Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Brandenburg

Weer Polen Weer Polen Weer Polen Weer Polen Weer Nedersaksen Weer Nedersaksen Weer Polen Weer Berlijn Weer Mecklenburg-Voor-Pommeren Weer Thüringen Weer Saksen Weer Saksen-Anhalt Weer Polen Weer Nedersaksen Weer Tsjechië
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Berlijn BerlijnBerlijn Perleberg PerlebergPerleberg Neuruppin NeuruppinNeuruppin Angermünde AngermündeAngermünde Wiesenburg WiesenburgWiesenburg Lindenberg LindenbergLindenberg Bad Liebenwerda Bad LiebenwerdaBad Liebenwerda Cottbus CottbusCottbus © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Berlin tijdzone: Europe/Berlin

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Temperatuur

Temperatuur Europa

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Weer in Angermünde, 05.03.2021

Op vrijdag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Bad Liebenwerda, 05.03.2021

Op vrijdag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Berlin-Tegel, 05.03.2021

Tijdens de vroege ochtend is het nog redelijk bewolkt, maar meestal droog. Vanaf de latere ochtend heerst overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Cottbus, 05.03.2021

Op vrijdagochtend is het nog overwegend zonnig. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer redelijk bewolkt, maar meestal droog. De namiddag brengt ons vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Lindenberg, 05.03.2021

Op vrijdag is het langere tijd hooguit licht bewolkt, verder zonnig. De late avond brengt ons helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Neuruppin, 05.03.2021

Op vrijdag is het langere tijd hooguit licht bewolkt, verder zonnig. De avond brengt ons helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Perleberg, 05.03.2021

Op vrijdag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Wiesenburg, 05.03.2021

Op vrijdag is het langere tijd afwisselend bewolkt en zonnig. 's Avonds heerst er helder tot licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.