Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Hamburg

Weer Nedersaksen Weer Nedersaksen Weer Nedersaksen Weer Nedersaksen Weer Sleeswijk-Holstein
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Hamburg-Veddel Hamburg-VeddelHamburg-Veddel Hamburg-Flughafen Hamburg-FlughafenHamburg-Flughafen Hamburg-Neuwiedenthal Hamburg-NeuwiedenthalHamburg-Neuwiedenthal © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Berlin tijdzone: Europe/Berlin

Zon

Zon Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Weer in Hamburg-Flughafen, 08.12.2019

Op zondag is het in de ochtend nog bewolkt met nu en dan lichte regen. Vanaf de middag verwachten we bewolkt weer met perioden met regen. 's Nachts heerst er veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De wind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten hard uit het zuidwesten.

Weer in Hamburg-Neuwiedenthal, 08.12.2019

Na het bewolkte, maar overwegend droge weer van de ochtend heerst er tijdelijk bewolkt weer met lichte regen. De nacht brengt ons wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig uit het zuidwesten.

Weer in Hamburg-Veddel, 08.12.2019

Na het geheel bewolkte, maar overwegend droge weer van de ochtend krijgt het weerstype bewolkt weer met lichte regen vorm. De nacht laat zich zien met wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De wind waait matig, tijdens windstoten matig uit zuidelijke richtingen.