Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Brandenburg

Weer Polen Weer Polen Weer Polen Weer Polen Weer Nedersaksen Weer Nedersaksen Weer Polen Weer Berlijn Weer Mecklenburg-Voor-Pommeren Weer Thüringen Weer Saksen Weer Saksen-Anhalt Weer Polen Weer Nedersaksen Weer Tsjechië
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Berlijn BerlijnBerlijn Perleberg PerlebergPerleberg Neuruppin NeuruppinNeuruppin Angermünde AngermündeAngermünde Wiesenburg WiesenburgWiesenburg Lindenberg LindenbergLindenberg Bad Liebenwerda Bad LiebenwerdaBad Liebenwerda Cottbus CottbusCottbus © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Berlin tijdzone: Europe/Berlin

Temperatuur

Temperatuur Europa

Wolken

Wolken Europa

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Weer in Angermünde, 14.12.2019

Op zaterdag is het de hele dag door bewolkt met lichte regen. Tijdens de late avond heerst er deels bewolkt, deels helder weer. ‘s Nacht verwachten we nauwelijks bewolkt of helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een matige tot matige wind uit zuidelijke richtingen.

Weer in Bad Liebenwerda, 14.12.2019

Na het deels bewolkte, deels ook zonnige weer van de ochtend heerst er tijdelijk bewolkt weer met lichte regen. De avond brengt ons bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De zuidwestenwind waait matig.

Weer in Berlin-Tegel, 14.12.2019

Op zaterdag is het overdag bewolkt met perioden met regen. De komende nacht brengt ons helder tot licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een matige tot matige wind uit zuidwestelijke richtingen.

Weer in Cottbus, 14.12.2019

Op zaterdag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. 's Avonds heerst er veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een matige zuidwestenwind.

Weer in Lindenberg, 14.12.2019

Op zaterdag is het de hele dag door bewolkt met perioden met regen. De late avond brengt ons veranderlijk bewolkt weer. ‘s Nacht is er soms wat wolken maar overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De zuidwestenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Neuruppin, 14.12.2019

Op zaterdag verwachten we bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Perleberg, 14.12.2019

Op zaterdag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. 's Avonds laat heerst er licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 4 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Wiesenburg, 14.12.2019

Op zaterdag is het de hele dag door bewolkt met lichte regen. Tijdens de late avond heerst er wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. ‘s Nacht verwachten we helder tot licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De zuidwestenwind waait zwak tot matig.