Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Saksen-Anhalt

Weer Brandenburg Weer Berlijn Weer Thüringen Weer Berlijn Weer Brandenburg Weer Region Magdeburg Weer Region Dessau Weer Region Halle Weer Saksen Weer Nedersaksen
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Aschersleben AscherslebenAschersleben Seehausen SeehausenSeehausen Gardelegen GardelegenGardelegen Magdeburg MagdeburgMagdeburg Brocken BrockenBrocken Mücheln (Geiseltal) Mücheln (Geiseltal)Mücheln (Geiseltal) Wittenberg WittenbergWittenberg © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Berlin tijdzone: Europe/Berlin

Vliegweer

Vliegweer Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Wolken

Wolken Europa

Weer in Aschersleben, 30.03.2020

Op maandag is het overdag wisselend bewolkt, maar meestal droog. 's Avonds is er veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. 's Nachts zet deels helder weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Brocken, 30.03.2020

Op maandag is het in de ochtend nog overwegend zonnig. Vanaf de middag verwachten we bewolkt weer met lichte sneeuw. 's Avonds laat heerst er mistig weer met rijpvorming. De ochtendtemperaturen liggen rond de -10 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -8°C. De wind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten hard en komt uit westelijke, later noordoostelijke richtingen.

Weer in Gardelegen, 30.03.2020

Op maandag is het langere tijd deels bewolkt, deels ook zonnig. De namiddag dient zich bewolkt met lichte regen of sneeuw aan. De avond brengt ons langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -6 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Magdeburg, 30.03.2020

Op maandagochtend is het nog overwegend zonnig. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer overwegend bewolkt, maar meest droog. De nacht brengt ons langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Mücheln (Geiseltal), 30.03.2020

Op maandag is het langere tijd overwegend zonnig. De namiddag dient zich wisselend bewolkt, maar meestal droog aan. De nacht brengt ons veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Seehausen, 30.03.2020

Op maandag is het in de ochtend nog wisselend bewolkt, maar meestal droog. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. De avond brengt ons deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Wittenberg, 30.03.2020

Op maandag is het langere tijd overwegend zonnig. De namiddag dient zich bewolkt met plaatselijk lichte sneeuw aan. De avond brengt ons af en toe licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een zwakke westenwind.