Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Region Oberpfalz

Weer Region Oberbayern Weer Region Oberbayern Weer Region Niederbayern Weer Region Mittelfranken Weer Region Oberfranken Weer Tsjechië
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Nabburg NabburgNabburg Mähring MähringMähring Postbauer-Heng Postbauer-HengPostbauer-Heng Eschenfelden/Frankenalb Eschenfelden/FrankenalbEschenfelden/Frankenalb © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Berlin tijdzone: Europe/Berlin

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Stroming

Stroming Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Weer in Eschenfelden/Frankenalb, 28.05.2020

Na het bewolkte, maar grotendeels droge weer van de ochtend brengt de rest van de dag overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Mähring, 28.05.2020

Na het overwegend grijze, maar over het algemeen droge weer van de ochtend verwachten we overwegend helder weer . De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Nabburg-Reifen Köppl, 28.05.2020

Na het bewolkte, maar grotendeels droge weer van de ochtend verwachten we hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer . De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Postbauer-Heng, 28.05.2020

Na het overwegend bewolkte, maar meest droge weer van de ochtend brengt de rest van de dag grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Regensburg-Nord, 28.05.2020

Op donderdag is het langere tijd afwisselend zonnig en bewolkt. De namiddag brengt ons overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. Er waait een zwakke noordenwind.