Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Sleeswijk-Holstein

Weer Nedersaksen Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Mecklenburg-Voor-Pommeren Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Bremen Weer Nedersaksen Weer Bremen Weer Nedersaksen Weer Hamburg Weer Brandenburg Weer Mecklenburg-Voor-Pommeren
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap List ListList Helgoland HelgolandHelgoland Itzehoe ItzehoeItzehoe Husum HusumHusum Glücksburg-Meierwik Glücksburg-MeierwikGlücksburg-Meierwik Quickborn QuickbornQuickborn Lübeck LübeckLübeck © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Berlin tijdzone: Europe/Berlin

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Weer in Glücksburg-Meierwik, 05.03.2021

Op vrijdag kunnen we rekenen op overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De wind waait zwak uit westelijke richtingen.

Weer in Helgoland-Südhafen, 05.03.2021

Op vrijdag is het de hele dag door overwegend zonnig. Tijdens de nacht voor zaterdag gaat dit over in wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak en komt uit het noordwesten.

Weer in Husum, 05.03.2021

Op vrijdag kunnen we rekenen op overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Itzehoe-Flugplatz, 05.03.2021

Op vrijdag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Kiel-Holtenau, 05.03.2021

Op vrijdag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in List/Sylt, 05.03.2021

Op vrijdag is het overwegend aanhoudend zonnig. In de komende nacht heerst er wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 5 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Er waait een matige wind uit noordwestelijke richtingen.

Weer in Lübeck, 05.03.2021

Op vrijdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Quickborn, 05.03.2021

Op vrijdag kunnen we rekenen op overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.