Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Thüringen

Weer Nedersaksen Weer Tsjechië Weer Beieren Weer Brandenburg Weer Hessen Weer Nedersaksen Weer Saksen-Anhalt Weer Noord-Rijnland-Westfalen Weer Saksen
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Erfurt ErfurtErfurt Heiligenstadt (Heilbad) Heiligenstadt (Heilbad)Heiligenstadt (Heilbad) Meiningen MeiningenMeiningen Neuhaus am Rennweg Neuhaus am RennwegNeuhaus am Rennweg © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Berlin tijdzone: Europe/Berlin

Zon

Zon Europa

Wolken

Wolken Europa

Weer in Erfurt-Flughafen, 05.03.2021

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte sneeuw. In de loop van de ochtend heerst er afwisselend zonnig en bewolkt weer. De avond brengt ons helder tot licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Heilbad Heiligenstadt, 05.03.2021

Na het wisselend bewolkte weer van de ochtend verwachten we overwegend helder weer . De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Meiningen, 05.03.2021

Na het bewolkt weer met lichte sneeuw van de ochtend krijgt het weerstype hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer vorm. De middag laat zich zien met overwegend bewolkt, maar meest droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Neuhaus am Rennweg, 05.03.2021

Op vrijdag is het bewolkt met plaatselijk lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -6°C. De wind waait zwak uit het noorden.