Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer noordelijke provinciën

Weer Duitsland Weer westelijke provinciën Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Duitsland Weer westelijke provinciën Weer Duitsland Weer westelijke provinciën Weer westelijke provinciën Weer Duitsland Weer oostelijke provinciën
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Borkum BorkumBorkum Groningen GroningenGroningen Leeuwarden LeeuwardenLeeuwarden Stavoren StavorenStavoren Winschoten WinschotenWinschoten Terschelling TerschellingTerschelling Hoogeveen HoogeveenHoogeveen © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Wolken

Wolken Nederland

Stroming

Stroming Nederland

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Nederland

Weer in Borkum, 12.07.2020

Op zondag is het tijdens het grootste deel van de dag overwegend helder. 's Avonds verwachten we veranderlijk bewolkt weer. 's Avonds laat gaat dit over in onbewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De wind waait zwak tot matig en komt uit westelijke richtingen.

Weer in Eelde, 12.07.2020

Op zondag is het langere tijd langere tijd bewolkt. De late avond brengt ons soms wat wolken maar overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Hoogeveen, 12.07.2020

Op zondag is het in de ochtend nog overwegend zonnig. Vanaf de middag verwachten we bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. In de namiddag heerst er afwisselend zonnig en bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Hoorn/Terschelling, 12.07.2020

Na het wisselend bewolkte weer van de ochtend brengt de rest van de dag meestal zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Leeuwarden, 12.07.2020

Op zondag is het in de ochtend nog veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. Vanaf de middag verwachten we meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. In de namiddag heerst er redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Nieuw Beerta, 12.07.2020

Op zondag is het langere tijd overwegend zonnig. De namiddags brengt ons veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. 's Avonds heerst er deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Stavoren, 12.07.2020

Op zondag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.