Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer oostelijke provinciën

Weer noordelijke provinciën Weer westelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer westelijke provinciën Weer België Weer westelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer Duitsland Weer noordelijke provinciën
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Arnhem ArnhemArnhem Enschede EnschedeEnschede Groenlo GroenloGroenlo Lelystad LelystadLelystad Raalte RaalteRaalte Noordoostpolder NoordoostpolderNoordoostpolder © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Neerslag

Neerslag Nederland

Radar

Radar Nederland Radar NederlandRadar Nederland

Temperatuur

Temperatuur Nederland

Weer in Deelen, 13.12.2018

Op donderdag verwachten we grijs, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 2 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. De wind waait zwak en komt uit het oosten.

Weer in Enschede, 13.12.2018

Op donderdagochtend is het nog geheel bewolkt, maar overwegend droog. Vanaf de middaguren heerst er wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De nacht brengt ons geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Heino, 13.12.2018

Op donderdag verwachten we vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Hupsel, 13.12.2018

In de vroege ochtend is het vrij zonnig. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De nacht brengt ons grijs, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Lelystad/AWS, 13.12.2018

Op donderdag is het tijdens het grootste deel van de dag overwegend bewolkt, maar meest droog. 's Avonds verwachten we af en toe licht bewolkt weer. 's Avonds laat gaat dit over in bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De oostenwind waait zwak tot matig.

Weer in Marknesse, 13.12.2018

Op donderdag is het in de ochtend nog zonnig of licht bewolkt. Vanaf de middag verwachten we vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. 's Avonds heerst er wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 3 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De oostenwind waait zwak tot matig.