Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Noord-Rijnland-Westfalen

Weer Nederland Weer Hessen Weer Baden-Württemberg Weer Baden-Württemberg Weer Luxemburg Weer Nederland Weer België Weer Region Düsseldorf Weer Hessen Weer Nedersaksen Weer Beieren Weer Region Detmold Weer Region Köln Weer Region Münster Weer Region Arnsberg Weer Rijnland-Palts
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Keulen KeulenKeulen Münster MünsterMünster Bochum BochumBochum Bielefeld BielefeldBielefeld Düsseldorf-Flughafen Düsseldorf-FlughafenDüsseldorf-Flughafen Kahler Asten Kahler AstenKahler Asten Bad Lippspringe Bad LippspringeBad Lippspringe © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Berlin tijdzone: Europe/Berlin

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Temperatuur

Temperatuur Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Weer in Bad Lippspringe, 30.03.2020

Op maandagochtend is het nog wisselend bewolkt, maar meestal droog. Vanaf de middaguren heerst er bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. De late avond brengt ons af en toe licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Bielefeld, 30.03.2020

Op maandag is het langere tijd overwegend bewolkt, maar meest droog. 's Avonds gaat dit over in meest helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -6 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Bochum-Harpen, 30.03.2020

Op maandag is het overdag overwegend zonnig. 's Avonds is er bewolkt weer met lichte regen. 's Avonds laat zet grotendeels helder weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Düsseldorf-Flughafen, 30.03.2020

Op maandag is het tijdens het grootste deel van de dag aanhoudend zonnig. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met nu en dan lichte regen. 's Avonds laat gaat dit over in meest helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Kahler Asten, 30.03.2020

Op maandag is het in de ochtend nog overwegend zonnig. 's Middags gaat dit over in veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De namiddag brengt ons bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -8 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. De wind waait zwak tot matig en komt uit noordelijke richtingen.

Weer in Köln/Bonn-Flughafen, 30.03.2020

Op maandag is het overdag overwegend zonnig. 's Avonds is er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. 's Avonds laat zet deels helder weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Münster/Westfalen, 30.03.2020

Op maandag is het langere tijd bewolkt, maar overwegend droog. 's Avonds gaat dit over in deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak uit het westen.