Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Japan

Weer Volksrepubliek China Weer Rusland Weer Korea, Republiek Weer Rusland Weer Rusland Weer Korea, Republiek Weer Rusland Weer Rusland Weer Korea, Democratische Volksrepubliek Weer Korea, Republiek Weer Volksrepubliek China
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Sapporo SapporoSapporo Akita AkitaAkita Sendai SendaiSendai Nagano NaganoNagano Hiroshima HiroshimaHiroshima Osaka OsakaOsaka Nagasaki NagasakiNagasaki Miyazaki MiyazakiMiyazaki Tokyo TokyoTokyo © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Asia/Tokyo tijdzone: Asia/Tokyo

Vliegweer

Vliegweer Azië

Wolken

Wolken Azië

Neerslag

Neerslag Azië

Stroming

Stroming Azië

Weer in Akita, 22.09.2020

In de vroege ochtend is het aanhoudend zonnig. In de loop van de ochtend heerst er grijs, maar overwegend droog weer. De middag brengt ons overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Hiroshima, 22.09.2020

Op dinsdag is het overwegend aanhoudend zonnig. In de komende nacht heerst er langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. De wind waait zwak en komt uit noordelijke richtingen.

Weer in Miyazaki/Intl, 22.09.2020

Na het bewolkte weer met lichte regen van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag afwisselend zonnig en bewolkt weer. De middag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De noordenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Nagano, 22.09.2020

Op dinsdag is het afwisselend bewolkt en zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Nagasaki/Intl, 22.09.2020

Op dinsdag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De noordenwind neemt 's avonds laat toe en waait matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Osaka, 22.09.2020

Op dinsdag is het tijdens het grootste deel van de dag aanhoudend zonnig. 's Avonds verwachten we overwegend bewolkt, maar meest droog weer. 's Nachts gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Sapporo, 22.09.2020

Na het vrij zonnige weer van de ochtend heerst er tijdelijk langere tijd bewolkt weer. De middag brengt ons overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Sendai/Intl, 22.09.2020

Op dinsdag is het langere tijd nauwelijks bewolkt. In de namiddag gaat dit over in langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Tokyo New/Intl, 22.09.2020

Op dinsdag is het langere tijd wisselend bewolkt, maar meestal droog. 's Avonds gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.