Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Thüringen

Weer Nedersaksen Weer Tsjechië Weer Beieren Weer Brandenburg Weer Hessen Weer Nedersaksen Weer Saksen-Anhalt Weer Noord-Rijnland-Westfalen Weer Saksen
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Erfurt ErfurtErfurt Heiligenstadt (Heilbad) Heiligenstadt (Heilbad)Heiligenstadt (Heilbad) Meiningen MeiningenMeiningen Neuhaus am Rennweg Neuhaus am RennwegNeuhaus am Rennweg © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Berlin tijdzone: Europe/Berlin

Zon

Zon Europa

Temperatuur

Temperatuur Europa

Weer in Erfurt-Flughafen, 10.12.2019

Op dinsdag is het langere tijd veranderlijk bewolkt. In de namiddag gaat dit over in grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait zwak tot matig en komt uit zuidwestelijke richtingen.

Weer in Heilbad Heiligenstadt, 10.12.2019

Na het redelijk bewolkte, maar meestal droge weer van de ochtend heerst er tijdelijk zonnig of licht bewolkt weer. De namiddag brengt ons veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Meiningen, 10.12.2019

dinsdag brengt ons veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 3 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Neuhaus am Rennweg, 10.12.2019

Op dinsdag is het langere tijd bewolkt met plaatselijk lichte sneeuw. 's Avonds gaat dit over in wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden en bereiken in de loop van de dag waarden rond het vriespunt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten krachtige westenwind.