Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Baden-Württemberg

Weer Region Stuttgart Weer Beieren Weer Region Freiburg Weer Zwitserland Weer Region Freiburg Weer Frankrijk Weer Hessen Weer Zwitserland Weer Region Stuttgart Weer Hessen Weer Rijnland-Palts Weer Oostenrijk Weer Liechtenstein Weer Frankrijk Weer Region Tübingen Weer Saarland Weer Beieren Weer Region Freiburg Weer Region Karlsruhe
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Stuttgart StuttgartStuttgart Rastatt RastattRastatt Öhringen ÖhringenÖhringen Freiburg im Breisgau Freiburg im BreisgauFreiburg im Breisgau Ulm UlmUlm Feldberg im Schwarzwald Feldberg im SchwarzwaldFeldberg im Schwarzwald Konstanz KonstanzKonstanz © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Berlin tijdzone: Europe/Berlin

Vliegweer

Vliegweer Europa

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Stroming

Stroming Europa

Weer in Feldberg im Schwarzwald, 21.01.2018

zondag brengt ons bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -6 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -6°C. De 's nachts noordwestenwind draait naar het zuidwesten en waait toenemend hard, tijdens windstoten storm.

Weer in Freiburg im Breisgau, 21.01.2018

Op zondagochtend is het nog bewolkt met lichte regen. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer afwisselend zonnig en bewolkt. De avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Karlsruhe, 21.01.2018

Op zondag is het langere tijd hooguit licht bewolkt, verder zonnig. De namiddag dient zich bewolkt, maar overwegend droog aan. De nacht brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Konstanz, 21.01.2018

Op zondag is het overdag bewolkt met lichte regen of sneeuw. 's Avonds is er bewolkt, maar overwegend droog weer. 's Avonds laat zet bewolkt weer met lichte sneeuw zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Öhringen, 21.01.2018

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte regen of sneeuw. In de loop van de ochtend wordt het bewolkt met plaatselijk lichte sneeuw. De middag laat zich zien met bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Rastatt, 21.01.2018

In de vroege ochtend is het afwisselend zonnig en bewolkt. In de loop van de ochtend wordt het bewolkt, maar overwegend droog. De late avond laat zich zien met bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Stuttgart-Wilhelma, 21.01.2018

Na het bewolkte weer met lichte regen of sneeuw van de ochtend heerst er tijdelijk bewolkt, maar overwegend droog weer. De nacht brengt ons bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Ulm, 21.01.2018

Op zondag is het tijdens het grootste deel van de dag bewolkt met lichte sneeuw. 's Avonds verwachten we bewolkt, maar grotendeels droog weer. 's Nachts gaat dit over in bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 1 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een zwakke westenwind.