Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer noordelijke provinciën

Weer Duitsland Weer westelijke provinciën Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Duitsland Weer westelijke provinciën Weer Duitsland Weer westelijke provinciën Weer westelijke provinciën Weer Duitsland Weer oostelijke provinciën
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Borkum BorkumBorkum Groningen GroningenGroningen Leeuwarden LeeuwardenLeeuwarden Stavoren StavorenStavoren Winschoten WinschotenWinschoten Terschelling TerschellingTerschelling Hoogeveen HoogeveenHoogeveen © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Temperatuur

Temperatuur Nederland

Stroming

Stroming Nederland

Luchtdruk

Luchtdruk Nederland

Weer in Borkum, 20.01.2021

Op woensdag is het in de ochtend nog bewolkt met lichte regen. 's Middags gaat dit over in overwegend bewolkt, maar meest droog weer. De namiddag brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De zuidenwind waait vrij krachtig tot krachtig, tijdens windstoten stormachtig.

Weer in Eelde, 20.01.2021

Op woensdag is het overdag bewolkt met lichte regen. De nacht voor donderdag brengt ons geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. Er waait een matige tot vrij krachtige wind uit zuidelijke richtingen.

Weer in Hoogeveen, 20.01.2021

Na het bewolkte weer met nu en dan lichte regen van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag bewolkt, maar grotendeels droog weer. De late avond brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De wind waait matig, tijdens windstoten matig uit het zuiden.

Weer in Hoorn/Terschelling, 20.01.2021

Op woensdagochtend is het nog bewolkt met lichte regen. Vanaf de middaguren heerst er bewolkt, maar overwegend droog weer. De namiddag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De wind waait vrij krachtig tot krachtig, tijdens windstoten stormachtig uit het zuiden.

Weer in Leeuwarden, 20.01.2021

Op woensdag is het overdag bewolkt met lichte regen. 's Avonds is er overwegend grijs, maar over het algemeen droog weer. 's Avonds laat zet bewolkt weer met nu en dan lichte regen zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. Er waait een matige tot vrij krachtige tijdens windstoten harde zuidenwind.

Weer in Nieuw Beerta, 20.01.2021

Op woensdag is het in de ochtend nog bewolkt met lichte regen. Vanaf de middag verwachten we veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. In de namiddag heerst er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. Er waait een matige tot vrij krachtige wind uit zuidelijke richtingen.

Weer in Stavoren, 20.01.2021

Op woensdag is het langere tijd bewolkt met nu en dan lichte regen. 's Middags heerst er bewolkt, maar overwegend droog weer. 's Avonds laat verwachten we bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De zuidenwind waait vrij krachtig, tijdens windstoten hard.