Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Bremen

Weer Nedersaksen Weer Nedersaksen
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Bremerhaven (MG) Bremerhaven (MG)Bremerhaven (MG) Delmenhorst DelmenhorstDelmenhorst Osterholz-Scharmbeck Osterholz-ScharmbeckOsterholz-Scharmbeck Bremen-Flughafen Bremen-FlughafenBremen-Flughafen © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Berlin tijdzone: Europe/Berlin

Zon

Zon Europa

Wolken

Wolken Europa

Temperatuur

Temperatuur Europa

Weer in Bremen-Flughafen, 06.04.2020

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Bremerhaven, 06.04.2020

Op maandag is het overdag wolkeloos. De nacht voor dinsdag brengt ons deels bewolkt, deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Delmenhorst, 06.04.2020

Op maandag is het overdag overwegend zonnig. De nacht voor dinsdag brengt ons deels bewolkt, deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Osterholz-Scharmbeck, 06.04.2020

Op maandag is het tijdens het grootste deel van de dag overwegend zonnig. 's Avonds verwachten we wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. 's Nachts gaat dit over in soms bewolkt, soms opgeklaard weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. Er waait een zwakke westenwind.