Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Saarland

Weer Frankrijk Weer Rijnland-Palts Weer Luxemburg
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Neunkirchen NeunkirchenNeunkirchen Dillingen (Saar) Dillingen (Saar)Dillingen (Saar) Losheim am See Losheim am SeeLosheim am See Perl-Nennig Perl-NennigPerl-Nennig Tholey TholeyTholey Saarbrücken SaarbrückenSaarbrücken Bostalsee BostalseeBostalsee © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Berlin tijdzone: Europe/Berlin

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Wolken

Wolken Europa

Zon

Zon Europa

Weer in Bostalsee, 17.04.2021

Na het geheel bewolkte, maar grotendeels droge weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag zonnig of licht bewolkt weer. De avond brengt ons bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 11 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Dillingen/Saar, 17.04.2021

Op zaterdagochtend is het nog geheel bewolkt, maar grotendeels droog. Vanaf de middaguren heerst er veranderlijk bewolkt weer. De avond brengt ons geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Losheim am See, 17.04.2021

Op zaterdag is het bewolkt, maar overwegend droog. In de nacht voor zondag heerst er wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Neunkirchen/Saar, 17.04.2021

Na het geheel bewolkte, maar grotendeels droge weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag langere tijd bewolkt weer. De avond brengt ons geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Perl-Nennig, 17.04.2021

Op zaterdag is het langere tijd geheel bewolkt, maar grotendeels droog. 's Middags heerst er deels bewolkt, deels ook zonnig weer. 's Avonds verwachten we bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Saarbrücken, 17.04.2021

Op zaterdag is het tijdens het grootste deel van de dag veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. 's Avonds verwachten we redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. 's Nachts gaat dit over in af en toe licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Tholey, 17.04.2021

Op zaterdag verwachten we redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.