Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Rijnland-Palts

Weer Region Trier Weer België Weer België Weer Frankrijk Weer Hessen Weer Nederland Weer Region Rheinhessen-Pfalz Weer Noord-Rijnland-Westfalen Weer Saarland Weer Region Koblenz Weer Baden-Württemberg Weer Region Trier Weer België Weer Luxemburg
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Koblenz KoblenzKoblenz Hahn HahnHahn Wörth (Rhein) Wörth (Rhein)Wörth (Rhein) Trier TrierTrier © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Berlin tijdzone: Europe/Berlin

Neerslag

Neerslag Europa

Zon

Zon Europa

Wolken

Wolken Europa

Weer in Hahn/Hunsrück, 05.03.2021

In de vroege ochtend is het bewolkt met plaatselijk lichte sneeuw. In de loop van de ochtend wordt het afwisselend bewolkt en zonnig. De namiddag laat zich zien met bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Koblenz-EVM, 05.03.2021

Na het overwegend bewolkt, maar meest droog weer van de ochtend zet vrij zonnig weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Trier, 05.03.2021

Op vrijdag is het langere tijd hooguit licht bewolkt, verder zonnig. 's Avonds heerst er helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Wörth/Pfalz, 05.03.2021

Op vrijdag is het langere tijd geheel bewolkt, maar grotendeels droog. De namiddag brengt ons hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. De wind waait zwak uit het noorden.