Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Rijnland-Palts

Weer Region Trier Weer België Weer België Weer Frankrijk Weer Hessen Weer Nederland Weer Region Rheinhessen-Pfalz Weer Noord-Rijnland-Westfalen Weer Saarland Weer Region Koblenz Weer Baden-Württemberg Weer Region Trier Weer België Weer Luxemburg
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Koblenz KoblenzKoblenz Hahn HahnHahn Wörth (Rhein) Wörth (Rhein)Wörth (Rhein) Trier TrierTrier © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Berlin tijdzone: Europe/Berlin

Wolken

Wolken Europa

Vliegweer

Vliegweer Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Weer in Hahn/Hunsrück, 01.04.2020

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Koblenz-EVM, 01.04.2020

In de vroege ochtend is het afwisselend zonnig en bewolkt. In de loop van de ochtend heerst er nauwelijks bewolkt weer. De nacht brengt ons redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Trier, 01.04.2020

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Wörth/Pfalz, 01.04.2020

Na het deels bewolkte, deels ook zonnige weer van de ochtend gaat dit al tijdens de eerste helft van de dag over in aanhoudend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak uit het noorden.