Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Hamburg

Weer Nedersaksen Weer Nedersaksen Weer Nedersaksen Weer Nedersaksen Weer Sleeswijk-Holstein
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Hamburg-Veddel Hamburg-VeddelHamburg-Veddel Hamburg-Flughafen Hamburg-FlughafenHamburg-Flughafen Hamburg-Neuwiedenthal Hamburg-NeuwiedenthalHamburg-Neuwiedenthal © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Berlin tijdzone: Europe/Berlin

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Zon

Zon Europa

Weer in Hamburg-Flughafen, 17.04.2021

In de ochtend is het bewolkt met lichte regen. Tijdens de middaguren gaat dit echter over in langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Hamburg-Neuwiedenthal, 17.04.2021

In de ochtend is het vrij zonnig. Tijdens de middaguren gaat dit echter over in vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Hamburg-Veddel, 17.04.2021

Op zaterdag is het langere tijd geheel bewolkt, maar overwegend droog. De namiddags brengt ons vrij zonnig. 's Avonds heerst er grijs, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. Er waait een zwakke noordenwind.