Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Thailand

Weer Vietnam Weer Laos Weer Vietnam Weer Vietnam Weer Maleisië Weer Vietnam Weer Vietnam Weer Vietnam Weer Maleisië Weer Vietnam Weer Vietnam Weer Vietnam Weer Vietnam Weer Maleisië Weer Indonesië Weer Laos Weer Myanmar Weer Cambodja
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Bangkok BangkokBangkok Chiang Mai Chiang MaiChiang Mai Khon Kaen Khon KaenKhon Kaen Phuket PhuketPhuket Tak TakTak Ubon Ratchathani Ubon RatchathaniUbon Ratchathani © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Asia/Bangkok tijdzone: Asia/Bangkok

Vliegweer

Vliegweer Azië

Zon

Zon Azië

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Azië

Wolken

Wolken Azië

Weer in Bangkok, 26.04.2018

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 29 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 36 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 29°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Chiang Mai, 26.04.2018

Op woensdag is het tijdens het grootste deel van de dag zonnig. 's Avonds verwachten we overwegend grijs, maar over het algemeen droog weer. 's Nachts gaat dit over in deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 38 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Khon Kaen, 26.04.2018

Op woensdag is het overdag meestal zonnig. 's Avonds is er wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. 's Nachts zet wisselend bewolkt weer met enkele (onweers)buien zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 29 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 37 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Phuket/Intl, 26.04.2018

Op woensdag is het in de ochtend nog meestal zonnig. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De namiddag brengt ons meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Tak, 26.04.2018

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 29 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 39 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Ubon Ratchathani, 26.04.2018

Op woensdag is het langere tijd meestal zonnig. De namiddag dient zich afwisselend bewolkt en zonnig aan. De nacht brengt ons wisselend bewolkt weer met enkele (onweers)buien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 28 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 35 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 27°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.