Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Saksen

Weer Sachsen
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Dresden DresdenDresden Görlitz GörlitzGörlitz Oderwitz OderwitzOderwitz Leipzig LeipzigLeipzig Plauen PlauenPlauen Chemnitz ChemnitzChemnitz Fichtelberg FichtelbergFichtelberg © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Berlin tijdzone: Europe/Berlin

Wolken

Wolken Europa

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Weer in Chemnitz, 17.04.2021

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte sneeuw. In de loop van de ochtend wordt het bewolkt met lichte regen of sneeuw. De late avond laat zich zien met veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 5 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Dresden-Flughafen, 17.04.2021

Na het bewolkte weer met lichte regen of sneeuw van de ochtend heerst er tijdelijk bewolkt weer met lichte regen. De avond brengt ons wisselend bewolkt weer met enkele regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Fichtelberg, 17.04.2021

Op zaterdag is het de hele dag door bewolkt met lichte sneeuw. Tijdens de nacht voor zondag gaat dit over in wisselend bewolkt weer met enkele lichte sneeuwbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De matige tot vrij krachtige wind waait vervolgens uit het noorden, 's avonds uit het westen.

Weer in Görlitz-Flugplatz, 17.04.2021

Na het bewolkte weer met lichte regen van de ochtend verwachten we wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Leipzig-Stadtwerke, 17.04.2021

Na het bewolkte weer met lichte regen van de ochtend krijgt het weerstype bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer vorm. De middag laat zich zien met bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Oderwitz/Dorf, 17.04.2021


Weer in Plauen, 17.04.2021

Na het bewolkt weer met lichte sneeuw van de ochtend heerst er tijdelijk bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. De nacht brengt ons wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een zwakke noordenwind.