Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer oostelijke provinciën

Weer noordelijke provinciën Weer westelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer westelijke provinciën Weer België Weer westelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer Duitsland Weer noordelijke provinciën
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Arnhem ArnhemArnhem Enschede EnschedeEnschede Groenlo GroenloGroenlo Lelystad LelystadLelystad Raalte RaalteRaalte Noordoostpolder NoordoostpolderNoordoostpolder © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Neerslag

Neerslag Nederland

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Nederland

Stroming

Stroming Nederland

Weer in Deelen, 22.06.2018

Na het bewolkte weer met lichte regen van de ochtend heerst er tijdelijk grijs, maar overwegend droog weer. De nacht brengt ons grijs, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten harde westenwind.

Weer in Enschede, 22.06.2018

Na het afwisselend zonnige en bewolkte weer van de ochtend heerst er tijdelijk bewolkt weer met lichte regen. De middag brengt ons wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De westenwind neemt in de middag toe en waait matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Heino, 22.06.2018

Op donderdag is het in de ochtend nog bewolkt met perioden met regen. Vanaf de middag verwachten we nauwelijks bewolkt weer. 's Avonds heerst er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard uit het westen.

Weer in Hupsel, 22.06.2018

Op donderdag is het in de ochtend nog veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. 's Middags gaat dit over in aanhoudend zonnig weer. De nacht brengt ons grijs, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig uit het westen.

Weer in Lelystad/AWS, 22.06.2018

Na het bewolkte weer met lichte regen van de ochtend krijgt het weerstype hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer vorm. De late avond laat zich zien met bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De in de namiddag verfrissende noordwestenwind waait gemiddeld vrij krachtig, tijdens windstoten hard.

Weer in Marknesse, 22.06.2018

Op donderdag is het langere tijd bewolkt met nu en dan lichte regen. De namiddag dient zich overwegend zonnig aan. De avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De in de namiddag verfrissende noordwestenwind waait gemiddeld vrij krachtig, tijdens windstoten hard.