Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Bremen

Weer Nedersaksen Weer Nedersaksen
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Bremerhaven (MG) Bremerhaven (MG)Bremerhaven (MG) Delmenhorst DelmenhorstDelmenhorst Osterholz-Scharmbeck Osterholz-ScharmbeckOsterholz-Scharmbeck Bremen-Flughafen Bremen-FlughafenBremen-Flughafen © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Berlin tijdzone: Europe/Berlin

Wolken

Wolken Europa

Temperatuur

Temperatuur Europa

Neerslag

Neerslag Europa

Weer in Bremen-Flughafen, 11.12.2019

Op woensdag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. 's Avonds laat heerst er licht bewolkt weer, met brede opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De in het begin nog matige zuidenwind neemt af en waait nog zwak.

Weer in Bremerhaven, 11.12.2019

Op woensdag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. 's Avonds heerst er bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten krachtige zuidwestenwind.

Weer in Delmenhorst, 11.12.2019

Op woensdag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. De late avond brengt ons bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Osterholz-Scharmbeck, 11.12.2019

Op woensdag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. De late avond brengt ons geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak uit het zuiden.