Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer noordelijke provinciën

Weer Duitsland Weer westelijke provinciën Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Duitsland Weer westelijke provinciën Weer Duitsland Weer westelijke provinciën Weer westelijke provinciën Weer Duitsland Weer oostelijke provinciën
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Borkum BorkumBorkum Groningen GroningenGroningen Leeuwarden LeeuwardenLeeuwarden Stavoren StavorenStavoren Winschoten WinschotenWinschoten Terschelling TerschellingTerschelling Hoogeveen HoogeveenHoogeveen © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Luchtdruk

Luchtdruk Nederland

Wolken

Wolken Nederland

Temperatuur

Temperatuur Nederland

Weer in Borkum, 21.06.2019

Op vrijdag kunnen we rekenen op vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De matige tot matige wind waait vervolgens uit het westen, 's avonds uit het noordwesten.

Weer in Eelde, 21.06.2019

Op vrijdagochtend is het nog meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog. Vanaf de middaguren heerst er bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De namiddag brengt ons hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Hoogeveen, 21.06.2019

Op vrijdag is het in de ochtend nog wisselend bewolkt. Vanaf de middag verwachten we bewolkt weer met lichte regen. In de namiddag heerst er hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Hoorn/Terschelling, 21.06.2019

Tijdens de vroege ochtend is het nog veranderlijk bewolkt. In de loop van de ochtend gaat dit echter over in vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De matige westenwind neemt 's nachts af en bereikt nog een gemiddelde windsterkte van zwak.

Weer in Leeuwarden, 21.06.2019

Na het bewolkt, maar overwegend droog weer van de ochtend heerst er tijdelijk langere tijd bewolkt weer. De avond brengt ons helder tot licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De matige westenwind neemt 's nachts af en bereikt nog een gemiddelde windsterkte van zwak.

Weer in Nieuw Beerta, 21.06.2019

Na het overwegend zonnige weer van de ochtend krijgt het weerstype bewolkt weer met nu en dan lichte regen vorm. De namiddag laat zich zien met grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Stavoren, 21.06.2019

Na het veranderlijk bewolkte weer van de ochtend brengt de rest van de dag overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De matige westenwind neemt 's nachts af en bereikt nog een gemiddelde windsterkte van zwak.