Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer noordelijke provinciën

Weer Duitsland Weer westelijke provinciën Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Duitsland Weer westelijke provinciën Weer Duitsland Weer westelijke provinciën Weer westelijke provinciën Weer Duitsland Weer oostelijke provinciën
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Borkum BorkumBorkum Groningen GroningenGroningen Leeuwarden LeeuwardenLeeuwarden Stavoren StavorenStavoren Winschoten WinschotenWinschoten Terschelling TerschellingTerschelling Hoogeveen HoogeveenHoogeveen © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Stroming

Stroming Nederland

Wolken

Wolken Nederland

Temperatuur

Temperatuur Nederland

Weer in Borkum, 20.11.2017

Op maandag is het de hele dag door bewolkt met lichte regen. Tijdens de nacht voor dinsdag gaat dit over in bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De westen-, later zuidenwind waait vervolgens vrij krachtig, tijdens windstoten hard, 's nachts nog slechts zwak.

Weer in Eelde, 20.11.2017

Op maandag moeten we rekening houden met bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Hoogeveen, 20.11.2017

Op maandag verwachten we bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Hoorn/Terschelling, 20.11.2017

Op maandag is het bewolkt met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. Er komt een matige, tot matige westenwind, die in de middag naar het zuiden draait.

Weer in Leeuwarden, 20.11.2017

Op maandag is het bewolkt met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. Er waait een matige wind uit het westen.

Weer in Nieuw Beerta, 20.11.2017

Op maandag moeten we rekening houden met bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De matige zuidwestenwind neemt 's nachts af en bereikt nog een gemiddelde windsterkte van zwak.

Weer in Stavoren, 20.11.2017

Op maandag is het de hele dag door bewolkt met lichte regen. Tijdens de nacht voor dinsdag gaat dit over in bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De zuidenwind-, later westenwind waait zwak tot matig.