Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Sleeswijk-Holstein

Weer Nedersaksen Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Mecklenburg-Voor-Pommeren Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Bremen Weer Nedersaksen Weer Bremen Weer Nedersaksen Weer Hamburg Weer Brandenburg Weer Mecklenburg-Voor-Pommeren
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap List ListList Helgoland HelgolandHelgoland Itzehoe ItzehoeItzehoe Husum HusumHusum Glücksburg-Meierwik Glücksburg-MeierwikGlücksburg-Meierwik Quickborn QuickbornQuickborn Lübeck LübeckLübeck © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Berlin tijdzone: Europe/Berlin

Zon

Zon Europa

Temperatuur

Temperatuur Europa

Weer in Glücksburg-Meierwik, 28.09.2020

Op maandagochtend is het nog bewolkt met lichte regen. Vanaf de middaguren heerst er meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. De late avond brengt ons vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Helgoland-Südhafen, 28.09.2020

Op maandagochtend is het nog bewolkt met lichte regen. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog. De namiddag brengt ons meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De matige, tijdens windstoten krachtige wind waait vervolgens uit het noordoosten, 's nachts uit het zuidoosten.

Weer in Husum, 28.09.2020

Op maandag is het langere tijd bewolkt, maar overwegend droog. De namiddag dient zich bewolkt, maar overwegend droog aan. De avond brengt ons langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Itzehoe-Flugplatz, 28.09.2020

Na het bewolkte weer met lichte regen van de ochtend heerst er tijdelijk bewolkt, maar overwegend droog weer. De namiddag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Kiel-Holtenau, 28.09.2020

Na het bewolkte weer met lichte regen van de ochtend heerst er tijdelijk deels bewolkt, deels ook zonnig weer. De namiddag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in List/Sylt, 28.09.2020

Na het afwisselend zonnige en bewolkte weer van de ochtend krijgt het weerstype meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer vorm. De nacht laat zich zien met geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De noordoostenwind-, later zuidoostenwind waait zwak tot matig.

Weer in Lübeck, 28.09.2020

In de vroege ochtend is het bewolkt met nu en dan lichte regen. In de loop van de ochtend heerst er meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De namiddag brengt ons deels bewolkt, deels ook zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Quickborn, 28.09.2020

In de vroege ochtend is het geheel bewolkt, maar overwegend droog. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar bewolkt weer met lichte regen. De namiddag brengt ons langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.