Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Saksen

Weer Sachsen
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Dresden DresdenDresden Görlitz GörlitzGörlitz Oderwitz OderwitzOderwitz Leipzig LeipzigLeipzig Plauen PlauenPlauen Chemnitz ChemnitzChemnitz Fichtelberg FichtelbergFichtelberg © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Berlin tijdzone: Europe/Berlin

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Stroming

Stroming Europa

Weer in Chemnitz, 28.05.2020

Op donderdag is het tijdens het grootste deel van de dag wisselend bewolkt. 's Avonds verwachten we soms wat wolken maar overwegend helder weer. 's Avonds laat gaat dit over in veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Dresden-Flughafen, 28.05.2020

Na het bewolkte weer met lichte regen van de ochtend heerst er tijdelijk wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De avond brengt ons nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Fichtelberg, 28.05.2020

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte regen. In de loop van de ochtend heerst er deels bewolkt, deels ook zonnig weer. De nacht brengt ons overwegend grijs, maar over het algemeen droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait matig, tijdens windstoten matig uit het noorden.

Weer in Görlitz-Flugplatz, 28.05.2020

In de ochtend is het bewolkt met lichte regen. Tijdens de middaguren gaat dit echter over in veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Leipzig-Stadtwerke, 28.05.2020

Op donderdag is het overdag overwegend zonnig. 's Avonds is er wisselend bewolkt weer. 's Avonds laat zet onbewolkt weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Oderwitz/Dorf, 28.05.2020


Weer in Plauen, 28.05.2020

Na het bewolkte weer met lichte regen van de ochtend heerst er tijdelijk wisselend bewolkt weer. De late avond brengt ons soms wat wolken maar overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. Er waait een zwakke noordenwind.