Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Thailand

Weer Vietnam Weer Laos Weer Vietnam Weer Vietnam Weer Maleisië Weer Vietnam Weer Vietnam Weer Vietnam Weer Maleisië Weer Vietnam Weer Vietnam Weer Vietnam Weer Vietnam Weer Maleisië Weer Indonesië Weer Laos Weer Myanmar Weer Cambodja
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Bangkok BangkokBangkok Chiang Mai Chiang MaiChiang Mai Khon Kaen Khon KaenKhon Kaen Phuket PhuketPhuket Tak TakTak Ubon Ratchathani Ubon RatchathaniUbon Ratchathani © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Asia/Bangkok tijdzone: Asia/Bangkok

Temperatuur

Temperatuur Azië

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Azië

Luchtdruk

Luchtdruk Azië

Neerslag

Neerslag Azië

Weer in Bangkok, 24.09.2017

In de vroege ochtend is het langere tijd bewolkt. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar bewolkt, maar overwegend droog weer. De nacht brengt ons bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 27°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Chiang Mai, 24.09.2017

Op zondag is het de hele dag door redelijk bewolkt, maar meestal droog. Tijdens de nacht voor maandag gaat dit over in nauwelijks bewolkt of helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Khon Kaen, 24.09.2017

Op zondag is het overwegend overwegend helder. In de komende nacht heerst er bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Phuket/Intl, 24.09.2017

In de vroege ochtend is het bewolkt met perioden met regen. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar deels bewolkt, deels ook zonnig weer. De namiddag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 27 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Tak, 24.09.2017

Op zondag is het in de ochtend nog redelijk bewolkt, maar meestal droog. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De namiddag brengt ons redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Ubon Ratchathani, 24.09.2017

Op zondag is het overdag deels bewolkt, deels ook zonnig. De komende nacht brengt ons bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De wind waait zwak uit het oosten.