Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Region Schwaben

Weer Region Oberbayern Weer Oostenrijk Weer Region Mittelfranken Weer Oostenrijk Weer Zwitserland Weer Baden-Württemberg Weer Region Oberbayern
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Kempten (Allgäu) Kempten (Allgäu)Kempten (Allgäu) Harburg (Schwaben) Harburg (Schwaben)Harburg (Schwaben) Augsburg AugsburgAugsburg Lechfeld LechfeldLechfeld Memmingen MemmingenMemmingen Oberstdorf OberstdorfOberstdorf Bad Wörishofen Bad WörishofenBad Wörishofen © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Berlin tijdzone: Europe/Berlin

Zon

Zon Europa

Vliegweer

Vliegweer Europa

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Weer in Augsburg, 28.05.2020

Op donderdag is het langere tijd redelijk bewolkt, maar meestal droog. 's Avonds heerst er soms wat wolken maar overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Bad Wörishofen, 28.05.2020

Op donderdag is het overdag afwisselend zonnig en bewolkt. 's Avonds is er wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. 's Avonds laat zet nauwelijks bewolkt weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Harburg (Schwaben), 28.05.2020

Op donderdag is het langere tijd zonnig of licht bewolkt. 's Avonds heerst er onbewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Kempten, 28.05.2020

In de vroege ochtend is het afwisselend zonnig en bewolkt. In de loop van de ochtend wordt het vrij zonnig. De middag laat zich zien met afwisselend bewolkt en zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Lechfeld, 28.05.2020

In de ochtend is het eerst nog redelijk bewolkt, maar meestal droog. Vanaf de middag zet hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Memmingen, 28.05.2020

Tijdens de vroege ochtend is het nog redelijk bewolkt, maar meestal droog. Vanaf de latere ochtend heerst overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Oberstdorf, 28.05.2020

Op donderdag is het langere tijd redelijk bewolkt, maar meestal droog. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De avond brengt ons wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait zwak uit het zuiden.