Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Vlaanderen

Weer Duitsland Weer Wallonië
Weer Duitsland Weer Frankrijk Weer Nederland Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Nederland Weer Wallonië
Weer Frankrijk Weer Luxemburg
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Antwerpen AntwerpenAntwerpen Brussel BrusselBrussel Gent GentGent Koksijde KoksijdeKoksijde Lummen LummenLummen Oostende OostendeOostende Peer PeerPeer Selzaet SelzaetSelzaet © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Vliegweer

Vliegweer Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Weer in Antwerpen, 08.12.2019

Op zondag is het de hele dag door bewolkt met lichte regen. Tijdens de late avond heerst er licht bewolkt weer, met brede opklaringen. ‘s Nacht verwachten we wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De wind waait matig, tijdens windstoten matig uit het zuidwesten.

Weer in Brussel, 08.12.2019

Op zondag is het overwegend bewolkt met lichte regen. In de komende nacht heerst er wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De zuidwestenwind waait vrij krachtig, tijdens windstoten hard.

Weer in Hasselt, 08.12.2019

In de vroege ochtend is het overwegend grijs, maar over het algemeen droog. In de loop van de ochtend heerst er bewolkt weer met lichte regen. De avond brengt ons licht bewolkt weer, met brede opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De wind waait matig, tijdens windstoten matig uit zuidwestelijke richtingen.

Weer in Koksijde, 08.12.2019

Op zondagochtend is het nog bewolkt met lichte regen. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer redelijk bewolkt, maar meestal droog. De avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De zuidwestenwind waait vrij krachtig, tijdens windstoten stormachtig.

Weer in Oostende, 08.12.2019

Op zondagochtend is het nog bewolkt met lichte regen. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer vrij zonnig. De avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De wind waait vrij krachtig, tijdens windstoten vrij krachtig uit het zuidwesten.

Weer in Peer-Kleine-Brogel, 08.12.2019

Op zondag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. 's Avonds gaat dit over in licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. Er waait een matige tot vrij krachtige wind uit zuidwestelijke richtingen.

Weer in Gent, 08.12.2019

Op zondag is het overwegend bewolkt met lichte regen. In de komende nacht heerst er wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De wind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten hard uit het zuidwesten.

Weer in Westdorpe, 08.12.2019

Op zondag is het overdag bewolkt met lichte regen. De komende nacht brengt ons wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De wind waait vrij krachtig, tijdens windstoten vrij krachtig uit zuidwestelijke richtingen.