Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Saksen-Anhalt

Weer Brandenburg Weer Berlijn Weer Thüringen Weer Berlijn Weer Brandenburg Weer Region Magdeburg Weer Region Dessau Weer Region Halle Weer Saksen Weer Nedersaksen
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Aschersleben AscherslebenAschersleben Seehausen SeehausenSeehausen Gardelegen GardelegenGardelegen Magdeburg MagdeburgMagdeburg Brocken BrockenBrocken Mücheln (Geiseltal) Mücheln (Geiseltal)Mücheln (Geiseltal) Wittenberg WittenbergWittenberg © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Berlin tijdzone: Europe/Berlin

Neerslag

Neerslag Europa

Vliegweer

Vliegweer Europa

Stroming

Stroming Europa

Weer in Aschersleben, 14.07.2020

In de ochtend is het eerst nog vrij zonnig. Vanaf de middag zet wisselend bewolkt weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Brocken, 14.07.2020

Op dinsdag is het in de ochtend nog wolkeloos. 's Middags gaat dit over in veranderlijk bewolkt weer. De avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De matige tot matige wind waait vervolgens uit het zuiden, 's avonds laat uit het noorden.

Weer in Gardelegen, 14.07.2020

Op dinsdag is het overdag vrij zonnig. 's Avonds is er bewolkt, maar overwegend droog weer. 's Nachts zet bewolkt weer met lichte regen zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Magdeburg, 14.07.2020

Op dinsdag is het in de ochtend nog vrij zonnig. 's Middags gaat dit over in veranderlijk bewolkt weer. De late avond brengt ons bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Mücheln (Geiseltal), 14.07.2020

Op dinsdag is het langere tijd grotendeels zonnig. 's Avonds laat heerst er wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Seehausen, 14.07.2020

Op dinsdagochtend is het nog vrij zonnig. Vanaf de middaguren heerst er vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De late avond brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Wittenberg, 14.07.2020

Op dinsdag is het in de ochtend nog wolkeloos. 's Middags gaat dit over in zonnig of licht bewolkt weer. De namiddag brengt ons vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De wind waait zwak uit het zuiden.