Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer noordelijke provinciën

Weer Duitsland Weer westelijke provinciën Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Duitsland Weer westelijke provinciën Weer Duitsland Weer westelijke provinciën Weer westelijke provinciën Weer Duitsland Weer oostelijke provinciën
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Borkum BorkumBorkum Groningen GroningenGroningen Leeuwarden LeeuwardenLeeuwarden Stavoren StavorenStavoren Winschoten WinschotenWinschoten Terschelling TerschellingTerschelling Hoogeveen HoogeveenHoogeveen © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Luchtdruk

Luchtdruk Nederland

Stroming

Stroming Nederland

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Nederland

Weer in Borkum, 13.12.2018

Op donderdag is het tijdens het grootste deel van de dag overwegend bewolkt, maar meest droog. 's Avonds verwachten we deels helder weer. 's Nachts gaat dit over in wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. Er waait een matige tot matige wind uit oostelijke richtingen.

Weer in Eelde, 13.12.2018

Op donderdag is het overwegend bewolkt, maar meest droog. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een matige wind uit het oosten.

Weer in Hoogeveen, 13.12.2018

Na het meest zwaar bewolkte, maar overwegend droge weer van de ochtend verwachten we deels bewolkt, deels ook zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. Er waait een matige wind uit het oosten.

Weer in Hoorn/Terschelling, 13.12.2018

In de ochtend is het eerst nog overwegend bewolkt, maar meest droog. Vanaf de middag zet afwisselend zonnig en bewolkt weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. Er waait een matige wind uit oostelijke richtingen.

Weer in Leeuwarden, 13.12.2018

Op donderdag verwachten we geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak en komt uit het oosten.

Weer in Nieuw Beerta, 13.12.2018

Op donderdag is het langere tijd bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog. In de namiddag heerst er deels bewolkt, deels ook zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. Er waait een matige tot matige wind uit oostelijke richtingen.

Weer in Stavoren, 13.12.2018

Na het bewolkt, maar overwegend droog weer van de ochtend verwachten we wisselend bewolkt weer . De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. Er waait een matige tot matige wind uit oostelijke richtingen.