Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer oostelijke provinciën

Weer noordelijke provinciën Weer westelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer westelijke provinciën Weer België Weer westelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer Duitsland Weer noordelijke provinciën
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Arnhem ArnhemArnhem Enschede EnschedeEnschede Groenlo GroenloGroenlo Lelystad LelystadLelystad Raalte RaalteRaalte Noordoostpolder NoordoostpolderNoordoostpolder © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Temperatuur

Temperatuur Nederland

Radar

Radar Nederland Radar NederlandRadar Nederland

Neerslag

Neerslag Nederland

Weer in Deelen, 17.04.2021

Tijdens de vroege ochtend is het nog vrij zonnig. In de loop van de ochtend wordt het vaak bewolkt, maar bijna overal droog. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 12 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Enschede, 17.04.2021

In de vroege ochtend is het overwegend helder. In de loop van de ochtend wordt het vaak bewolkt, maar bijna overal droog. De nacht laat zich zien met bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 12 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Heino, 17.04.2021

Op zaterdag is het langere tijd vrij zonnig. De namiddag brengt ons veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Hupsel, 17.04.2021

Op zaterdag is het langere tijd vrij zonnig. In de namiddag heerst er veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Lelystad/AWS, 17.04.2021

zaterdag brengt ons afwisselend bewolkt en zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De matige noordenwind neemt 's nachts af en bereikt nog een gemiddelde windsterkte van zwak.

Weer in Marknesse, 17.04.2021

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De noordenwind waait vervolgens matig, 's nachts zwak.