Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Noord-Rijnland-Westfalen

Weer Nederland Weer Hessen Weer Baden-Württemberg Weer Baden-Württemberg Weer Luxemburg Weer Nederland Weer België Weer Region Düsseldorf Weer Hessen Weer Nedersaksen Weer Beieren Weer Region Detmold Weer Region Köln Weer Region Münster Weer Region Arnsberg Weer Rijnland-Palts
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Keulen KeulenKeulen Münster MünsterMünster Bochum BochumBochum Bielefeld BielefeldBielefeld Düsseldorf-Flughafen Düsseldorf-FlughafenDüsseldorf-Flughafen Kahler Asten Kahler AstenKahler Asten Bad Lippspringe Bad LippspringeBad Lippspringe © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Berlin tijdzone: Europe/Berlin

Neerslag

Neerslag Europa

Zon

Zon Europa

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Weer in Bad Lippspringe, 11.12.2019

Op woensdag verwachten we bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Bielefeld, 11.12.2019

Op woensdag is het de hele dag door bewolkt met lichte regen. Tijdens de late avond heerst er bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. ‘s Nacht verwachten we licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Bochum-Harpen, 11.12.2019

Op woensdag is het overdag bewolkt met lichte regen. 's Avonds is er licht bewolkt weer. 's Avonds laat zet bewolkt weer met lichte regen zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Düsseldorf-Flughafen, 11.12.2019

Op woensdag is het overdag bewolkt met lichte regen. 's Avonds is er vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. 's Avonds laat zet bewolkt weer met nu en dan lichte regen zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een matige tot matige wind uit zuidelijke richtingen.

Weer in Kahler Asten, 11.12.2019

Op woensdag verwachten we geheel bewolkt weer met sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. De zuidwestenwind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten hard.

Weer in Köln/Bonn-Flughafen, 11.12.2019

Op woensdag is het de hele dag door bewolkt met lichte regen. De late avond dient zich veranderlijk bewolkt, maar meestal droog aan. ‘s Nacht heerst er dan wisselend bewolkt weer met enkele regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Münster/Westfalen, 11.12.2019

Op woensdag is het overdag bewolkt met lichte regen. 's Avonds is er geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. 's Nachts zet wisselend bewolkt weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait zwak uit het zuiden.