Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Verenigde Arabische Emiraten

Weer Saudi-Arabië Weer Oman Weer Oman Weer Oman Weer Iran (Islamitische Republiek) Weer Oman Weer Oman Weer Saudi-Arabië Weer Qatar
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Abu Dhabi Abu DhabiAbu Dhabi Al Ain Al AinAl Ain Dubai DubaiDubai © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Asia/Dubai tijdzone: Asia/Dubai

Wolken

Wolken Azië

Temperatuur

Temperatuur Azië

Stroming

Stroming Azië

Weer in Abu Dhabi/Intl, 28.01.2021

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De noordwestenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten krachtig, 's nachts zwak.

Weer in Al Ain/Intl, 28.01.2021

In de vroege ochtend is het meestal zonnig. In de loop van de ochtend wordt het mistig. De middag laat zich zien met overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Dubai/Intl, 28.01.2021

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. Er waait een zwakke zuidenwind.