Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Mecklenburg-Voor-Pommeren

Weer Polen Weer Polen Weer Polen Weer Denemarken Weer Polen Weer Sleeswijk-Holstein Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Polen Weer Brandenburg Weer Saksen-Anhalt Weer Nedersaksen Weer Sleeswijk-Holstein
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Schwerin SchwerinSchwerin Malchow MalchowMalchow Usedom UsedomUsedom Hiddensee-Dornbusch Hiddensee-DornbuschHiddensee-Dornbusch Wismar WismarWismar Rostock RostockRostock Boizenburg BoizenburgBoizenburg © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Berlin tijdzone: Europe/Berlin

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Zon

Zon Europa

Weer in Boizenburg, 11.12.2019

Op woensdag is het overdag bewolkt met lichte regen. De komende nacht brengt ons geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De in het begin nog matige zuidenwind neemt af en waait nog zwak.

Weer in Hiddensee-Dornbusch, 11.12.2019

Op woensdagochtend is het nog bewolkt met lichte regen of sneeuw. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer bewolkt met lichte regen. De avond brengt ons bewolkt weer met regen of sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten hard uit het zuiden.

Weer in Klink/Müritz, 11.12.2019

Op woensdagochtend is het nog bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog. Vanaf de middaguren heerst er bewolkt weer met lichte regen. De avond brengt ons bewolkt weer met regen of sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De zuidenwind waait vervolgens matig, 's nachts zwak.

Weer in Rostock, 11.12.2019

Na het bewolkte weer met lichte regen of sneeuw van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De middag brengt ons bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Schwerin, 11.12.2019

Op woensdag is het bewolkt met lichte regen. In de nacht voor donderdag heerst er geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Usedom-Stadt, 11.12.2019

Op woensdag is het langere tijd geheel bewolkt, maar grotendeels droog. De namiddag dient zich bewolkt met lichte regen aan. De avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De zuidenwind waait vervolgens matig, 's nachts zwak.

Weer in Wismar, 11.12.2019

Op woensdag is het overwegend bewolkt met lichte regen. In de komende nacht heerst er bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De matige zuidenwind neemt 's nachts af en bereikt nog een gemiddelde windsterkte van zwak.