weer Oceanië Weer Oceanië Weer Oceanië Weer Filipijnen Weer Filipijnen Weer Filipijnen Weer Brunei Weer Oceanië Weer Vietnam Weer Maleisië Weer Oost-Timor Weer Maleisië Weer Filipijnen Weer Oceanië Weer Thailand
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Ambon AmbonAmbon Jakarta JakartaJakarta Medan MedanMedan Pontianak PontianakPontianak © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Etc/GMT+8 tijdzone: Etc/GMT+8

Wolken

Wolken Azië

Zon

Zon Azië

Weer in Ambon/Pattimura, 25.06.2018

Tijdens de vroege ochtend is het nog afwisselend bewolkt en zonnig. In de loop van de ochtend wordt het bewolkt met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Jakarta/Soekarno-Hatta Intl, 25.06.2018

Op zondag is het langere tijd vrij zonnig. 's Middags gaat dit over in vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De late avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Medan/Polonia, 25.06.2018

Op zondag is het overdag grotendeels zonnig. 's Avonds is er veranderlijk bewolkt weer met enkele (onweers)buien. 's Avonds laat zet veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Pontianak/Supadio, 25.06.2018

In de vroege ochtend is het afwisselend bewolkt en zonnig. In de loop van de ochtend heerst er bewolkt weer met perioden met regen. De middag brengt ons afwisselend bewolkt en zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. Er waait een zwakke westenwind.