Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Thailand

Weer Vietnam Weer Laos Weer Vietnam Weer Vietnam Weer Maleisië Weer Vietnam Weer Vietnam Weer Vietnam Weer Maleisië Weer Vietnam Weer Vietnam Weer Vietnam Weer Vietnam Weer Maleisië Weer Indonesië Weer Laos Weer Myanmar Weer Cambodja
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Bangkok BangkokBangkok Chiang Mai Chiang MaiChiang Mai Khon Kaen Khon KaenKhon Kaen Phuket PhuketPhuket Tak TakTak Ubon Ratchathani Ubon RatchathaniUbon Ratchathani © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Asia/Bangkok tijdzone: Asia/Bangkok

Neerslag

Neerslag Azië

Wolken

Wolken Azië

Luchtdruk

Luchtdruk Azië

Vliegweer

Vliegweer Azië

Weer in Bangkok, 21.09.2019

Op zaterdag is het langere tijd bewolkt met perioden met regen. 's Middags heerst er vrij zonnig. 's Nachts verwachten we bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Chiang Mai, 21.09.2019

Op zaterdag verwachten we wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Khon Kaen, 21.09.2019

In de vroege ochtend is het bewolkt met perioden met regen. In de loop van de ochtend heerst er nauwelijks bewolkt weer. De nacht brengt ons bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Phuket/Intl, 21.09.2019

Op zaterdag is het overdag meestal zonnig. 's Avonds is er wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. 's Nachts zet deels helder weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Tak, 21.09.2019

Op zaterdagochtend is het nog vaak bewolkt, maar bijna overal droog. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer vaak bewolkt, maar bijna overal droog. De late avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Ubon Ratchathani, 21.09.2019

Op zaterdag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. De namiddags brengt ons overwegend grijs, maar over het algemeen droog weer. 's Nachts heerst er bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De wind waait zwak uit het oosten.