Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer oostelijke provinciën

Weer noordelijke provinciën Weer westelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer westelijke provinciën Weer België Weer westelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer Duitsland Weer noordelijke provinciën
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Arnhem ArnhemArnhem Enschede EnschedeEnschede Groenlo GroenloGroenlo Lelystad LelystadLelystad Raalte RaalteRaalte Noordoostpolder NoordoostpolderNoordoostpolder © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Stroming

Stroming Nederland

Radar

Radar Nederland Radar NederlandRadar Nederland

Wolken

Wolken Nederland

Weer in Deelen, 19.01.2020

Op zondag is het deels bewolkt, deels ook zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Enschede, 19.01.2020

Op zondagochtend is het nog redelijk bewolkt, maar meestal droog. Vanaf de middaguren heerst er meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. De avond brengt ons veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Heino, 19.01.2020

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Hupsel, 19.01.2020

Tijdens de vroege ochtend is het nog veranderlijk bewolkt. In de loop van de ochtend gaat dit echter over in overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Lelystad/AWS, 19.01.2020

Na het bewolkte weer met nu en dan lichte regen van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag vrij zonnig. De avond brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Marknesse, 19.01.2020

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.