Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer noordelijke provinciën

Weer Duitsland Weer westelijke provinciën Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Duitsland Weer westelijke provinciën Weer Duitsland Weer westelijke provinciën Weer westelijke provinciën Weer Duitsland Weer oostelijke provinciën
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Borkum BorkumBorkum Groningen GroningenGroningen Leeuwarden LeeuwardenLeeuwarden Stavoren StavorenStavoren Winschoten WinschotenWinschoten Terschelling TerschellingTerschelling Hoogeveen HoogeveenHoogeveen © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Stroming

Stroming Nederland

Neerslag

Neerslag Nederland

Wolken

Wolken Nederland

Weer in Borkum, 20.06.2018

Op woensdag is het langere tijd afwisselend bewolkt en zonnig. De namiddags brengt ons meestal zonnig. 's Avonds laat heerst er bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. Er komt een vrij krachtige, tot vrij krachtige, tijdens windstoten harde zuidwestenwind, die 's nachts naar het noordwesten draait.

Weer in Eelde, 20.06.2018

Op woensdag is het tijdens het grootste deel van de dag bewolkt, maar overwegend droog. 's Avonds verwachten we bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. 's Nachts gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De in het begin nog matige westenwind neemt af en waait nog zwak.

Weer in Hoogeveen, 20.06.2018

Op woensdag is het de hele dag door wisselend bewolkt, maar meestal droog. De late avond dient zich wisselend bewolkt aan. ‘s Nacht heerst er dan bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De westenwind waait vervolgens matig, 's avonds laat zwak.

Weer in Hoorn/Terschelling, 20.06.2018

In de vroege ochtend is het vrij zonnig. In de loop van de ochtend wordt het meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog. De late avond laat zich zien met bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De vrij krachtige zuidwestenwind neemt 's nachts af en bereikt nog een gemiddelde windsterkte van zwak.

Weer in Leeuwarden, 20.06.2018

Op woensdag is het langere tijd bewolkt, maar overwegend droog. 's Avonds laat gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De zuidwestenwind neemt 's avonds laat af, waait zwak en draait naar westelijke richtingen.

Weer in Nieuw Beerta, 20.06.2018

Na het vrij zonnig van de ochtend heerst er tijdelijk veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De nacht brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De in het begin nog matige zuidwestenwind neemt af en waait nog zwak.

Weer in Stavoren, 20.06.2018

Op woensdag is het de hele dag door veranderlijk bewolkt. De late avond dient zich bewolkt, maar overwegend droog aan. ‘s Nacht heerst er dan bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De zuidwestenwind waait zwak tot matig.