Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Saarland

Weer Frankrijk Weer Rijnland-Palts Weer Luxemburg
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Neunkirchen NeunkirchenNeunkirchen Dillingen (Saar) Dillingen (Saar)Dillingen (Saar) Losheim am See Losheim am SeeLosheim am See Perl-Nennig Perl-NennigPerl-Nennig Tholey TholeyTholey Saarbrücken SaarbrückenSaarbrücken Bostalsee BostalseeBostalsee © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Berlin tijdzone: Europe/Berlin

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Temperatuur

Temperatuur Europa

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Weer in Bostalsee, 08.12.2019

Na het overwegend grijze, maar over het algemeen droge weer van de ochtend verwachten we bewolkt weer met perioden met regen . De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Dillingen/Saar, 08.12.2019

Na het overwegend grijze, maar over het algemeen droge weer van de ochtend gaat dit al tijdens de eerste helft van de dag over in bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De zuidwestenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Losheim am See, 08.12.2019

Na het bewolkte weer met nu en dan lichte regen van de ochtend verwachten we bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De zuidwestenwind waait zwak, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Neunkirchen/Saar, 08.12.2019

Na het overwegend grijze, maar over het algemeen droge weer van de ochtend verwachten we bewolkt weer met lichte regen . De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Perl-Nennig, 08.12.2019

Op zondag moeten we rekening houden met bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Saarbrücken, 08.12.2019

Op zondag is het bewolkt met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De zuidwestenwind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten hard.

Weer in Tholey, 08.12.2019

zondag brengt ons bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait matig, tijdens windstoten matig uit het zuidwesten.