Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Berlijn

Weer Brandenburg
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Berlin-Eiskeller Berlin-EiskellerBerlin-Eiskeller Berlin-Dahlem Berlin-DahlemBerlin-Dahlem Berlin-Tegel Berlin-TegelBerlin-Tegel Berlin-Adlershof Berlin-AdlershofBerlin-Adlershof Berlin-Wannsee Berlin-WannseeBerlin-Wannsee © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Berlin tijdzone: Europe/Berlin

Vliegweer

Vliegweer Europa

Neerslag

Neerslag Europa

Weer in Berlin-Adlershof, 26.01.2020

Op zondag is het langere tijd overwegend grijs, maar over het algemeen droog. 's Avonds heerst er wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Berlin-Dahlem, 26.01.2020

Op zondag is het overdag deels bewolkt, deels ook zonnig. 's Avonds is er bewolkt, maar overwegend droog weer. 's Nachts zet bewolkt weer met lichte regen zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Berlin-Eiskeller, 26.01.2020


Weer in Berlin-Tegel, 26.01.2020

Op zondag is het veranderlijk bewolkt. In de nacht voor maandag heerst er bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Berlin-Wannsee, 26.01.2020

Op zondag is het langere tijd geheel bewolkt, maar grotendeels droog. 's Avonds gaat dit over in bewolkt weer met af en toe een opklaring. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. Er waait een zwakke zuidenwind.