Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Volksrepubliek China

Weer Filipijnen Weer Filipijnen Weer Filipijnen Weer Filipijnen Weer Filipijnen Weer Filipijnen Weer Thailand Weer Filipijnen Weer Filipijnen Weer Jiangsu Weer Filipijnen Weer Filipijnen Weer Filipijnen Weer Gansu Weer Filipijnen Weer Afghanistan Weer Myanmar Weer Afghanistan Weer Japan Weer Thailand Weer Stadt-Shanghai Weer Japan Weer Oezbekistan Weer Bangladesh Weer Stadt-Tianjin Weer Filipijnen Weer India Weer Japan Weer Stadt-Beijing Weer Vietnam Weer Myanmar Weer Hainan Weer Gansu Weer Vietnam Weer Bhutan Weer Taiwan Weer Bangladesh Weer Hebei Weer Fujian Weer Xingjiang Weer Cambodja Weer Stadt-Chongqing Weer Tadzjikistan Weer Laos Weer Rusland Weer Jiangsu Weer Thailand Weer Nepal Weer India Weer Anhui Weer Mongolië Weer Hunan Weer Shanxi Weer Jiangxi Weer Kirgizië Weer Guizhou Weer Pakistan Weer Yunnan Weer Kazachstan Weer Shandong Weer Henan Weer Sichuan Weer Kashmir-Aksai-Chin Weer Liaoning Weer Qinghai Weer Hubei Weer Korea, Democratische Volksrepubliek Weer Guangxi Weer Heilongjaing Weer Guangdong Weer Korea, Republiek Weer Ningxia Weer Innere-Mongolei Weer Jilin Weer Shaanxi Weer Tibet Weer Zhejiang
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Peking PekingPeking Shiquanhe ShiquanheShiquanhe Mohe MoheMohe Urumqi UrumqiUrumqi Kashi KashiKashi Xining XiningXining Hails HailsHails Changchun ChangchunChangchun Lhasa LhasaLhasa Chengdu ChengduChengdu Kunming KunmingKunming Shanghai ShanghaiShanghai Fuzhou FuzhouFuzhou Guangzhou GuangzhouGuangzhou © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Asia/Chongqing tijdzone: Asia/Chongqing

Wolken

Wolken Azië

Zon

Zon Azië

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Azië

Weer in Changchun, 28.01.2021

In de ochtend is het eerst nog bewolkt met plaatselijk lichte sneeuw. Vanaf de middag zet overwegend zonnig weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de -14 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -25°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Chengdu, 28.01.2021

Op donderdag is het langere tijd overwegend helder. De namiddags brengt ons bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. 's Nachts heerst er veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Fuzhou, 28.01.2021

Op donderdag is het langere tijd bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog. De late avond brengt ons grotendeels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Guangzhou, 28.01.2021

Op donderdag is het langere tijd vaak bewolkt, maar bijna overal droog. 's Avonds laat gaat dit over in helder tot licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Hails, 28.01.2021

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -19 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -12°C. De in het begin nog matige zuidenwind waait 's avonds vrij krachtig, tijdens windstoten hard en draait naar het zuidwesten.

Weer in Kashi, 28.01.2021

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -6 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -6°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Kunming, 28.01.2021

Na het zonnige weer van de ochtend brengt de rest van de dag vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Lhasa, 28.01.2021

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Mohe, 28.01.2021

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -39 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -47°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Peking Beijing/Intl, 28.01.2021

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -10°C. De noordwestenwind waait vervolgens vrij krachtig, tijdens windstoten stormachtig, 's nachts zwak.

Weer in Shanghai, 28.01.2021

In de vroege ochtend is het bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog. In de loop van de ochtend wordt het vrij zonnig. De middag laat zich zien met vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De westenwind neemt in de namiddag toe en waait matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Shiquanhe, 28.01.2021

Op donderdag is het tijdens het grootste deel van de dag nauwelijks bewolkt. 's Avonds verwachten we wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. 's Avonds laat gaat dit over in onbewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -19 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -20°C. De westenwind neemt in de namiddag toe en waait matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Urumqi, 28.01.2021

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -15 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -13°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Xining, 28.01.2021

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -14 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -13°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.