Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Thailand

Weer Vietnam Weer Laos Weer Vietnam Weer Vietnam Weer Maleisië Weer Vietnam Weer Vietnam Weer Vietnam Weer Maleisië Weer Vietnam Weer Vietnam Weer Vietnam Weer Vietnam Weer Maleisië Weer Indonesië Weer Laos Weer Myanmar Weer Cambodja
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Bangkok BangkokBangkok Chiang Mai Chiang MaiChiang Mai Khon Kaen Khon KaenKhon Kaen Phuket PhuketPhuket Tak TakTak Ubon Ratchathani Ubon RatchathaniUbon Ratchathani © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Asia/Bangkok tijdzone: Asia/Bangkok

Stroming

Stroming Azië

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Azië

Zon

Zon Azië

Vliegweer

Vliegweer Azië

Weer in Bangkok, 22.04.2019

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 30 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 36 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 30°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Chiang Mai, 22.04.2019

Op maandag is het overdag bewolkt, maar overwegend droog. 's Avonds is er bewolkt, maar overwegend droog weer. 's Nachts zet bewolkt, maar overwegend droog weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 40 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Khon Kaen, 22.04.2019

Op maandag is het in de ochtend nog nauwelijks bewolkt. 's Middags gaat dit over in overwegend grijs, maar over het algemeen droog weer. De late avond brengt ons bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 30 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 38 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 28°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Phuket/Intl, 22.04.2019

Op maandag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 34 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Tak, 22.04.2019

Op maandag is het nauwelijks bewolkt. In de nacht voor dinsdag heerst er grijs, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 30 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 41 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 27°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Ubon Ratchathani, 22.04.2019

Op maandag is het in de ochtend nog nauwelijks bewolkt. 's Middags gaat dit over in bewolkt, maar grotendeels droog weer. De nacht brengt ons veranderlijk bewolkt weer met enkele (onweers)buien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 28 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 38 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 28°C. Er waait een zwakke zuidenwind.