Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Saksen

Weer Sachsen
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Dresden DresdenDresden Görlitz GörlitzGörlitz Oderwitz OderwitzOderwitz Leipzig LeipzigLeipzig Plauen PlauenPlauen Chemnitz ChemnitzChemnitz Fichtelberg FichtelbergFichtelberg © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Berlin tijdzone: Europe/Berlin

Wolken

Wolken Europa

Vliegweer

Vliegweer Europa

Weer in Chemnitz, 11.12.2019

Op woensdagochtend is het nog zonnig. Vanaf de middaguren heerst er redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De late avond brengt ons bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Dresden-Flughafen, 11.12.2019

Op woensdag is het langere tijd zonnig. De namiddag dient zich wisselend bewolkt, maar meestal droog aan. De nacht brengt ons geheel bewolkt weer met sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 4 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De zuidenwind waait zwak tot matig.

Weer in Fichtelberg, 11.12.2019

Op woensdag is het langere tijd zonnig. 's Middags gaat dit over in langere tijd bewolkt weer. De avond brengt ons bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -6 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. Er komt een krachtige, tot krachtige zuidenwind, die 's nachts naar het westen draait.

Weer in Görlitz-Flugplatz, 11.12.2019

Op woensdag is het overdag zonnig. De komende nacht brengt ons langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 4 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De zuidenwind waait matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Leipzig-Stadtwerke, 11.12.2019

Op woensdag is het langere tijd afwisselend bewolkt en zonnig. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De avond brengt ons bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Oderwitz/Dorf, 11.12.2019


Weer in Plauen, 11.12.2019

Op woensdag is het tijdens het grootste deel van de dag wisselend bewolkt, maar meestal droog. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met lichte sneeuw. 's Nachts gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De in het begin matige, tijdens windstoten krachtige zuidenwind waait 's nachts zwak.