Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Indonesië

Weer Oceanië Weer Oceanië Weer Oceanië Weer Filipijnen Weer Filipijnen Weer Filipijnen Weer Brunei Weer Oceanië Weer Vietnam Weer Maleisië Weer Oost-Timor Weer Maleisië Weer Filipijnen Weer Oceanië Weer Thailand
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Ambon AmbonAmbon Jakarta JakartaJakarta Medan MedanMedan Pontianak PontianakPontianak © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Etc/GMT+8 tijdzone: Etc/GMT+8

Temperatuur

Temperatuur Azië

Stroming

Stroming Azië

Weer in Ambon/Pattimura, 28.09.2020

Op maandag is het bewolkt met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Jakarta/Soekarno-Hatta Intl, 28.09.2020

Op maandag is het langere tijd veranderlijk bewolkt. De namiddag dient zich meestal zonnig aan. De avond brengt ons wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Medan/Polonia, 28.09.2020

Op maandag is het tijdens het grootste deel van de dag overwegend helder. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met perioden met regen. 's Nachts gaat dit over in wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Pontianak/Supadio, 28.09.2020

Op maandag is het tijdens het grootste deel van de dag wisselend bewolkt, maar meestal droog. 's Avonds verwachten we veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. 's Avonds laat gaat dit over in licht bewolkt weer, met brede opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.