Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer noordelijke provinciën

Weer Duitsland Weer westelijke provinciën Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Duitsland Weer westelijke provinciën Weer Duitsland Weer westelijke provinciën Weer westelijke provinciën Weer Duitsland Weer oostelijke provinciën
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Borkum BorkumBorkum Groningen GroningenGroningen Leeuwarden LeeuwardenLeeuwarden Stavoren StavorenStavoren Winschoten WinschotenWinschoten Terschelling TerschellingTerschelling Hoogeveen HoogeveenHoogeveen © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Nederland

Wolken

Wolken Nederland

Luchtdruk

Luchtdruk Nederland

Weer in Borkum, 17.08.2018

Na het geheel bewolkte, maar grotendeels droge weer van de ochtend heerst er tijdelijk afwisselend zonnig en bewolkt weer. De late avond brengt ons onbewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. Er komt een matige, tot matige westenwind, die 's nachts naar het zuidwesten draait.

Weer in Eelde, 17.08.2018

Op vrijdag is het langere tijd bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog. De namiddags brengt ons deels bewolkt, deels ook zonnig weer. 's Avonds laat heerst er onbewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Hoogeveen, 17.08.2018

Na het veranderlijk bewolkte, maar meestal droge weer van de ochtend heerst er tijdelijk vrij zonnig. De middag brengt ons veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Hoorn/Terschelling, 17.08.2018

Op vrijdag is het nauwelijks bewolkt. In de nacht voor zaterdag heerst er wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. Er komt een matige, tot matige westenwind, die 's nachts naar het zuiden draait.

Weer in Leeuwarden, 17.08.2018

Op vrijdag is het in de ochtend nog overwegend zonnig. 's Middags gaat dit over in wisselend bewolkt weer. De avond brengt ons meest helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De westenwind waait in de middag steeds meer matig.

Weer in Nieuw Beerta, 17.08.2018

In de ochtend is het bewolkt met perioden met regen. Tijdens de middaguren gaat dit echter over in wolkeloos weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Stavoren, 17.08.2018

Op vrijdag kunnen we rekenen op overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. Er waait een matige wind uit westelijke richtingen.