Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Saksen-Anhalt

Weer Brandenburg Weer Berlijn Weer Thüringen Weer Berlijn Weer Brandenburg Weer Region Magdeburg Weer Region Dessau Weer Region Halle Weer Saksen Weer Nedersaksen
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Aschersleben AscherslebenAschersleben Seehausen SeehausenSeehausen Gardelegen GardelegenGardelegen Magdeburg MagdeburgMagdeburg Brocken BrockenBrocken Mücheln (Geiseltal) Mücheln (Geiseltal)Mücheln (Geiseltal) Wittenberg WittenbergWittenberg © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Berlin tijdzone: Europe/Berlin

Wolken

Wolken Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Weer in Aschersleben, 05.03.2021

Op vrijdag is het in de ochtend nog langere tijd bewolkt. Vanaf de middag verwachten we deels bewolkt, deels ook zonnig weer. 's Avonds heerst er nauwelijks bewolkt of helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 6 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Brocken, 05.03.2021

Op vrijdag is het langere tijd bewolkt, maar overwegend droog. 's Avonds gaat dit over in licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -8 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -8°C. De noordoosten-, later noordenwind waait vervolgens vrij krachtig, tijdens windstoten hard, 's nachts nog slechts zwak.

Weer in Gardelegen, 05.03.2021

Op vrijdag is het langere tijd afwisselend bewolkt en zonnig. De avond brengt ons helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -7°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Magdeburg, 05.03.2021

Op vrijdag is het langere tijd hooguit licht bewolkt, verder zonnig. 's Avonds laat heerst er helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Mücheln (Geiseltal), 05.03.2021

Op vrijdag is het de hele dag door hooguit licht bewolkt, verder zonnig. Tijdens de late avond heerst er wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. ‘s Nacht verwachten we hooguit licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Seehausen, 05.03.2021

Op vrijdag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Wittenberg, 05.03.2021

Op vrijdag is het langere tijd hooguit licht bewolkt, verder zonnig. 's Avonds laat heerst er helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. Er waait een zwakke noordenwind.