Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer oostelijke provinciën

Weer noordelijke provinciën Weer westelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer westelijke provinciën Weer België Weer westelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer Duitsland Weer noordelijke provinciën
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Arnhem ArnhemArnhem Enschede EnschedeEnschede Groenlo GroenloGroenlo Lelystad LelystadLelystad Raalte RaalteRaalte Noordoostpolder NoordoostpolderNoordoostpolder © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Luchtdruk

Luchtdruk Nederland

Wolken

Wolken Nederland

Vliegweer

Vliegweer Nederland

Weer in Deelen, 24.09.2017

Op zondag is het overwegend langere tijd bewolkt. In de komende nacht heerst er geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Enschede, 24.09.2017

In de vroege ochtend is het mistig. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar deels bewolkt, deels ook zonnig weer. De late avond brengt ons meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Heino, 24.09.2017

Na het afwisselend zonnige en bewolkte weer van de ochtend heerst er tijdelijk bewolkt weer met lichte regen. De middag brengt ons veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Hupsel, 24.09.2017

Op zondagochtend is het nog nauwelijks bewolkt. Vanaf de middaguren heerst er veranderlijk bewolkt weer. De namiddag brengt ons vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Lelystad/AWS, 24.09.2017

In de vroege ochtend is het nauwelijks bewolkt. In de loop van de ochtend heerst er redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De avond brengt ons veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Marknesse, 24.09.2017

Op zondag is het langere tijd deels bewolkt, deels ook zonnig. 's Middags gaat dit over in vrij zonnig weer. De nacht brengt ons bewolkt weer met af en toe een opklaring. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.