Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer oostelijke provinciën

Weer noordelijke provinciën Weer westelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer westelijke provinciën Weer België Weer westelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer Duitsland Weer noordelijke provinciën
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Arnhem ArnhemArnhem Enschede EnschedeEnschede Groenlo GroenloGroenlo Lelystad LelystadLelystad Raalte RaalteRaalte Noordoostpolder NoordoostpolderNoordoostpolder © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Luchtdruk

Luchtdruk Nederland

Wolken

Wolken Nederland

Stroming

Stroming Nederland

Weer in Deelen, 24.01.2018

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte regen. In de loop van de ochtend heerst er overwegend grijs, maar over het algemeen droog weer. De avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De zuidenwind waait vervolgens vrij krachtig, tijdens windstoten hard, 's nachts zwak.

Weer in Enschede, 24.01.2018

Op woensdag is het in de ochtend nog bewolkt met lichte regen. 's Middags gaat dit over in veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De namiddag brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De zuidenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Heino, 24.01.2018

In de vroege ochtend is het bewolkt met nu en dan lichte regen. In de loop van de ochtend heerst er grijs, maar overwegend droog weer. De avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten krachtige zuidenwind.

Weer in Hupsel, 24.01.2018

Op woensdag is het overdag geheel bewolkt, maar overwegend droog. 's Avonds is er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. 's Nachts zet bewolkt weer met perioden met regen zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten harde zuidenwind.

Weer in Lelystad/AWS, 24.01.2018

Op woensdag is het langere tijd grijs, maar overwegend droog. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De late avond brengt ons bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De wind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten hard uit het zuidwesten.

Weer in Marknesse, 24.01.2018

Op woensdagochtend is het nog grijs, maar overwegend droog. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer veranderlijk bewolkt met enkele lichte regenbuien. De namiddag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De in het begin vrij krachtige, tijdens windstoten harde zuidenwind waait 's nachts zwak.