Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer oostelijke provinciën

Weer noordelijke provinciën Weer westelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer westelijke provinciën Weer België Weer westelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer Duitsland Weer noordelijke provinciën
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Arnhem ArnhemArnhem Enschede EnschedeEnschede Groenlo GroenloGroenlo Lelystad LelystadLelystad Raalte RaalteRaalte Noordoostpolder NoordoostpolderNoordoostpolder © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Radar

Radar Nederland Radar NederlandRadar Nederland

Temperatuur

Temperatuur Nederland

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Nederland

Weer in Deelen, 17.10.2018

In de ochtend is het eerst nog meestal zonnig. Vanaf de middag zet langere tijd bewolkt weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Enschede, 17.10.2018

Op woensdagochtend is het nog nauwelijks bewolkt. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer wisselend bewolkt, maar meestal droog. De nacht brengt ons bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Heino, 17.10.2018

Op woensdag is het overdag wolkeloos. De komende nacht brengt ons grijs, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Hupsel, 17.10.2018

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Lelystad/AWS, 17.10.2018

Op woensdag is het de hele dag door wisselend bewolkt. Tijdens de nacht voor donderdag gaat dit over in bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Marknesse, 17.10.2018

Op woensdag is het overdag wolkeloos. De nacht voor donderdag brengt ons overwegend grijs, maar over het algemeen droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De wind waait zwak uit het noorden.