Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Nedersaksen

Weer Sleeswijk-Holstein Weer Sleeswijk-Holstein Weer Sleeswijk-Holstein Weer Denemarken Weer Sleeswijk-Holstein Weer Sleeswijk-Holstein Weer Sleeswijk-Holstein Weer Hessen Weer Nederland Weer Sleeswijk-Holstein Weer Denemarken Weer Sleeswijk-Holstein Weer Denemarken Weer Denemarken Weer België Weer Mecklenburg-Voor-Pommeren Weer Denemarken Weer Bremen Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Bremen Weer Denemarken Weer Beieren Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Saksen Weer Bremen Weer Sleeswijk-Holstein Weer Noord-Rijnland-Westfalen Weer Thüringen Weer Hamburg Weer Region Braunschweig Weer Hessen Weer Region Hannover Weer Saksen-Anhalt Weer Brandenburg Weer Region Lüneburg Weer Region Weser-Ems Weer Nederland Weer Mecklenburg-Voor-Pommeren Weer Rijnland-Palts
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Hannover HannoverHannover Nordhorn NordhornNordhorn Bremen BremenBremen Norderney NorderneyNorderney Cuxhaven CuxhavenCuxhaven Göttingen GöttingenGöttingen © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Berlin tijdzone: Europe/Berlin

Vliegweer

Vliegweer Europa

Wolken

Wolken Europa

Neerslag

Neerslag Europa

Weer in Bremen-Flughafen, 17.04.2021

Op zaterdag is het langere tijd veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. 's Avonds laat gaat dit over in af en toe licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Cuxhaven, 17.04.2021

In de vroege ochtend is het vrij zonnig. In de loop van de ochtend wordt het veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. De nacht laat zich zien met overwegend bewolkt, maar meest droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De noordenwind waait zwak tot matig.

Weer in Emden-Flugplatz, 17.04.2021

Op zaterdag is het in de ochtend nog overwegend helder. 's Middags gaat dit over in vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De nacht brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De matige noordenwind neemt 's nachts af en bereikt nog een gemiddelde windsterkte van zwak.

Weer in Göttingen, 17.04.2021

In de vroege ochtend is het vrij zonnig. In de loop van de ochtend wordt het bewolkt met nu en dan lichte regen. De namiddag laat zich zien met bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Hannover-Flughafen, 17.04.2021

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte regen of sneeuw. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar afwisselend zonnig en bewolkt weer. De avond brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Norderney, 17.04.2021

Op zaterdag is het in de ochtend nog overwegend helder. Vanaf de middag verwachten we redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. 's Nachts heerst er veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. Er waait een matige tot matige wind uit noordelijke richtingen.

Weer in Nordhorn-Schulzentrum Deegfeld, 17.04.2021

Op zaterdag is het tijdens het grootste deel van de dag langere tijd bewolkt. 's Avonds verwachten we bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. 's Nachts gaat dit over in overwegend bewolkt, maar meest droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait zwak uit het noorden.