Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer noordelijke provinciën

Weer Duitsland Weer westelijke provinciën Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Duitsland Weer westelijke provinciën Weer Duitsland Weer westelijke provinciën Weer westelijke provinciën Weer Duitsland Weer oostelijke provinciën
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Borkum BorkumBorkum Groningen GroningenGroningen Leeuwarden LeeuwardenLeeuwarden Stavoren StavorenStavoren Winschoten WinschotenWinschoten Terschelling TerschellingTerschelling Hoogeveen HoogeveenHoogeveen © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Luchtdruk

Luchtdruk Nederland

Temperatuur

Temperatuur Nederland

Wolken

Wolken Nederland

Weer in Borkum, 21.10.2019

Op maandag is het in de ochtend nog bewolkt met lichte regen. Vanaf de middag verwachten we veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. In de namiddag heerst er bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. Er komt een matige, tot matige, tijdens windstoten krachtige oostenwind, die 's avonds naar het zuiden draait.

Weer in Eelde, 21.10.2019

Op maandagochtend is het nog bewolkt met lichte regen. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer veranderend bewolkt met enkele regenbuien. De namiddag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Hoogeveen, 21.10.2019

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte regen. In de loop van de ochtend wordt het veranderend bewolkt met enkele regenbuien. De namiddag laat zich zien met bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Hoorn/Terschelling, 21.10.2019

Op maandag is het overdag bewolkt met nu en dan lichte regen. 's Avonds is er overwegend grijs, maar over het algemeen droog weer. 's Avonds laat zet bewolkt weer met lichte regen zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. Er waait een matige tot matige wind uit noordoostelijke richtingen.

Weer in Leeuwarden, 21.10.2019

Op maandagochtend is het nog bewolkt met nu en dan lichte regen. Vanaf de middaguren heerst er veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. De namiddag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Nieuw Beerta, 21.10.2019

Op maandag is het in de ochtend nog bewolkt met perioden met regen. 's Middags gaat dit over in overwegend bewolkt, maar meest droog weer. De namiddag brengt ons bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een matige tot matige wind uit zuidelijke richtingen.

Weer in Stavoren, 21.10.2019

Op maandag is het in de ochtend nog bewolkt met lichte regen. 's Middags gaat dit over in wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De namiddag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. Er waait een matige tot matige wind uit zuidelijke richtingen.