Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Region Niederbayern

Weer Region Oberpfalz Weer Oostenrijk Weer Tsjechië Weer Region Oberbayern
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Landshut LandshutLandshut Straubing StraubingStraubing Großer Arber Großer ArberGroßer Arber Fürstenzell FürstenzellFürstenzell Haidmühle HaidmühleHaidmühle © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Berlin tijdzone: Europe/Berlin

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Neerslag

Neerslag Europa

Weer in Fürstenzell, 28.05.2020

Op donderdag is het tijdens het grootste deel van de dag wisselend bewolkt. 's Avonds verwachten we nauwelijks bewolkt weer. 's Avonds laat gaat dit over in wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Großer Arber, 28.05.2020

Na het bewolkt weer met lichte regen van de ochtend zet wisselend bewolkt weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait matig en komt uit noordelijke richtingen.

Weer in Haidmühle, 28.05.2020

Op donderdag is het langere tijd bewolkt, maar grotendeels droog. De late avond brengt ons soms bewolkt, soms opgeklaard weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Landshut-Reithof, 28.05.2020

In de ochtend is het bewolkt, maar grotendeels droog. Tijdens de middaguren gaat dit echter over in vrij zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Straubing, 28.05.2020

Na het vaak bewolkte, maar bijna overal droge weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag vrij zonnig. De middag brengt ons wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De wind waait zwak uit het noorden.