Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Noord-Rijnland-Westfalen

Weer Nederland Weer Hessen Weer Baden-Württemberg Weer Baden-Württemberg Weer Luxemburg Weer Nederland Weer België Weer Region Düsseldorf Weer Hessen Weer Nedersaksen Weer Beieren Weer Region Detmold Weer Region Köln Weer Region Münster Weer Region Arnsberg Weer Rijnland-Palts
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Keulen KeulenKeulen Münster MünsterMünster Bochum BochumBochum Bielefeld BielefeldBielefeld Düsseldorf-Flughafen Düsseldorf-FlughafenDüsseldorf-Flughafen Kahler Asten Kahler AstenKahler Asten Bad Lippspringe Bad LippspringeBad Lippspringe © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Berlin tijdzone: Europe/Berlin

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Neerslag

Neerslag Europa

Wolken

Wolken Europa

Weer in Bad Lippspringe, 05.03.2021

Na het afwisselend zonnige en bewolkte weer van de ochtend verwachten we vrij zonnig weer . De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Bielefeld, 05.03.2021

Op vrijdag kunnen we rekenen op overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Bochum-Harpen, 05.03.2021

Op vrijdag kunnen we rekenen op overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 7 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Düsseldorf-Flughafen, 05.03.2021

Op vrijdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Kahler Asten, 05.03.2021

Na het bewolkt weer met lichte sneeuw van de ochtend krijgt het weerstype hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer vorm. De avond laat zich zien met wolkeloos weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. Er waait een matige tot matige wind uit noordoostelijke richtingen.

Weer in Köln/Bonn-Flughafen, 05.03.2021

Tijdens de vroege ochtend is het nog vaak bewolkt, maar bijna overal droog. In de loop van de ochtend gaat dit echter over in overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -6°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Münster/Westfalen, 05.03.2021

Op vrijdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. De wind waait zwak uit het noorden.