Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer noordelijke provinciën

Weer Duitsland Weer westelijke provinciën Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Duitsland Weer westelijke provinciën Weer Duitsland Weer westelijke provinciën Weer westelijke provinciën Weer Duitsland Weer oostelijke provinciën
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Borkum BorkumBorkum Groningen GroningenGroningen Leeuwarden LeeuwardenLeeuwarden Stavoren StavorenStavoren Winschoten WinschotenWinschoten Terschelling TerschellingTerschelling Hoogeveen HoogeveenHoogeveen © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Temperatuur

Temperatuur Nederland

Wolken

Wolken Nederland

Luchtdruk

Luchtdruk Nederland

Weer in Borkum, 14.04.2021

Na het veranderlijk bewolkte, maar meestal droge weer van de ochtend krijgt het weerstype bewolkt weer met nu en dan lichte regen vorm. De middag laat zich zien met overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De noordenwind waait vervolgens matig, 's nachts zwak.

Weer in Eelde, 14.04.2021

Na het meestal zonnige, af en toe ook licht bewolkte weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De late avond brengt ons hooguit licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 7 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Hoogeveen, 14.04.2021

In de vroege ochtend is het nauwelijks bewolkt. In de loop van de ochtend heerst er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De avond brengt ons helder tot licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Hoorn/Terschelling, 14.04.2021

Op woensdag is het tijdens het grootste deel van de dag meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met nu en dan lichte regen. 's Nachts gaat dit over in hooguit licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een matige tot matige wind uit noordelijke richtingen.

Weer in Leeuwarden, 14.04.2021

Op woensdag is het de hele dag door wisselend bewolkt. De late avond dient zich bewolkt met lichte regen of sneeuw aan. ‘s Nacht heerst er dan wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 7 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Nieuw Beerta, 14.04.2021

Op woensdagochtend is het nog grotendeels zonnig. Vanaf de middaguren heerst er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De namiddag brengt ons meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 7 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Op in de namiddag zet er een zwakke wind uit noordelijke richtingen op.

Weer in Stavoren, 14.04.2021

Op woensdag is het langere tijd afwisselend bewolkt en zonnig. In de namiddag gaat dit over in meestal zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De noordenwind waait zwak tot matig.