Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Baden-Württemberg

Weer Region Stuttgart Weer Beieren Weer Region Freiburg Weer Zwitserland Weer Region Freiburg Weer Frankrijk Weer Hessen Weer Zwitserland Weer Region Stuttgart Weer Hessen Weer Rijnland-Palts Weer Oostenrijk Weer Liechtenstein Weer Frankrijk Weer Region Tübingen Weer Saarland Weer Beieren Weer Region Freiburg Weer Region Karlsruhe
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Stuttgart StuttgartStuttgart Rastatt RastattRastatt Öhringen ÖhringenÖhringen Freiburg im Breisgau Freiburg im BreisgauFreiburg im Breisgau Ulm UlmUlm Feldberg im Schwarzwald Feldberg im SchwarzwaldFeldberg im Schwarzwald Konstanz KonstanzKonstanz © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Berlin tijdzone: Europe/Berlin

Zon

Zon Europa

Wolken

Wolken Europa

Neerslag

Neerslag Europa

Weer in Feldberg im Schwarzwald, 20.11.2017

Op maandagochtend is het nog deels bewolkt, deels ook zonnig. Vanaf de middaguren heerst er bewolkt weer met lichte sneeuw. De namiddag brengt ons afwisselend zonnig en bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden en bereiken in de loop van de dag waarden rond het vriespunt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. Er waait een vrij krachtige zuidwestenwind, die 's avonds laat in sterkte 7 toeneemt.

Weer in Freiburg im Breisgau, 20.11.2017

Na het hooguit licht bewolkte, verder zonnige weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De late avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De zuidenwind neemt 's nachts toe en waait matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Karlsruhe, 20.11.2017

Op maandag is het langere tijd veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. De namiddag dient zich bewolkt met nu en dan lichte regen aan. De avond brengt ons bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. Zeker 's avonds laat waait er een matige tot matige tijdens windstoten harde wind uit zuidwestelijke richtingen.

Weer in Konstanz, 20.11.2017

Na het bewolkte, maar overwegend droge weer van de ochtend heerst er tijdelijk bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. De middag brengt ons wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Öhringen, 20.11.2017

Op maandag is het in de ochtend nog bewolkt, maar overwegend droog. Vanaf de middag verwachten we bewolkt weer met nu en dan lichte regen. 's Nachts heerst er bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Rastatt, 20.11.2017

Op maandag is het in de ochtend nog veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. Vanaf de middag verwachten we bewolkt weer met nu en dan lichte regen. In de namiddag heerst er bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Stuttgart-Wilhelma, 20.11.2017

In de vroege ochtend is het deels bewolkt, deels ook zonnig. In de loop van de ochtend wordt het geheel bewolkt, maar grotendeels droog. De nacht laat zich zien met bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Ulm, 20.11.2017

Op maandag is het in de ochtend nog geheel bewolkt, maar grotendeels droog. Vanaf de middag verwachten we bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. 's Avonds laat heerst er bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.