Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Saksen

Weer Sachsen
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Dresden DresdenDresden Görlitz GörlitzGörlitz Oderwitz OderwitzOderwitz Leipzig LeipzigLeipzig Plauen PlauenPlauen Chemnitz ChemnitzChemnitz Fichtelberg FichtelbergFichtelberg © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Berlin tijdzone: Europe/Berlin

Neerslag

Neerslag Europa

Wolken

Wolken Europa

Weer in Chemnitz, 16.08.2020

Op zondag kunnen we rekenen op meestal zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Dresden-Flughafen, 16.08.2020

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Fichtelberg, 16.08.2020

Na het afwisselend bewolkte en zonnige weer van de ochtend verwachten we vrij zonnig weer . De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. Er waait een matige wind uit oostelijke richtingen.

Weer in Görlitz-Flugplatz, 16.08.2020

Op zondag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Leipzig-Stadtwerke, 16.08.2020

Tijdens de vroege ochtend is het nog langere tijd bewolkt. Vanaf de latere ochtend heerst wolkeloos weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Oderwitz/Dorf, 16.08.2020


Weer in Plauen, 16.08.2020

Na het meest zwaar bewolkte, maar overwegend droge weer van de ochtend verwachten we overwegend helder weer . De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.