Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Wallonië

Weer Vlaanderen Weer Vlaanderen Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Vlaanderen Weer Nederland Weer Frankrijk Weer Luxemburg
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Aarlen AarlenAarlen Ath AthAth Brussel BrusselBrussel Butgenbach ButgenbachButgenbach Charleroi CharleroiCharleroi Florennes FlorennesFlorennes Libramont LibramontLibramont Luik LuikLuik © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Neerslag

Neerslag Europa

Vliegweer

Vliegweer Europa

Weer in Brussel, 10.12.2019

Op dinsdag is het tijdens het grootste deel van de dag grotendeels zonnig. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met lichte regen. 's Avonds laat gaat dit over in wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De in het begin nog matige zuidenwind waait 's nachts vrij krachtig.

Weer in Bütgenbach-Elsenborn, 10.12.2019

Op dinsdag is het de hele dag door deels bewolkt, deels ook zonnig. Tijdens de nacht gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De zuidenwind neemt 's nachts toe en waait matig.

Weer in Charleroi, 10.12.2019

Op dinsdag is het overdag overwegend helder. 's Avonds is er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. 's Avonds laat zet af en toe licht bewolkt weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De zuidenwind neemt 's nachts toe en bereikt tijdens windstoten een windsterkte van 7.

Weer in Chièvres, 10.12.2019

Na het overwegend zonnige weer van de ochtend brengt de rest van de dag veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De zuidenwind neemt 's nachts toe en waait vrij krachtig, tijdens windstoten hard.

Weer in Florennes, 10.12.2019

Op dinsdag is het langere tijd langere tijd bewolkt. 's Middags heerst er veranderlijk bewolkt weer. 's Nachts verwachten we bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Op 's nachts zet er een zwakke wind uit zuidelijke richtingen op.

Weer in Luik, 10.12.2019

Op dinsdag is het de hele dag door grotendeels zonnig. De late avond brengt ons veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. ‘s Nacht is er af en toe licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De 's nachts verfrissende zuidenwind waait gemiddeld vrij krachtig, tijdens windstoten hard.

Weer in St-Hubert, 10.12.2019

Op dinsdag is het bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog. In de nacht voor woensdag heerst er bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 3 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Stengefort, 10.12.2019

Op dinsdag is het langere tijd overwegend helder. 's Middags heerst er geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. 's Nachts verwachten we bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 5 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.