Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Hessen

Weer Baden-Württemberg Weer Baden-Württemberg Weer Beieren Weer Thüringen Weer Saarland Weer Saarland Weer Baden-Württemberg Weer Rijnland-Palts Weer Region Darmstadt Weer Saksen-Anhalt Weer Region Kassel Weer Beieren Weer Frankrijk Weer Region Gießen Weer Thüringen Weer Noord-Rijnland-Westfalen Weer Nedersaksen
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Darmstadt DarmstadtDarmstadt Frankfurt am Main Frankfurt am MainFrankfurt am Main Wiesbaden WiesbadenWiesbaden Gießen GießenGießen Bensheim BensheimBensheim Wasserkuppe WasserkuppeWasserkuppe © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Berlin tijdzone: Europe/Berlin

Wolken

Wolken Europa

Temperatuur

Temperatuur Europa

Zon

Zon Europa

Weer in Bensheim, 15.12.2019

Op zondag is het bewolkt met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Darmstadt, 15.12.2019

Op zondag moeten we rekening houden met bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De zuidwestenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten krachtig, 's nachts zwak.

Weer in Frankfurt/Flughafen, 15.12.2019

Op zondag moeten we rekening houden met bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De in het begin nog matige zuidwestenwind neemt af en waait nog zwak.

Weer in Gießen, 15.12.2019

Op zondag is het langere tijd bewolkt met perioden met regen. De namiddags brengt ons vrij zonnig. 's Avonds heerst er bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Wasserkuppe, 15.12.2019

Op zondag verwachten we bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 4 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De in het begin krachtige, tijdens windstoten stormachtige zuidwestenwind waait 's nachts matig.

Weer in Wiesbaden-Auringen, 15.12.2019

Op zondagochtend is het nog bewolkt met perioden met regen. Vanaf de middaguren heerst er overwegend helder weer. De namiddag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.