Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Baden-Württemberg

Weer Region Stuttgart Weer Beieren Weer Region Freiburg Weer Zwitserland Weer Region Freiburg Weer Frankrijk Weer Hessen Weer Zwitserland Weer Region Stuttgart Weer Hessen Weer Rijnland-Palts Weer Oostenrijk Weer Liechtenstein Weer Frankrijk Weer Region Tübingen Weer Saarland Weer Beieren Weer Region Freiburg Weer Region Karlsruhe
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Stuttgart StuttgartStuttgart Rastatt RastattRastatt Öhringen ÖhringenÖhringen Freiburg im Breisgau Freiburg im BreisgauFreiburg im Breisgau Ulm UlmUlm Feldberg im Schwarzwald Feldberg im SchwarzwaldFeldberg im Schwarzwald Konstanz KonstanzKonstanz © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Berlin tijdzone: Europe/Berlin

Zon

Zon Europa

Wolken

Wolken Europa

Vliegweer

Vliegweer Europa

Weer in Feldberg im Schwarzwald, 17.04.2021

Na het bewolkte, maar overwegend droge weer van de ochtend heerst er tijdelijk bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De namiddag brengt ons bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -6 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. De matige tot vrij krachtige, tijdens windstoten harde wind waait vervolgens uit het noorden, 's nachts uit het oosten.

Weer in Freiburg im Breisgau, 17.04.2021

Op zaterdag is het langere tijd geheel bewolkt, maar grotendeels droog. 's Middags heerst er geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. 's Avonds laat verwachten we bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Karlsruhe, 17.04.2021

Op zaterdag is het langere tijd bewolkt, maar overwegend droog. 's Middags heerst er deels bewolkt, deels ook zonnig weer. 's Avonds verwachten we geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Konstanz, 17.04.2021

Op zaterdag is het langere tijd deels bewolkt, deels ook zonnig. De late avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Öhringen, 17.04.2021

Op zaterdag is het langere tijd langere tijd bewolkt. De namiddag dient zich bewolkt met nu en dan lichte regen aan. De nacht brengt ons geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Rastatt, 17.04.2021

Op zaterdagochtend is het nog geheel bewolkt, maar grotendeels droog. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. De nacht brengt ons licht bewolkt weer, met brede opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Stuttgart-Wilhelma, 17.04.2021

Op zaterdag is het overwegend geheel bewolkt, maar grotendeels droog. In de komende nacht heerst er veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Ulm, 17.04.2021

Op zaterdag is het langere tijd bewolkt, maar overwegend droog. De namiddags brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. 's Avonds heerst er geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak uit het noorden.