Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Syrië

Weer Israël Weer Israël Weer Europa Weer Saudi-Arabië Weer Irak Weer Libanon Weer Jordanië Weer Palestina
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Aleppo AleppoAleppo Damascus DamascusDamascus Hama HamaHama Abukmal AbukmalAbukmal © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Asia/Damascus tijdzone: Asia/Damascus

Vliegweer

Vliegweer Azië

Neerslag

Neerslag Azië

Stroming

Stroming Azië

Weer in Abukmal, 22.09.2020

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 37 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Aleppo/CIV, 22.09.2020

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 34 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard uit het westen.

Weer in Damaskus/Intl, 22.09.2020

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 36 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. De westenwind neemt 's nachts toe en waait matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Hama, 22.09.2020

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 34 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. De wind waait zwak uit het westen.