Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Region Oberbayern

Weer Region Oberpfalz Weer Region Schwaben Weer Region Niederbayern Weer Region Oberpfalz Weer Region Mittelfranken Weer Oostenrijk Weer Region Schwaben
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap München MünchenMünchen Mühldorf (Inn) Mühldorf (Inn)Mühldorf (Inn) Neuburg (Donau) Neuburg (Donau)Neuburg (Donau) Zugspitze ZugspitzeZugspitze Wallberg WallbergWallberg Reit im Winkl Reit im WinklReit im Winkl Hohenpeißenberg HohenpeißenbergHohenpeißenberg © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Berlin tijdzone: Europe/Berlin

Stroming

Stroming Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Wolken

Wolken Europa

Weer in Hohenpeißenberg, 28.05.2020

Op donderdag is het in de ochtend nog afwisselend zonnig en bewolkt. Vanaf de middag verwachten we bewolkt weer met nu en dan lichte regen. 's Avonds laat heerst er wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Mühldorf am Inn, 28.05.2020

Op donderdag is het langere tijd overwegend grijs, maar over het algemeen droog. De namiddags brengt ons deels bewolkt, deels ook zonnig weer. 's Avonds laat heerst er wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in München-Flughafen, 28.05.2020

In de vroege ochtend is het bewolkt, maar grotendeels droog. In de loop van de ochtend heerst er deels bewolkt, deels ook zonnig weer. De late avond brengt ons nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Neuburg/Donau, 28.05.2020

Op donderdag is het langere tijd redelijk bewolkt, maar meestal droog. In de namiddag gaat dit over in nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Reit im Winkl, 28.05.2020

Op donderdag is het langere tijd bewolkt, maar grotendeels droog. 's Middags heerst er bewolkt weer met lichte regen. 's Avonds verwachten we veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Wallberg, 28.05.2020

Op donderdag is het langere tijd bewolkt, maar grotendeels droog. De namiddag dient zich bewolkt met lichte regen aan. De avond brengt ons grijs, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Zugspitze, 28.05.2020

Op donderdag is het tijdens het grootste deel van de dag redelijk bewolkt, maar meestal droog. 's Avonds verwachten we veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte sneeuwbuien. 's Avonds laat gaat dit over in bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -7°C. De wind waait zwak en komt uit noordelijke richtingen.