Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Region Oberfranken

Weer Region Mittelfranken Weer Region Unterfranken Weer Tsjechië Weer Region Mittelfranken Weer Region Oberpfalz Weer Region Unterfranken Weer Thüringen Weer Tsjechië Weer Saksen
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Coburg CoburgCoburg Bamberg BambergBamberg Hof HofHof Wunsiedel-Schönbrunn Wunsiedel-SchönbrunnWunsiedel-Schönbrunn © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Berlin tijdzone: Europe/Berlin

Wolken

Wolken Europa

Temperatuur

Temperatuur Europa

Stroming

Stroming Europa

Weer in Bamberg, 28.05.2020

Tijdens de vroege ochtend is het nog afwisselend zonnig en bewolkt. In de loop van de ochtend wordt het vrij zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Coburg (MG), 28.05.2020

Na het bewolkt, maar overwegend droog weer van de ochtend gaat dit al tijdens de eerste helft van de dag over in nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Hof, 28.05.2020

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte regen. In de loop van de ochtend heerst er wisselend bewolkt weer. De namiddag brengt ons wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Wunsiedel-Schönbrunn, 28.05.2020

Na het wisselend bewolkte weer van de ochtend brengt de rest van de dag meestal zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De noordenwind waait vervolgens matig, 's nachts zwak.