Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Indonesië

Weer Oceanië Weer Oceanië Weer Oceanië Weer Filipijnen Weer Filipijnen Weer Filipijnen Weer Brunei Weer Oceanië Weer Vietnam Weer Maleisië Weer Oost-Timor Weer Maleisië Weer Filipijnen Weer Oceanië Weer Thailand
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Ambon AmbonAmbon Jakarta JakartaJakarta Medan MedanMedan Pontianak PontianakPontianak © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Etc/GMT+8 tijdzone: Etc/GMT+8

Temperatuur

Temperatuur Azië

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Azië

Weer in Ambon/Pattimura, 20.07.2019

Op zaterdag is het in de ochtend nog deels bewolkt, deels ook zonnig. Vanaf de middag verwachten we bewolkt weer met nu en dan lichte regen. In de namiddag heerst er langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Jakarta/Soekarno-Hatta Intl, 20.07.2019

In de vroege ochtend is het zonnig of licht bewolkt. In de loop van de ochtend wordt het veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. De namiddag laat zich zien met wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Medan/Polonia, 20.07.2019

Op zaterdag is het langere tijd veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De late avond brengt ons licht bewolkt weer, met brede opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Pontianak/Supadio, 20.07.2019

Op zaterdagochtend is het nog zonnig of licht bewolkt. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer bewolkt met nu en dan lichte regen. De namiddag brengt ons veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. Er waait een zwakke oostenwind.