Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Beieren

Weer Saksen Weer Baden-Württemberg Weer Tsjechië Weer Hessen Weer Region Schwaben Weer Liechtenstein Weer Saksen Weer Region Mittelfranken Weer Hessen Weer Region Oberfranken Weer Region Unterfranken Weer Region Oberpfalz Weer Zwitserland Weer Saksen-Anhalt Weer Region Niederbayern Weer Thüringen Weer Italië Weer Region Schwaben Weer Oostenrijk Weer Tsjechië Weer Baden-Württemberg Weer Region Oberbayern
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap München MünchenMünchen Neurenberg NeurenbergNeurenberg Würzburg WürzburgWürzburg Hof HofHof Augsburg AugsburgAugsburg Kempten KemptenKempten © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Berlin tijdzone: Europe/Berlin

Zon

Zon Europa

Neerslag

Neerslag Europa

Wolken

Wolken Europa

Weer in Augsburg, 05.03.2021

Op vrijdagochtend is het nog bewolkt met perioden met regen. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer bewolkt met lichte regen of sneeuw. De namiddag brengt ons bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -6°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Hof, 05.03.2021

Op vrijdagochtend is het nog bewolkt met lichte sneeuw. Vanaf de middaguren heerst er veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De namiddag brengt ons hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -6°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Kempten, 05.03.2021

Op vrijdag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. De namiddag dient zich bewolkt met lichte sneeuw aan. De late avond brengt ons bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -7°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in München-Neuhausen, 05.03.2021

Op vrijdag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met lichte sneeuw. De avond brengt ons licht bewolkt weer, met brede opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Nürnberg, 05.03.2021

Op vrijdag is het in de ochtend nog bewolkt met lichte regen of sneeuw. Vanaf de middag verwachten we deels bewolkt, deels ook zonnig weer. 's Avonds laat heerst er helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -7°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Regensburg-Nord, 05.03.2021

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte regen. In de loop van de ochtend heerst er bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. De namiddag brengt ons veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -6°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Würzburg, 05.03.2021

Op vrijdag is het langere tijd veranderlijk bewolkt. 's Avonds laat heerst er helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.