Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Hessen

Weer Baden-Württemberg Weer Baden-Württemberg Weer Beieren Weer Thüringen Weer Saarland Weer Saarland Weer Baden-Württemberg Weer Rijnland-Palts Weer Region Darmstadt Weer Saksen-Anhalt Weer Region Kassel Weer Beieren Weer Frankrijk Weer Region Gießen Weer Thüringen Weer Noord-Rijnland-Westfalen Weer Nedersaksen
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Darmstadt DarmstadtDarmstadt Frankfurt am Main Frankfurt am MainFrankfurt am Main Wiesbaden WiesbadenWiesbaden Gießen GießenGießen Bensheim BensheimBensheim Wasserkuppe WasserkuppeWasserkuppe © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Berlin tijdzone: Europe/Berlin

Vliegweer

Vliegweer Europa

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Wolken

Wolken Europa

Weer in Bensheim, 17.04.2021

In de vroege ochtend is het bewolkt, maar overwegend droog. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar afwisselend zonnig en bewolkt weer. De middag brengt ons geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Darmstadt, 17.04.2021

In de vroege ochtend is het geheel bewolkt, maar grotendeels droog. In de loop van de ochtend wordt het langere tijd bewolkt. De middag laat zich zien met bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Frankfurt/Flughafen, 17.04.2021

Op zaterdagochtend is het nog vrij zonnig. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer bewolkt met nu en dan lichte regen. De namiddag brengt ons geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Gießen, 17.04.2021

Op zaterdag is het in de ochtend nog deels bewolkt, deels ook zonnig. Vanaf de middag verwachten we geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. 's Nachts heerst er bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Wasserkuppe, 17.04.2021

Op zaterdag is het de hele dag door bewolkt met lichte sneeuw. Tijdens de nacht voor zondag gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Er waait een matige noordenwind.

Weer in Wiesbaden-Auringen, 17.04.2021

Op zaterdag is het in de ochtend nog overwegend helder. 's Middags gaat dit over in bewolkt, maar grotendeels droog weer. De nacht brengt ons redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.