Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Hessen

Weer Baden-Württemberg Weer Baden-Württemberg Weer Beieren Weer Thüringen Weer Saarland Weer Saarland Weer Baden-Württemberg Weer Rijnland-Palts Weer Region Darmstadt Weer Saksen-Anhalt Weer Region Kassel Weer Beieren Weer Frankrijk Weer Region Gießen Weer Thüringen Weer Noord-Rijnland-Westfalen Weer Nedersaksen
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Darmstadt DarmstadtDarmstadt Frankfurt am Main Frankfurt am MainFrankfurt am Main Wiesbaden WiesbadenWiesbaden Gießen GießenGießen Bensheim BensheimBensheim Wasserkuppe WasserkuppeWasserkuppe © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Berlin tijdzone: Europe/Berlin

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Wolken

Wolken Europa

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Weer in Bensheim, 07.04.2020

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Darmstadt, 07.04.2020

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Frankfurt/Flughafen, 07.04.2020

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Gießen, 07.04.2020

Op dinsdag kunnen we rekenen op overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Wasserkuppe, 07.04.2020

Op dinsdagochtend is het nog zonnig. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer zonnig of licht bewolkt. De avond brengt ons onbewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. Op 's nachts zet er een zwakke wind uit oostelijke richtingen op.

Weer in Wiesbaden-Auringen, 07.04.2020

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. Er waait een zwakke oostenwind.