Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Brandenburg

Weer Polen Weer Polen Weer Polen Weer Polen Weer Nedersaksen Weer Nedersaksen Weer Polen Weer Berlijn Weer Mecklenburg-Voor-Pommeren Weer Thüringen Weer Saksen Weer Saksen-Anhalt Weer Polen Weer Nedersaksen Weer Tsjechië
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Berlijn BerlijnBerlijn Perleberg PerlebergPerleberg Neuruppin NeuruppinNeuruppin Angermünde AngermündeAngermünde Wiesenburg WiesenburgWiesenburg Lindenberg LindenbergLindenberg Bad Liebenwerda Bad LiebenwerdaBad Liebenwerda Cottbus CottbusCottbus © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Berlin tijdzone: Europe/Berlin

Temperatuur

Temperatuur Europa

Wolken

Wolken Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Weer in Angermünde, 01.04.2020

Op woensdag is het langere tijd overwegend helder. De namiddag brengt ons redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een matige tot matige wind uit westelijke richtingen.

Weer in Bad Liebenwerda, 01.04.2020

Op woensdag is het overdag overwegend helder. 's Avonds is er redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. 's Avonds laat zet licht bewolkt weer, met brede opklaringen zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Berlin-Tegel, 01.04.2020

In de ochtend is het vrij zonnig. Tijdens de middaguren gaat dit echter over in wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Cottbus, 01.04.2020

In de ochtend is het nog vrij zonnig. De tweede helft van de dag brengt ons afwisselend zonnig en bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Lindenberg, 01.04.2020

Na het overwegend zonnige weer van de ochtend verwachten we afwisselend zonnig en bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak en komt uit westelijke richtingen.

Weer in Neuruppin, 01.04.2020

Op woensdag is het langere tijd afwisselend zonnig en bewolkt. De namiddag dient zich bewolkt, maar grotendeels droog aan. De avond brengt ons licht bewolkt weer, met brede opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Perleberg, 01.04.2020

Op woensdagochtend is het nog veranderlijk bewolkt. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer bewolkt, maar grotendeels droog. De avond brengt ons geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Wiesenburg, 01.04.2020

Op woensdagochtend is het nog wolkeloos. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer hooguit licht bewolkt, verder zonnig. De namiddag brengt ons redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Er waait een zwakke westenwind.