Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Saksen-Anhalt

Weer Brandenburg Weer Berlijn Weer Thüringen Weer Berlijn Weer Brandenburg Weer Region Magdeburg Weer Region Dessau Weer Region Halle Weer Saksen Weer Nedersaksen
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Aschersleben AscherslebenAschersleben Seehausen SeehausenSeehausen Gardelegen GardelegenGardelegen Magdeburg MagdeburgMagdeburg Brocken BrockenBrocken Mücheln (Geiseltal) Mücheln (Geiseltal)Mücheln (Geiseltal) Wittenberg WittenbergWittenberg © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Berlin tijdzone: Europe/Berlin

Stroming

Stroming Europa

Zon

Zon Europa

Temperatuur

Temperatuur Europa

Weer in Aschersleben, 11.12.2019

Op woensdag is het langere tijd bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog. In de namiddag heerst er bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Brocken, 11.12.2019

Tijdens de vroege ochtend is het nog bewolkt met plaatselijk lichte ijzel. Vanaf de latere ochtend heerst bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. De zuidwestenwind waait vervolgens storm, 's nachts krachtig.

Weer in Gardelegen, 11.12.2019

Op woensdag is het tijdens het grootste deel van de dag bewolkt met lichte regen of sneeuw. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met regen of sneeuw. 's Avonds laat gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Magdeburg, 11.12.2019

Na het bewolkte weer met plaatselijk lichte sneeuw van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag bewolkt weer met regen of sneeuw. De avond brengt ons bewolkt weer met regen of sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Mücheln (Geiseltal), 11.12.2019

Op woensdag is het langere tijd wisselend bewolkt, maar meestal droog. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. De nacht brengt ons geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een matige zuidenwind.

Weer in Seehausen, 11.12.2019

Op woensdag is het tijdens het grootste deel van de dag bewolkt met lichte regen of sneeuw. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met regen of sneeuw. 's Avonds laat gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Wittenberg, 11.12.2019

Op woensdagochtend is het nog afwisselend bewolkt en zonnig. Vanaf de middaguren heerst er bewolkt, maar overwegend droog weer. De namiddag brengt ons bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 4 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke zuidenwind.