Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Beieren

Weer Saksen Weer Baden-Württemberg Weer Tsjechië Weer Hessen Weer Region Schwaben Weer Liechtenstein Weer Saksen Weer Region Mittelfranken Weer Hessen Weer Region Oberfranken Weer Region Unterfranken Weer Region Oberpfalz Weer Zwitserland Weer Saksen-Anhalt Weer Region Niederbayern Weer Thüringen Weer Italië Weer Region Schwaben Weer Oostenrijk Weer Tsjechië Weer Baden-Württemberg Weer Region Oberbayern
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap München MünchenMünchen Neurenberg NeurenbergNeurenberg Würzburg WürzburgWürzburg Hof HofHof Augsburg AugsburgAugsburg Kempten KemptenKempten © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Berlin tijdzone: Europe/Berlin

Vliegweer

Vliegweer Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Stroming

Stroming Europa

Weer in Augsburg, 10.12.2019

Op dinsdag is het tijdens het grootste deel van de dag meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. 's Avonds verwachten we wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. 's Avonds laat gaat dit over in soms wat wolken maar overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Hof, 10.12.2019

Op dinsdag is het langere tijd deels bewolkt, deels ook zonnig. De late avond brengt ons helder tot licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 2 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Kempten, 10.12.2019

Op dinsdag is het in de ochtend nog bewolkt met lichte sneeuw. Vanaf de middag verwachten we geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. 's Avonds heerst er onbewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 2 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -9°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in München-Neuhausen, 10.12.2019

Op dinsdag is het langere tijd langere tijd bewolkt. 's Avonds laat heerst er onbewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Nürnberg, 10.12.2019

dinsdag brengt ons veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Regensburg-Nord, 10.12.2019

Op dinsdag is het langere tijd wisselend bewolkt, maar meestal droog. De avond brengt ons af en toe licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Würzburg, 10.12.2019

Op dinsdag is het langere tijd wisselend bewolkt, maar meestal droog. In de namiddag heerst er vrij zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een zwakke westenwind.