Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Sleeswijk-Holstein

Weer Nedersaksen Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Mecklenburg-Voor-Pommeren Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Bremen Weer Nedersaksen Weer Bremen Weer Nedersaksen Weer Hamburg Weer Brandenburg Weer Mecklenburg-Voor-Pommeren
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap List ListList Helgoland HelgolandHelgoland Itzehoe ItzehoeItzehoe Husum HusumHusum Glücksburg-Meierwik Glücksburg-MeierwikGlücksburg-Meierwik Quickborn QuickbornQuickborn Lübeck LübeckLübeck © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Berlin tijdzone: Europe/Berlin

Wolken

Wolken Europa

Neerslag

Neerslag Europa

Weer in Glücksburg-Meierwik, 18.02.2020

Op dinsdag is het langere tijd bewolkt met nu en dan lichte regen. 's Avonds heerst er veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een vrij krachtige tot krachtige tijdens windstoten stormachtige zuidwestenwind.

Weer in Helgoland-Südhafen, 18.02.2020

In de vroege ochtend is het veranderlijk bewolkt met enkele lichte regenbuien. In de loop van de ochtend wordt het bewolkt met lichte regen. De avond laat zich zien met wisselend bewolkt weer met enkele regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Er waait een krachtige tot harde wind uit westelijke richtingen.

Weer in Husum, 18.02.2020

Na het wisselend bewolkte weer met enkele lichte regenbuien van de ochtend heerst er tijdelijk bewolkt weer met lichte regen. De avond brengt ons veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten harde zuidwestenwind.

Weer in Itzehoe-Flugplatz, 18.02.2020

Na het wisselend bewolkte weer met enkele lichte regenbuien van de ochtend heerst er tijdelijk bewolkt weer met lichte regen. De late avond brengt ons veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait matig, tijdens windstoten matig uit zuidwestelijke richtingen.

Weer in Kiel-Holtenau, 18.02.2020

Op dinsdag is het langere tijd bewolkt met nu en dan lichte regen. 's Avonds laat gaat dit over in veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten hard uit het zuidwesten.

Weer in List/Sylt, 18.02.2020

Op dinsdag is het in de ochtend nog veranderlijk bewolkt met enkele lichte regenbuien. Vanaf de middag verwachten we bewolkt weer met lichte regen. In de namiddag heerst er veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een vrij krachtige tot krachtige tijdens windstoten stormachtige westenwind.

Weer in Lübeck, 18.02.2020

Na het veranderend bewolkte weer met enkele regenbuien van de ochtend krijgt het weerstype bewolkt weer met lichte regen vorm. De nacht laat zich zien met veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Er waait een matige tot vrij krachtige tijdens windstoten harde zuidwestenwind.

Weer in Quickborn, 18.02.2020

In de vroege ochtend is het veranderlijk bewolkt met enkele lichte regenbuien. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar bewolkt weer met lichte regen. De late avond brengt ons veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig uit het zuidwesten.