Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Syrië

Weer Israël Weer Israël Weer Europa Weer Saudi-Arabië Weer Irak Weer Libanon Weer Jordanië Weer Palestina
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Aleppo AleppoAleppo Damascus DamascusDamascus Hama HamaHama Abukmal AbukmalAbukmal © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Asia/Damascus tijdzone: Asia/Damascus

Neerslag

Neerslag Azië

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Azië

Wolken

Wolken Azië

Weer in Abukmal, 28.01.2021

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Aleppo/CIV, 28.01.2021

Op woensdag is het in de ochtend nog wolkeloos. Vanaf de middag verwachten we redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. 's Avonds laat heerst er redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. in de namiddag steekt er een matige, met tijdens windstoten harde oostenwind op.

Weer in Damaskus/Intl, 28.01.2021

Op woensdag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Hama, 28.01.2021

Op woensdag is het in de ochtend nog wolkeloos. Vanaf de middag verwachten we wisselend bewolkt weer. 's Avonds laat heerst er wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.