Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer noordelijke provinciën

Weer Duitsland Weer westelijke provinciën Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Duitsland Weer westelijke provinciën Weer Duitsland Weer westelijke provinciën Weer westelijke provinciën Weer Duitsland Weer oostelijke provinciën
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Borkum BorkumBorkum Groningen GroningenGroningen Leeuwarden LeeuwardenLeeuwarden Stavoren StavorenStavoren Winschoten WinschotenWinschoten Terschelling TerschellingTerschelling Hoogeveen HoogeveenHoogeveen © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Temperatuur

Temperatuur Nederland

Vliegweer

Vliegweer Nederland

Radar

Radar Nederland Radar NederlandRadar Nederland

Weer in Borkum, 17.10.2018

Op woensdag is het langere tijd zonnig. De namiddag dient zich wisselend bewolkt, maar meestal droog aan. De avond brengt ons onbewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Eelde, 17.10.2018

Op woensdag is het overdag overwegend helder. 's Avonds is er vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. 's Nachts zet bewolkt, maar grotendeels droog weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Hoogeveen, 17.10.2018

Op woensdag is het langere tijd nauwelijks bewolkt. 's Middags heerst er wisselend bewolkt weer. 's Nachts verwachten we wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Hoorn/Terschelling, 17.10.2018

Op woensdag is het overdag veranderlijk bewolkt. De nacht voor donderdag brengt ons bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Leeuwarden, 17.10.2018

Na het afwisselend bewolkt en zonnig weer van de ochtend zet overwegend grijs, maar over het algemeen droog weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Nieuw Beerta, 17.10.2018

Op woensdag is het de hele dag door zonnig. Tijdens de nacht voor donderdag gaat dit over in bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Stavoren, 17.10.2018

Op woensdag is het in de ochtend nog nauwelijks bewolkt. Vanaf de middag verwachten we vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. In de namiddag heerst er vrij zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.