Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Indonesië

Weer Oceanië Weer Oceanië Weer Oceanië Weer Filipijnen Weer Filipijnen Weer Filipijnen Weer Brunei Weer Oceanië Weer Vietnam Weer Maleisië Weer Oost-Timor Weer Maleisië Weer Filipijnen Weer Oceanië Weer Thailand
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Ambon AmbonAmbon Jakarta JakartaJakarta Medan MedanMedan Pontianak PontianakPontianak © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Etc/GMT+8 tijdzone: Etc/GMT+8

Neerslag

Neerslag Azië

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Azië

Weer in Ambon/Pattimura, 22.04.2019

Op maandagochtend is het nog wisselend bewolkt. Vanaf de middaguren heerst er afwisselend zonnig en bewolkt weer. De avond brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Jakarta/Soekarno-Hatta Intl, 22.04.2019

Op maandag is het langere tijd meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. In de namiddag gaat dit over in wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. De noordoostenwind neemt 's avonds laat toe en waait matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Medan/Polonia, 22.04.2019

Op maandag is het langere tijd meestal zonnig. 's Middags gaat dit over in wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De late avond brengt ons licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Pontianak/Supadio, 22.04.2019

Op maandagochtend is het nog bewolkt met perioden met regen. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. De late avond brengt ons bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De wind waait zwak uit het westen.