Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Wallonië

Weer Vlaanderen Weer Vlaanderen Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Vlaanderen Weer Nederland Weer Frankrijk Weer Luxemburg
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Aarlen AarlenAarlen Ath AthAth Brussel BrusselBrussel Butgenbach ButgenbachButgenbach Charleroi CharleroiCharleroi Florennes FlorennesFlorennes Libramont LibramontLibramont Luik LuikLuik © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Neerslag

Neerslag Europa

Wolken

Wolken Europa

Weer in Brussel, 07.04.2020

Op maandag is het tijdens het grootste deel van de dag nauwelijks bewolkt. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met lichte regen. 's Nachts gaat dit over in meest helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Bütgenbach-Elsenborn, 07.04.2020

Op maandag is het overdag nauwelijks bewolkt. De nacht voor dinsdag brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De matige zuidwestenwind neemt 's avonds laat af en bereikt nog een gemiddelde windsterkte van zwak.

Weer in Charleroi, 07.04.2020

Op maandag is het tijdens het grootste deel van de dag nauwelijks bewolkt. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met lichte regen. 's Nachts gaat dit over in soms wat wolken maar overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De zuidenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten krachtig, 's nachts zwak.

Weer in Chièvres, 07.04.2020

Op maandag is het langere tijd nauwelijks bewolkt. De namiddag dient zich bewolkt met nu en dan lichte regen aan. De nacht brengt ons meest helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De zuidwestenwind waait vervolgens matig, 's nachts zwak.

Weer in Florennes, 07.04.2020

Op maandag is het langere tijd nauwelijks bewolkt. 's Avonds laat gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Luik, 07.04.2020

Op maandag is het tijdens het grootste deel van de dag nauwelijks bewolkt. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met af en toe een opklaring. 's Nachts gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De zuidwestenwind waait vervolgens matig, 's nachts zwak.

Weer in St-Hubert, 07.04.2020

Op maandag is het de hele dag door nauwelijks bewolkt. De late avond brengt ons geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. ‘s Nacht is er bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Stengefort, 07.04.2020

Op maandag is het tijdens het grootste deel van de dag nauwelijks bewolkt. 's Avonds verwachten we licht bewolkt weer, met brede opklaringen. 's Nachts gaat dit over in redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.